61semih
Üye
htc touch2 rom yükleme (fm radyo ve daha birçok yenilik)
RUU_Mega_HTC_Europe_1.39.252.01_Radio_Signed_61.41t.25.31_3.53.25.20_Ship –
Bu romu da yeni hazırladım… En son rom çalışmam da buydu. Altta roma eklediğim belli başlı özellikleri, programların bir listesini yazmaya çalıştım. İsteyenler bunu kullanabilir.3 Romda da % 48 lik bir oran var (sistem kaynakları kullanımı olarak)
ÖZELLİKLER
*Açılış splah screen, wallpaperler eklendi. Windows 7 tarzı açılış ekledim. Gif ve splash ve welcome ekranı düzenlemeleri bana ait… Açılış sesi olarak meşhur Iphone melodisini kullandım…Kurulumdan sonra romda bulunan Advanced Configuration Tool 3.3 açılışı sesleri düzenlemeleri vb…kendi tercihinize göre yapabilirsiniz…
* Touch flodaki hava durumu artık daha düzgün çalışıyor.İzmir,İstanbul,Ankara,Ordu,Samsun ve Antalya olarak ayarladım listeyi. Kurulumdan sonra Touch Flo ekranında hava durumu güncellemesini yapın…
* İnternet sekmesinde İnternet Explorer yerine Opera mini 5 in açılmasını ve sık kullanıları ve bazı ayarlarını yaptım.Bu arada Opera Mini 5 te şöyle bir durum var.En azından benim gördügüm,İnternet Explorer ve Opera Mobile 10 ile açılmayan sayfalar daha doğrusu sansürlü,Telekom tarafından yasaklı sitelere girebiliyorsunuz….No Sansür yani
* Romlarda bulunan hataların tümünü düzelttim. Media Player ve video gösteriminde oluşan hataları onardım. Sim kart, radyo, hafıza kartı, resetleme vb… hatalar tarih oldu… No hata
* Yine internette flash yüklü sayfaları ve youtube videoları gibi videoların gösterilmesi için Uzardweb tarayıcısını ekledim.
* Programlar olarak belli programları Türkçeleştirdim. Artık Türkçe olarak FM Radio karşınızda …RSS takip programı NewsBreak - Artık Türkçe olarak karşınızda…Çogu uygulama için Türkçeleştirme ve Türkçe dil destegi eklemeye çalıştım.
* Turkcell romdaki gibi artık romun kurulumunun son aşamasında Türkçe Dil Paketi size ekranda romu Türkçe’mi İngilizce’mi olarak kullanıp kullanmayacağınızı soruyor.Önceki romdaki gibi değil.Sonunda düzeltmeleri yaptım.Kurulumun son aşamasında dili Turkcell romdaki gibi değiştirebiliyorsunuz.
* Herkesin kullanabileceği kullanışlı bir çok programı roma entegre ettim. Bazı yeni programlar için Microsoft.NET CF 3.5 kurmanız gerekecek.Bu güncellemeyi yaptıktan sonra hiçbir programda çalışmama gibi bir sorun olmayacaktır.Ofis 2010 için marketplaceden güncelleme yapabilirsiniz….
Rom Tarihi :25.11.2010
Rom Version :1.39.252.010
Radio Version :3,53.25.20
İletişim Kuralı :61.41t.25.31
EKLENENLER
Sabit HTC programlarının yeni sürümleri,temaları vb… eklendi
Yamalar ve güncellemeler eklendi.
Pocket Winrar
7Zip 9.18
Resco Explorer 2010 v8
CleanRAm 2.5
SMSFilter v2.4_TR – Kullanışlı Bir SMS Uygulaması
GrupSMS
TomTom 7.910.9185 – Bluetoot Sorununu onardım. Türkçe sesler eklendi.
MegaPack_Games_v1.5 – Birkaç oyun ekledim. Sıkılınca güzel geliyor…
uZardWebP – Flash yüklü sayfalar ve youtube de video izleme için tarayıcı
Opera Mobile 10
Opera Mini 5 – Sansürsüz Sansürlü Bütün sayfaları açıyor – By Tekniker Farkıyla
S2U2 2.43 – Kilit Uygulaması
Rotate Screen Uygulaması – Düzenleme By Tekniker
Reset Uygulaması – Düzenleme By Tekniker
Windows Media Player 12 (WQVGA)
Sensitivity Touch
Dokunma Hassasiyeti ve Ses Hassasiyeti Artırıldı
XDA_Market_Client – Marketplace tarzı bir Yazılım – XDA sitesinde verilen istediginiz uygulamaları yükleyebilirsiniz. Çok kullanışlı
Nocalls Uygulaması – Arama Engelleme
No Data – Veri Bağlantı Kontrolü
Advanced Configuration Tool 3.3 – Pda nızı isteğiniz gibi yönetin. Ayarlarınızı kendinize göre özelleştirin
HTC FM Radyo – Artık Türkçe olarak karşınızda – Düzenleme By Tekniker
Google Tranlator
GoogleMaps
NewsBreak - Artık Türkçe olarak karşınızda – Düzenleme By Tekniker
SPB Backup
CorePlayer 1.36
Facebook
--------------- Ekleme ---------------
NOT: alıntıdır
Bu romu da yeni hazırladım… En son rom çalışmam da buydu. Altta roma eklediğim belli başlı özellikleri, programların bir listesini yazmaya çalıştım. İsteyenler bunu kullanabilir.3 Romda da % 48 lik bir oran var (sistem kaynakları kullanımı olarak)
ÖZELLİKLER
*Açılış splah screen, wallpaperler eklendi. Windows 7 tarzı açılış ekledim. Gif ve splash ve welcome ekranı düzenlemeleri bana ait… Açılış sesi olarak meşhur Iphone melodisini kullandım…Kurulumdan sonra romda bulunan Advanced Configuration Tool 3.3 açılışı sesleri düzenlemeleri vb…kendi tercihinize göre yapabilirsiniz…
* Touch flodaki hava durumu artık daha düzgün çalışıyor.İzmir,İstanbul,Ankara,Ordu,Samsun ve Antalya olarak ayarladım listeyi. Kurulumdan sonra Touch Flo ekranında hava durumu güncellemesini yapın…
* İnternet sekmesinde İnternet Explorer yerine Opera mini 5 in açılmasını ve sık kullanıları ve bazı ayarlarını yaptım.Bu arada Opera Mini 5 te şöyle bir durum var.En azından benim gördügüm,İnternet Explorer ve Opera Mobile 10 ile açılmayan sayfalar daha doğrusu sansürlü,Telekom tarafından yasaklı sitelere girebiliyorsunuz….No Sansür yani
* Romlarda bulunan hataların tümünü düzelttim. Media Player ve video gösteriminde oluşan hataları onardım. Sim kart, radyo, hafıza kartı, resetleme vb… hatalar tarih oldu… No hata
* Yine internette flash yüklü sayfaları ve youtube videoları gibi videoların gösterilmesi için Uzardweb tarayıcısını ekledim.
* Programlar olarak belli programları Türkçeleştirdim. Artık Türkçe olarak FM Radio karşınızda …RSS takip programı NewsBreak - Artık Türkçe olarak karşınızda…Çogu uygulama için Türkçeleştirme ve Türkçe dil destegi eklemeye çalıştım.
* Turkcell romdaki gibi artık romun kurulumunun son aşamasında Türkçe Dil Paketi size ekranda romu Türkçe’mi İngilizce’mi olarak kullanıp kullanmayacağınızı soruyor.Önceki romdaki gibi değil.Sonunda düzeltmeleri yaptım.Kurulumun son aşamasında dili Turkcell romdaki gibi değiştirebiliyorsunuz.
* Herkesin kullanabileceği kullanışlı bir çok programı roma entegre ettim. Bazı yeni programlar için Microsoft.NET CF 3.5 kurmanız gerekecek.Bu güncellemeyi yaptıktan sonra hiçbir programda çalışmama gibi bir sorun olmayacaktır.Ofis 2010 için marketplaceden güncelleme yapabilirsiniz….
Rom Tarihi :25.11.2010
Rom Version :1.39.252.010
Radio Version :3,53.25.20
İletişim Kuralı :61.41t.25.31
EKLENENLER
Sabit HTC programlarının yeni sürümleri,temaları vb… eklendi
Yamalar ve güncellemeler eklendi.
Pocket Winrar
7Zip 9.18
Resco Explorer 2010 v8
CleanRAm 2.5
SMSFilter v2.4_TR – Kullanışlı Bir SMS Uygulaması
GrupSMS
TomTom 7.910.9185 – Bluetoot Sorununu onardım. Türkçe sesler eklendi.
MegaPack_Games_v1.5 – Birkaç oyun ekledim. Sıkılınca güzel geliyor…
uZardWebP – Flash yüklü sayfalar ve youtube de video izleme için tarayıcı
Opera Mobile 10
Opera Mini 5 – Sansürsüz Sansürlü Bütün sayfaları açıyor – By Tekniker Farkıyla
S2U2 2.43 – Kilit Uygulaması
Rotate Screen Uygulaması – Düzenleme By Tekniker
Reset Uygulaması – Düzenleme By Tekniker
Windows Media Player 12 (WQVGA)
Sensitivity Touch
Dokunma Hassasiyeti ve Ses Hassasiyeti Artırıldı
XDA_Market_Client – Marketplace tarzı bir Yazılım – XDA sitesinde verilen istediginiz uygulamaları yükleyebilirsiniz. Çok kullanışlı
Nocalls Uygulaması – Arama Engelleme
No Data – Veri Bağlantı Kontrolü
Advanced Configuration Tool 3.3 – Pda nızı isteğiniz gibi yönetin. Ayarlarınızı kendinize göre özelleştirin
HTC FM Radyo – Artık Türkçe olarak karşınızda – Düzenleme By Tekniker
Google Tranlator
GoogleMaps
NewsBreak - Artık Türkçe olarak karşınızda – Düzenleme By Tekniker
SPB Backup
CorePlayer 1.36
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkteki rom u ındırıp kurun denılıyor ındırıp kuranlar cok memnun fakat memnun kalmazsan gerı alma şansın varmı ve telefonda kurulu olan programlar sılınırmı bu yenı rom u yuklemekle ve resım muzık vs dosyalarım sılınırmı bilgisi olan varsa bılgılendırırse cok sevınırım teşekkürler--------------- Ekleme ---------------
NOT: alıntıdır