Elektr0
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence HTC EVO 3D
Tasarım,fiyat,şarj süresi,nova display,ön kamera ve android gıbı ozellıklerınden dolayı lg optımus black ten cok memnunun 3D nınde bundan pek farkı olmayacagını dusundugum ıcın optımus 3D dıyorum
HTC'nin işlemci hızı ve şarjı ömrü daha yüksek; fakat 3D kaydı sadece 2 MP'lik kalitede yaparken Optimus 3D 5 MP'lik 3D kayıt yapabiliyor. Ayrıca Optimus 3D 3 boyut teknolojisine sahip ilk smartphone olarak göze çarpıyor.
HTC EVO 3D 3d kaydını 2 Mplik kamerayla değil 5 mplik kamerayla yapıyor. Yani Optimus 3D ile aynı. Üstelik Optimus 3D ilk çıkan 3Dli telefon olması artı bi özellik değildir. Mesela Optimus 2X de ilk çıkan çift çekirdekli telefon ama SII ve Sensation'un yanında fıs kalıyor. Yani ilk çıkması bi avantaj değildir. Ve son olarak LG güncelleme desteğine fazla önem vermiyor. Hâlâ Optimus 2X'e Android 2.3 getiremediler. Telefon sürünüyor. Ve Türkiye'de satışa çıkmadı. Yani teknik servis desteği sorun olur.
HTC EVO 3D 3d kaydını 2 Mplik kamerayla değil 5 mplik kamerayla yapıyor. Yani Optimus 3D ile aynı. Üstelik Optimus 3D ilk çıkan 3Dli telefon olması artı bi özellik değildir. Mesela Optimus 2X de ilk çıkan çift çekirdekli telefon ama SII ve Sensation'un yanında fıs kalıyor. Yani ilk çıkması bi avantaj değildir. Ve son olarak LG güncelleme desteğine fazla önem vermiyor. Hâlâ Optimus 2X'e Android 2.3 getiremediler. Telefon sürünüyor. Ve Türkiye'de satışa çıkmadı. Yani teknik servis desteği sorun olur.
----------Eklendi @ 21:25:23 ---------- Yazıldı @ 21:23:20 ----------
EVO 3D SII ile kıyaslayanlar var ama Optimus 3D'de böyle bi şey mümkün değil.
Umarım yardımcı olmuşumdur. Amacım kimseyi kötülemek değildi. Sadece önemli olan birkaç şeye değindim. İyi forumlar.
----------Eklendi @ 21:27:11 ---------- Yazıldı @ 21:25:23 ----------
Ve artı olarak EVO 3D'de 2D/3D istediğin zaman değiştirebiliyorsun. Bence harika bi özellik ve telefona ve sana hava katar.D.H'de videosunu izleyebilirsin.
Evo 3D 2 Mp baskı boyutunda çekiyor sanıyordumaaaa
ama öyle değil
MAx 500 Tl vardı bende yoksa bende LG optimus Black alacaktım...ama Giodanda memnunum...
olabiler ya bazen dogru bildigimizi sandıgımız şeyler yanlış olabiliyor .
belki benimki de yanlıştir da emin değilim .
keske olsamıs bırıkmısın bıraz dahaGule gule kulan kardesım ozaman..
ilerledikçe bilgilerimiz artacak..dostum
evet artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?