HTC Desire Z Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taskiller

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire Z Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar,

HTC Desire Z telefonum uygulama yüklerken kastı ve hiçbir işleme yanıt veremez duruma geldi. Bataryasını çıkarıp takmak zorunda kaldım. Açmaya çalıştığımda ise beyaz ekran üzerinde HTC logosunu görüntülüyor ve burada kalıyor, açılmıyor. Hboot (ses kısma + açma-kapama tuşu) ekranı sorunsuz geliyor. Buradan "FACTORY RESET" seçtiğimde, hiçbir işlem yapmadan takılı kalıyor. Aynı şekilde "Recovery" seçtiğimde ise telefon yeniden başlıyor, HTC logosu görüntüleniyor sonrasında güncelleme yaparken görüntülenen simge beliriyor fakat belirli bir süre sonra ekran kararıyor ve kesik kesik birkaç kez titreyerek kapanıyor. Yeniden açtığımda aynı şekilde HTC logosundan sonra yine işlem yapmıyor.

Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum fakat android üzerinde bunu çözebilecek bilgiye sahip değilim.

Servise göndermekte istemiyorum, bayram tatili falan uzun süre bekletirler.

Yardımlarınız için teşekkürler...

paganini58

paganini58

Üye
Root s-off işlemleri ile uğraşmadıysan ve yazılım yüklemeketen kaynaklı olduğunu düşünüyorsan muhakkak servise gönder cihazını muhtemel bir sıkıntıdan kaynaklanıyordur veleyki açtın cihazını aynı sıkıntılarla tekrar karşılaşmayacağın belli değil o yüzden tekrarlıyorum Root ve S-off işlemleri yapmadan hata aldıysan cihazdan muhakkak garantiye gönder muhtemelen cihazın sıfırı gelecktir sana saygılar...

ugurozgenc

ugurozgenc

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Telefonum açılmıyor sorunu çözemedim. Siz çözebildiyseniz paylaşırmısınız.

taskiller

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Uğur,
Cihazı açmayı başaramadım ve daha fazla uğraşmayarak paganini58 tavsiyesi üzerine teleservice'e gönderdim. 02.11.2011 tarihinde gönderdim, 03.11.2011 tarihinde servise ulaştı ve teleservice.com.tr adresinde bulunan "Cihaz Takibi" bölümünden IMEI numarası ile sorguladığımda "Değişim Cihazı Bekleniyor" notunu gördüm. Forumda araştırdığım kadarıyla sanırım yeni cihaz gönderecekler. Bu sürecin uzun olduğu hakkında da paylaşımda bulunanlar var. Cihazımı hepsiburada.com'dan satın aldım. Yetkili dağıtıcısı Brightstar ve teknik servisinede Teleservice bakıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

pentagram666

Üye
benimde telefonum çöktü ama recovery yapınca telefonum açılıyor ama kapatınca yada biraz sıkıştırınca gene kapanıyor. garantiye yollasam kaç günde geri telefonumu alabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt