arkadaşlar şu hafıza ile ilgili olan resim nerde bulabilirim hafıza kısmında böyle bir şey benim 8s te
benim oncelik internet explorer ve medya oynatici. İnternetim limitsiz data sensele falan işim olmaz![]()
güncelleme alırken bile alan yetersiz uyarısı geliyor başlıcam böyle işe sıfırlayıp güncelleme alıcaam htc nin an önce dahili hafıza işini halletmesi lazım uygulamalar hafıza karta yüklenmesi gerek 5 mb lık uygulama yüklüosun 70-80 mb oluyor saçmalık

hafıza dolu uyarısını geç de kaldığı yerden devam ediyor. bende 850 mb yer vardı güncelleme yaparken 50 ye düştü uyarı verdi güncelleme bitti tekrar 850 oldu![]()

Yok yahu bu uygulama gelsin, çünkü hangi uygulama ne kadar veri kullanıyor bunu bilmek istiyorum.ah be abi o gelse ne olur gelmese ne olur : ) bu kadar kişi sorunca bende birşey sandım .. operatörler artık kota takibi yapıyor zaten bilgilendirme mesajıda yolluyor ne gerek varki öyle uygulamalara yani en azından vodafone da var bu .

Hayırlı olsun arkadaşlar. Yanılmıyorsam, GDR2 Microsoft'un gönderdiği güncelleme. Amber ise Nokia'nın değil mi? Yine yanılmıyorsam, GDR2 ve Amber aynı anda gelecek bizlere değil mi?

Yok yahu bu uygulama gelsin, çünkü hangi uygulama ne kadar veri kullanıyor bunu bilmek istiyorum.![]()