Htc Gururla Sunar Güncelleştirme 8.0.10327.77

Sponsorlu Bağlantılar

osilost

osilost

Üye
arkadaşlar şu hafıza ile ilgili olan resim nerde bulabilirim hafıza kısmında böyle bir şey benim 8s te

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu hafıza ile ilgili olan resim nerde bulabilirim hafıza kısmında böyle bir şey benim 8s te

resim derken ? daha fazla aran yarat uygulamasının içindeki yeni özellikten mi bahsediyorsun ?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Hayırlı Olsun Beyler Bayanlar Güle güle kullanın :D

sympatico

Üye
Hay data sense gibi... Gece gece insanın moralını bozuyolar.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar önümüzdeki pazartesiyi bekleyin da haberi yapılmış önümüzdeki pazartesi bi güncelleme belki bi kaç güncelleme mi olur bilmiyorum, data sense fm radyo falan o zaman gelebilirmiş. Ben böyle anladım siz yinede bi bakın.

Denibo

Üye
güncelleme alırken bile alan yetersiz uyarısı geliyor başlıcam böyle işe sıfırlayıp güncelleme alıcaam htc nin an önce dahili hafıza işini halletmesi lazım uygulamalar hafıza karta yüklenmesi gerek 5 mb lık uygulama yüklüosun 70-80 mb oluyor saçmalık

sympatico

Üye
data sense gelmezse kesinlikle satarım , l620 de ne ekran saati ne radyo var guncellemede ne verecekler ya bu telefona , ıyıce sogutuyolar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme alırken bile alan yetersiz uyarısı geliyor başlıcam böyle işe sıfırlayıp güncelleme alıcaam htc nin an önce dahili hafıza işini halletmesi lazım uygulamalar hafıza karta yüklenmesi gerek 5 mb lık uygulama yüklüosun 70-80 mb oluyor saçmalık

hafıza dolu uyarısını geç de kaldığı yerden devam ediyor. bende 850 mb yer vardı güncelleme yaparken 50 ye düştü uyarı verdi güncelleme bitti tekrar 850 oldu :oke:

sympatico

Üye
Data sense gelmezse gelmesin diyen arkadasları da anlamıyorum , sızınkinde adıl kullanım kotası diye hızınızı 10 kb ta dusurmuyolar mı , data sense gelse en azından ceki duzen verırdik kullanıma

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ya ben onu bunu bilmem de benim telefonumda neden arama motoru değişmiyor da başkasının telefonunda hemde aynı telefonda değişiyor arkadaş biri bana bunun sebebini söyleyebilir mi ?

Denibo

Üye
hafıza dolu uyarısını geç de kaldığı yerden devam ediyor. bende 850 mb yer vardı güncelleme yaparken 50 ye düştü uyarı verdi güncelleme bitti tekrar 850 oldu :oke:

kapat dedim devam etti kaldı öle %100 de 1 saat bekledim şimdi sıfırladım tekrar yapıyorum

ayrıca data sense nedir bu kadar taktınız ya cihaz hızlı tarayıcı hızlı keza oyunlardada öyle bi kaç uygulama sıkıntısı dışında problem yok alın 1 gb net paketi sorgulayın bu kadar zormu benim tek sıkıntı foursquare mekandaki kişileri görsem yeter :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ah be abi o gelse ne olur gelmese ne olur : ) bu kadar kişi sorunca bende birşey sandım .. operatörler artık kota takibi yapıyor zaten bilgilendirme mesajıda yolluyor ne gerek varki öyle uygulamalara yani en azından vodafone da var bu .
Yok yahu bu uygulama gelsin, çünkü hangi uygulama ne kadar veri kullanıyor bunu bilmek istiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Aynen bende sınırsız internet paketi var ama ben de data sense uygulamasının gelmesini isteyenlerdenim. Gökçen'in dediği gibi hangi uygulama ne kadar internet harcıyor görmek istiyorum. Ayrıca her seferinde operatöre mesaj atıp ne kadar kullandığıma bakmaktansa bu uygulama ile operatörümün bana vermediği bilgilere bile ulaşabileceğim. Bu konuda MS ve Nokia'nın bir şeyler yapması lazım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar. Yanılmıyorsam, GDR2 Microsoft'un gönderdiği güncelleme. Amber ise Nokia'nın değil mi? Yine yanılmıyorsam, GDR2 ve Amber aynı anda gelecek bizlere değil mi?

PureFood

PureFood

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar. Yanılmıyorsam, GDR2 Microsoft'un gönderdiği güncelleme. Amber ise Nokia'nın değil mi? Yine yanılmıyorsam, GDR2 ve Amber aynı anda gelecek bizlere değil mi?

:evet:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bende öyle biliyorum gelmezse,ayıp eder

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

Yok yahu bu uygulama gelsin, çünkü hangi uygulama ne kadar veri kullanıyor bunu bilmek istiyorum. :)

Valla bilemedim ki zaten çoğumuzda en az 1gb lık paket vardır en kral uygulama ne yiyebilir onu düşünüyorum : ) Ha kota takibi yerine özel olarak bilmek istiyorsan bilemem ama sense gelmeyecek şansına küs : ))) :bira:

- - - Eklendi - - -

bu arada telefon düştü sağ üst köşeden ezildi :dry:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
PureFood

PureFood

Üye
Nazar değmiş hocam geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Beyler daha yeni güncelleme geldiği için tabi değişiklikler yeni yeni ortaya çıkıyor belki canınızı sıkabilir ama 2 aydır 1 kere reset atmayan telefon reset atmaya başladı . Dün gece de kapanmış, dedim olur normaldir ama şimdide olduğu yerde kapandı açıldı .

Beni androidden soğutan sorunların başında reset gelirdi bunda yok diye sevinirken bu olmadı şimdi

Üst Alt