Htc Gururla Sunar Güncelleştirme 8.0.10327.77

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
Yok ben çok memnunum cihazımdan fakat hani Gdr2 gelecek sonra Gdr3 gelecek şöyle olacak böyle olacak denilip arkasından da hiç fıs tırt çıkması can sıkıyor.

Yada bizlerin konuşmaları bu olayı büyütüyor demem şu ki bir kaç iyileştirme için bunca heyecan yaratmak bizleri kerizlemek gibi bir şey...

Ben telefonumdan hızından kulanılılışlığından yapa bildiklerinden memnunum.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben çok memnunum cihazımdan fakat hani Gdr2 gelecek sonra Gdr3 gelecek şöyle olacak böyle olacak denilip arkasından da hiç fıs tırt çıkması can sıkıyor.

Yada bizlerin konuşmaları bu olayı büyütüyor demem şu ki bir kaç iyileştirme için bunca heyecan yaratmak bizleri kerizlemek gibi bir şey...

Ben telefonumdan hızından kulanılılışlığından yapa bildiklerinden memnunum.

Hocam herşeyi geçtim bence telefon performansının hissedilir derecede artmış olması bile yeterli bence . Kişiselleştirme adına yenilik gelmemiş evet ama onun da bir sonrası güncellemeye saklamaları bence daha iyi oldu neden diye sorarsan en azından heyecanımız bitmeyecek telefondan çabuk soğumayız diye düşünüyorum . Düşünsene her şeyi bu güncelleme ile verdiklerini şahsen benim 5-6 ay sonra hevesim kaçardı

- - - Eklendi - - -

ya bu telefon reset atıyor hala . güncellemeden sonra 3 kere reset attı . ikisi karşıdan arama geldiği anda diğeri internete girerken

acoustic

acoustic

Üye
- - - Eklendi - - -

ya bu telefon reset atıyor hala . güncellemeden sonra 3 kere reset attı . ikisi karşıdan arama geldiği anda diğeri internete girerken

Ben güncelleme yaptıktan sonra hiç bir şekilde sorun çıkmadı vede gayet stabil çalışıyor tek eksiği hafızası şu daha fazla alan yarat kısmını getirdiler ama ben de silme işlemi yapmıyor :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ya bende de stabil çalışıyor da neden reset atıyor bu telefon onu çözemedim ? fazla uygulama da yok hatta güncelleme öncesi olan uygulamaları kurdum tekrar ve aynı ayarları yaptım yine .

acoustic

acoustic

Üye
ya bende de stabil çalışıyor da neden reset atıyor bu telefon onu çözemedim ? fazla uygulama da yok hatta güncelleme öncesi olan uygulamaları kurdum tekrar ve aynı ayarları yaptım yine .
Nasıl stabil çalışıyor ben de mi anormallik var yaw :) 148.45 mb diyor ama silme felan yok tıkıyorum ve sadece tıklıyorum o kadar :)

dreamboi

dreamboi

Üye

bayım buralardasınız bakıyorm bende yaptım güncellemeyi sonunda :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
acoustic

acoustic

Üye
bayım buralardasınız bakıyorm bende yaptım güncellemeyi sonunda :D
Geçmiş olsun veya hayırlı olsun diyelim o zaman :)

- - - Eklendi - - -

Masa üstü için windows phone uygulaması yüklendi bilgisayaramı telefonumu takınca :)
artık bağlantı kuruluyor ve dosyalar klasörüne girilmeden program sayesinde telefondaki resimleri videoları ve muzikleri görebiliyoruz ayrıca müziklerimizi zil sesi olarak ataya biliyoruz.

Herkese hayırlı olsun...

Emin Ş.

Üye
Ben güncelleme yaptıktan sonra hiç bir şekilde sorun çıkmadı vede gayet stabil çalışıyor tek eksiği hafızası şu daha fazla alan yarat kısmını getirdiler ama ben de silme işlemi yapmıyor :)

Guncellemeden sonra gayet stabil eskisine gore daha hizli ama silme isleminde bende de sorun var :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Masa üstü için windows phone uygulaması yüklendi bilgisayaramı telefonumu takınca :)
artık bağlantı kuruluyor ve dosyalar klasörüne girilmeden program sayesinde telefondaki resimleri videoları ve muzikleri görebiliyoruz ayrıca müziklerimizi zil sesi olarak ataya biliyoruz.

Herkese hayırlı olsun...

yani güncelleme söylendiği gibi çok da boş değilmiş.daha bir çok yeni özellikler çıkar kullanıldıkça

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

yani güncelleme söylendiği gibi çok da boş değilmiş.daha bir çok yeni özellikler çıkar kullanıldıkça

telefonu pc ye bağlayınca ekranın altında telefon resmi çıkıyor dimi ? birde bilgisayarıma girince telefon resmi çıkıyor onun içinden hallediyoruz herşeyi doğrumudur ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu pc ye bağlayınca ekranın altında telefon resmi çıkıyor dimi ? birde bilgisayarıma girince telefon resmi çıkıyor onun içinden hallediyoruz herşeyi doğrumudur ?

:oke: fakat wpapp uygulaması geliştikçe telefonu flash bellek olarak kullanmak istemeyeceksin. Mesela kablosuz senkronizasyon,yedekleme geri yukleme

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir özellik keşfettim. ayarlardan kamera ayarlarına girdiğimizde , kamera tuşuna basınca yerleşik kamera açılsın diye bir seçenek var ama üzerine bastığımızda yazı büyüyor sadece seçenekler açılmıyor. normalde telefonda camera360 var bu seçeneğe basınca camera360 ı seçtirtmesi lazım ama seçtirmiyor

IVI-Elia

Üye
yeni bir özellik keşfettim. ayarlardan kamera ayarlarına girdiğimizde , kamera tuşuna basınca yerleşik kamera açılsın diye bir seçenek var ama üzerine bastığımızda yazı büyüyor sadece seçenekler açılmıyor. normalde telefonda camera360 var bu seçeneğe basınca camera360 ı seçtirtmesi lazım ama seçtirmiyor

Uygulamanın o desteğe kavuşup güncellenmesi lazım sanırsam

Çünkü 1020 de Camera Pro ve Smart Camera gibi ek seçenekler vardı.

Bu arada daha yeni sizi kırdıysam affola.

:oke:

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamanın o desteğe kavuşup güncellenmesi lazım sanırsam

Çünkü 1020 de Camera Pro ve Smart Camera gibi ek seçenekler vardı.

Bu arada daha yeni sizi kırdıysam affola.

:oke:

Estağfurullah hocam esas ben sizi kızdırdıysam kusura bakmayın . İşte gönlümüzden ve aklımızdan geçeni aynı şekilde buraya yansıtamıyoruz bazen yanlış anlaşılmalar oluyor : )

peki bu uygulamaların destekleyip desteklemediğini nasıl anlarız ?
[h=3][/h]

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
acoustic

acoustic

Üye

Çok değişiklik yok gelenlerde söylenen resmi açıklamaların hepsi geldi. Ayrıca daha fazla alan yarat ben de çalışmadı sebebi ne olabilir

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme sonrası reset sorunu delirtti beni ama . az önce başıma geleni anlatayım size , telefon şarjdaydı ve dolmuştu tam çıkaracaktım telefona mesaj geldi bende cevapladım ve telefon restart attı ( telefon hala şarjda ) . sonra açıldı ve telefon tekrar şarj etmeye başladı ve mesajlara girdim gelen mesajla gönderdiğim mesaj ortada yok .

biri bir çözüm bulsa o kadar çok sevinirim ki . fabrika ayarlarına döndüm bu arada

acoustic

acoustic

Üye
Güncelleme sonrası reset sorunu delirtti beni ama . az önce başıma geleni anlatayım size , telefon şarjdaydı ve dolmuştu tam çıkaracaktım telefona mesaj geldi bende cevapladım ve telefon restart attı ( telefon hala şarjda ) . sonra açıldı ve telefon tekrar şarj etmeye başladı ve mesajlara girdim gelen mesajla gönderdiğim mesaj ortada yok .

biri bir çözüm bulsa o kadar çok sevinirim ki . fabrika ayarlarına döndüm bu arada

Güncelleme ile böyle Bi sorun yok senin ki donanımsal olmasın güncelleme ile ters giden bir nokta oluşmuştur.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
şu anda 2. restartı attı ve telefon yine şarjda

- - - Eklendi - - -

Güncelleme ile böyle Bi sorun yok senin ki donanımsal olmasın güncelleme ile ters giden bir nokta oluşmuştur.

biri daha vardı yine bu konuda restart bende de var demişti. Ayrıca güncelleme öncesi 2 aydır restart atmayan telefon güncelleme ile birlikte atmaya başladı. %100 güncellemeden dolayı o kesin de sebebi ne acaba

acoustic

acoustic

Üye
İiide bu güncelleme aynı güncelleme değil mi niye reset sorunu olsun ki gerçi geçici dosyaları silme işleminide benim cihaz gerçekleştirmiyor acaba telefonu sıfırlasam mı

Üst Alt