Htc Gururla Sunar Güncelleştirme 8.0.10327.77

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beyler daha yeni güncelleme geldiği için tabi değişiklikler yeni yeni ortaya çıkıyor belki canınızı sıkabilir ama 2 aydır 1 kere reset atmayan telefon reset atmaya başladı . Dün gece de kapanmış, dedim olur normaldir ama şimdide olduğu yerde kapandı açıldı .

Beni androidden soğutan sorunların başında reset gelirdi bunda yok diye sevinirken bu olmadı şimdi

Geçmiş olsun. İnşallah sürekli yapmaz.
Eğer sıkıntı sürekli olursa sıfırlamayı dene.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

leeshore

leeshore

Üye
Aynı sorun bende de var reset atıyor arada :(

acoustic

acoustic

Üye
ilk sayfaya ekledim ss leri benim gördüğüm yenilikler onlar

1- kameraya efekt eklenmiş
2-gereksiz data bölümü eklenmiş
3-gözle görülen bir performans iyileştirmesi var
4-bu zil sesi takılması olmuyor onu da belirtmekte fayda var

- - - Eklendi - - -

ya bu data sense dediğiniz şey kota takip gibi birşey mi ?

Ben güncelleme yaptım ama hiç bir değişiklik yok surum numarası son surum olmasına rağmen yeni bir güncelleme var olarak sorguluyor

osilost

osilost

Üye
Benim teldede efek olayi yok data nerde onuda göremedim !!!! Gelegele radyo geldi tel biraz hizlandi başki hiç bi .. Yok

- - - Eklendi - - -

HER GÜNCELLEMEDE HAYAL KIRIKLIĞI

acoustic

acoustic

Üye
Radyo felan hiçbir şey yok eski hâliyle duruyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla bilemedim ki zaten çoğumuzda en az 1gb lık paket vardır en kral uygulama ne yiyebilir onu düşünüyorum : ) Ha kota takibi yerine özel olarak bilmek istiyorsan bilemem ama sense gelmeyecek şansına küs : ))) :bira:

- - - Eklendi - - -

bu arada telefon düştü sağ üst köşeden ezildi :dry:
Geçmiş olsun, gelmeyeceğine dair kesin bir bilgi mi var?

osilost

osilost

Üye
Kameraya gelen lens nerde ben göremedim gören varsa resmini paylaşsin

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

Geçmiş olsun. İnşallah sürekli yapmaz.
Eğer sıkıntı sürekli olursa sıfırlamayı dene.

denemekte fayda var hocam sağol akşam uygulamaları teker teker silip formatlamak lazım

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun, gelmeyeceğine dair kesin bir bilgi mi var?

sağolun yok hocam kesin bir bilgi yok aslında şaka olarak söylemiştim de size amber ile gelmezse gdr2 ilede gelmez herhalde dimi yani ms in öyle bir ayırım yapacağını sanmıyorum ?

- - - Eklendi - - -

Benim teldede efek olayi yok data nerde onuda göremedim !!!! Gelegele radyo geldi tel biraz hizlandi başki hiç bi .. Yok

- - - Eklendi - - -

HER GÜNCELLEMEDE HAYAL KIRIKLIĞI

radyo nasıl geldi ? telefon 8s değil mi bizde radyo yokki 8x lerde var radyo.. efekt kameranın içinde ayarlarda , datada htc uygulamalarında daha çok alan yarat uygulamasının içinde

kameraya gelen efekt ayarının ss ini ilk mesaja koydum bu arada

ÖEY

ÖEY

Üye
Acaba MS Türkiye ofisine ya da Nokia Türkiye ofisine bir şekilde ulaşıp sorsak bu data sense olayını. En azından yetkili bir kişiden bilgi alırsak acaba gelir mi gelmez mi ikilemi yaşamayız. Sevgili moderatörlerimizin irtibat kişileri varsa ve sorarlarsa süper olur hatta :D:islik Onun dışında hepimiz bireysel olarak mail atarsak herhalde birileri duyup cevap verirler diye düşünüyorum ne dersiniz?

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Acaba MS Türkiye ofisine ya da Nokia Türkiye ofisine bir şekilde ulaşıp sorsak bu data sense olayını. En azından yetkili bir kişiden bilgi alırsak acaba gelir mi gelmez mi ikilemi yaşamayız. Sevgili moderatörlerimizin irtibat kişileri varsa ve sorarlarsa süper olur hatta :D:islik Onun dışında hepimiz bireysel olarak mail atarsak herhalde birileri duyup cevap verirler diye düşünüyorum ne dersiniz?

hocam istersen Htc canlı desteğe sorayım : ))))

ama adamların fazla üzerine gitmek istemiyorum blue güncellemesini de yollarlar falan nokia ya ayıp olur :islik

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Aman kalsın, sakın ha! :D Hiç gerek yok tamam vaz geçtim :D:D

hahah çok geç ali beye bağlandım bile : ))))

- - - Eklendi - - -

Canlı destek derki, data sense ve reset sorunu için fabrika ayarlarına dönünüz : ) akşam eve geçince sıfırlarım telefonu artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Data Sense nedir diye bir sormanı isterdim adama. :) Neyse şu fabrika ayarlarına dönünce çıkıyor mu? Cevabını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve luckysleven
ÖEY

ÖEY

Üye
Data Sense nedir diye bir sormanı isterdim adama. :) Neyse şu fabrika ayarlarına dönünce çıkıyor mu? Cevabını bekliyorum.
Ehehehe:d: Çok güldüm ya süpersin:oke: Doğru diyorsun önce data sense nedir biliyor musunuz diye sormak lazım :D:D

- - - Eklendi - - -

Bu arada ben az önce Nokia Destek twitter'dan soru sordum data sense olayını bakalım cevap verecekler mi? :D

- - - Eklendi - - -

Şimdi aklıma geldi. Bu AMBER geldikten sonra eğer derlerse telefonu sıfırlamazsanız data sense uygulaması gözükmez diye o zaman bizim sevgili moderatörümüz Özgür yandı :D:D Nereden baksanız onun sıfırlayıp tüm uygulama ve oyunlarını kurması 2-3 günü bulur :D:D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dreamboi

dreamboi

Üye
gençler güncellemeyi yapmaya kalktığımda uzun süre hafıza yok uyarısı aldım..sonrasında bu sefer güncelleme indi güncelleme indirildi , ancak açılamadı (800710fe) diye bir hata aldım. bu hatayı alan başkası varmı

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
gençler güncellemeyi yapmaya kalktığımda uzun süre hafıza yok uyarısı aldım..sonrasında bu sefer güncelleme indi güncelleme indirildi , ancak açılamadı (800710fe) diye bir hata aldım. bu hatayı alan başkası varmı

dediğimi yapmıyorsun bak uygulamaları sil güncellemeyi baştan yap : )

blackcemre

Üye
Flash atarak yapın.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu arada güncellemeden sonra whatsapp tekrar aktivasyon istiyor aklınızda bulunsun :oke:

Üst Alt