HTC U12 Plus Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC U12 Plus Root Atma ve TWRP Yükleme
Çift ön ve çift arka kameraya sahip Snapdragon 845 işlemcili en güncel ve en güçlü HTC cihazlarından bir tanesi olan HTC U12 Plus gerek donanımı gerekse yazılım özellikleriyle kullanıcıların birçok ihtiyacını rahat bir şekilde karşılayabiliyor. Ülkemizde şuan için satışta olmayan cihaz umarız en kısa sürede satışa sunulur. Rakip firmaların Snapdragon 855 işlemcili yeni modelleri karşısında geri planda kalan U12 Plus yinede bir hayli güçlü diyebiliriz.

Eğer sizde U12 Plus kullanıyorsanız ve cihazdaki mevcut yazılımdan sıkıldıysanız aşağıdaki işlemleri uygulayarak HTC U12 Plus root yetkisi sayesinde çok daha fazla özelleştirmeye sahip olabilirsiniz. Ayrıca U12 Plus twrp recovery sayesinde de birçok farklı özelleştirmeyi cihazınıza kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki işlemler sonucunda telefonda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir.

HTC U12+ root işlemine başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların bir yedeğini alın. İşlemlere başlamadan önce BURAYA tıklayarak HTC U12 Plus bootloader kilidi açma işlemini yapın. Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

HTC U12 Plus TWRP Yükleme

İlk olarak tıklayın ve HTC U12 Plus twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin. Dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin ve dosyayı adb driver içerisine atın. Ardından telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutarak fastboot modunu açın ve telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb driver klasörü içerisinde cmd ( komut yöneticisi ) aracını çalıştırın. Ekrana ilk olarak
Kod:
fastboot devices
kodunu yazın. Sonra
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın. Bu işlemlerin ardından U12 Plus twrp yüklenecektir.

HTC U12 Plus Root Atma

Yukarıdaki işlemler bittikten sonra tıklayarak HTC U12 Plus root dosyasını indirerek telefonun hafızası içine atın. Ardından telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutun ve twrp menüsünü açın. Burada Yükle ( Install ) kısmına gelin. Daha önceden telefonun içerisine attığınız magisk dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Daha sonra telefonu yeniden başlatın. HTC U12+ root işleminin başarılı olduğunu görmek için root check uygulamalarından herhangi bir tanesini Google Play üzerinden indirin ve kontrol edin.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

rmznky44

Üye
Desire 20 pro orijinal için u12 + yazılımı nasıl atarım
 


Üst Alt