wolfturk
Üye
beyler çözüm ney anlamadım hala sd karta taşıyamıyoruz herşeyi ???
Kardeş uygulamaları SD Karta taşımak için öncelikle 2.2 ye güncellemek gerek telefonu. bu aşamada tek tek kontrol etmektense movetosd yada app2sd diye programlar var. app2sd türkçe çince karışımı birşey, movetosd türkçe güz<el bı uygulama, bu ıkısı uygulama kurarken eger sd karta taşınabılıyorsa sesli olarak uyarı verıyor kullanışlı oluyor ben kullanıyorum bır aydır desire'da. tavsıye ederım.
arkadaslar desire telefonuma uygulama yukluyorum ancak telefon hafızası azalıyor uyarısı cıkıyor. uygulamaları yonet menusunden SD karta atmak istiyorum ama oluyor. SD karta atmak için telefona komut vermek gerekiyormuş ve bu islem de Android SDK denilen bi program ile yapılıyormuş ancak bu programı hiç bi yerden indirilmiyor... yardım lütfen![]()
HocamSD Karta tasımak için yukarıda soyledıklerımı uygulayabılırsı, daha kolay olur bence. Ama yınede ben sana Andorid SDK'nın linkini wereyim, eger tum uygulamaları taşıyabılırsen sdk sayesınde burada da paylaşırsan mutlu oluruz. desire'ın özelliklerini daha kapsamlı olarak kullanabılırız bu şekilde bizde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız