HTC Incredible S ? HTC Desire HD ? Nokia E7 ? Nokia N8 ? Samsung Galaxy S ? Lg P970 Black ? Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blacktalon

blacktalon

Üye
garanti dertler listesinde 1. Sırada o sorunluysa iş zor olur bu fiyata sağlam garanti varsa alınır

Necmati

Necmati

Üye
Desire HD :good:

CS BETA

CS BETA

Üye
garanti dertler listesinde 1. Sırada o sorunluysa iş zor olur bu fiyata sağlam garanti varsa alınır

Mesajda yazdığım fiyatta garanti olursa grey garanti olur ve aldığınız yere verip değiştirir veya onarırsınız, yerel destek olur,genel olmaz... Alacak arkadaş P970, Desire HD ve Incredible S modellerinden birini seçtiyse belirtiği fiyatlardan daha aşağı ve tam içerikli olarak, garanti dersede 50-100 oynaması lazim ki bu her zaman olmaz :) yardım edebilirim.

Bunlar dışında LG OPTIMUS 2X' si düşünürse şuanda 880 ve 950 arası gidiyor ve garantisiz :P:

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Galaxy s2 al kardeş 1.4ghz işldmci 1gb ram ve multitouch ekran işi bitiriyo

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
HTC İncredible S e Sense 3.0 Gelirmi Acaba? Güncelleme olarak ? Rom atmak istemiyorum aldığım gibi.Zaten garantide ondan birde HTC yetkili servisi KVK dimi? Şİmdiden Teşekkür ederim...

CS BETA

CS BETA

Üye
HTC İncredible S e Sense 3.0 Gelirmi Acaba? Güncelleme olarak ? Rom atmak istemiyorum aldığım gibi.Zaten garantide ondan birde HTC yetkili servisi KVK dimi? Şİmdiden Teşekkür ederim...

Evet KVK' ydı. Büyük ihtimal gelir destek sürekli çünkü. Sadece takip etmek lazım.

askim822

askim822

Üye
LG P990 x 2 optimus black çift çekirdekli 3d

blacktalon

blacktalon

Üye
kaça alıyosun lg 2x i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt