Htc ler ıcın özel (bir sorum olacak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahmutsultan

mahmutsultan

Üye
    Konu Sahibi
Htc ler ıcın özel (bir sorum olacak)
İYi günler arkadaşlar bende HTC TOUCH PRO (1) var
Bununla İlgili Bilenlere bir kac sorum olacak...
1-) Bildiğimiz üzere Nokia gibi telefonlarda OVI MAGAZA gibi çeşitli Oyun , Uygulama ,program Vs. gibi free indirebileceğimiz bir yer var,Soru şu;
"HTC 'LERDEDE OVI MAGAZA GİBİ BIR UYGULAMA VARMI?,VARSADA AYNI OVI MAGAZA GIBI FREE INDIREBILIYORMUZ?"
2-)Ben HTC'de Windows Mobile 6.1 kullanıyorum Kendi Orjinal room paketi var (Touch Flo 3D ) diye bişey hoşuma gidiyor ..
Fakat Telefonu Yurtdışından getirdiğim için dili Hollandaca bunu türkçe nasıl yaparız?Ve;
Windows Mobile Sürümünü nasıl yükseltiriz Şayet yükseltirsek Bahsettiğim Touch Flo 3D kaybolurmu?(kaybolmassa Güzel olur :)
3-)Sizden Bir ricam Daha olucak;
Bu HTC için oyun uygulama vs gibi şeyleri link leri bu başlık altında paylasırsanız sevinirim.
Çünki buldugum bir çok programı HTC TOUCH PRO da çalıştıramadım .. :(

(FARKINDAYIM KONUYU YANLIS BAŞLIK LAR ALTINDA AÇTIM BU SORUNLA İLGİLİ ADMİNLER KUSURA BAKMASIN ... LUTFEN GEREĞİNCE KONUYU GEREKLİ BAŞLIK ALTINA TASIYIN BEN BECEREMEDİM:( )

ilginiz için çok teşekkürler.....

emreimren

emreimren

Üye
var kardes sma ovi degıl marketpalace

--------------- Ekleme ---------------

surum ıyı kardes hıc ugrasma

Kardes dil içinde wm6.1 turkçe yama arst bulursun googlede yada ctrlpda.com da

mahmutsultan

mahmutsultan

Üye
    Konu Sahibi
Market place arastırıyım diyecegim ama kızım telefonu suya dusurdu butun ama butun bılgılerım ve tele fonum gitti canımız saolsun ...
yeni bi tane alıcam veya tamir edicem ..
KONUYA DEVAM...

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
HTC dediğin nedir? windows Mobile ise, şuan marketplace var..

mahmutsultan

mahmutsultan

Üye
    Konu Sahibi
Evet Telefonu Yaptım :)

Telefon Modeini Ve surumunu belirtmiştim ...
HTC TOUCH PRO (1)
SURUM "WINDOWS MOBILE 6.1"

Kardes dil içinde wm6.1 turkçe yama arst bulursun googlede yada ctrlpda.com da

Tşkr Ederim Fakat Bu yama Bahsettiğim "Touch Flo 3D" yi değiştirebilrimi?Çünki hoşuma giden güzel bir uygulamadır "Touch Flo 3D"
:bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar:

kemal817

kemal817

Üye
slm kardeslerim yahu bende htc touch dıamond 2 3d flo var nokıa lar gıbı de tema ekranı teli değiştiriyormu yardımınız için simdiden cok tesekkurler :)

mahmutsultan

mahmutsultan

Üye
    Konu Sahibi
:) Var Şayet Windows Phone Kullanıyor isen windows phone in tema ayarlamaları var fakat bu temalar nokia lar ın ki kadar guzel degıl sadece panellerin rengi değişiyor....(mavi,yeşil,turuncu vb.) gibi....

emreimren

emreimren

Üye
:hmmmHAHAHA WINDOWS MOBILELERIN EN GUZEL HUYU DIREKT AG BAGLANTIDSI YAPIP PCYE INTERNET WERMESI PUGAGAGA:naughty::naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt