htc desire android market

Sponsorlu Bağlantılar

tuncagatay

Üye
    Konu Sahibi
htc desire android market
merhaba arkadaşlar dün vodafoneden htc desire aldım fakat içinde android market yok froyo 2.2 yide yükledm bgn ama yine yok nasıl yükleyebilirm yardımcı olabilrmisinz:bilmm şimdiden teşekkrler

• Beğen
Tepkiler: Su13Z3Ro ve sineld

prince of hell

prince of hell

Üye
evet aynen bende dün aldım ve pek çok araştırma yapmama rağmen bir çözüm bulamadım marketsiz android ne işe yarar :S

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Teknoloji Ne Gune Duruyor.
*Forumda Bu Katagoride Android Markete Erişme Programı var.
*market programsızda 1000 Lerce Programı Slideme.org vb.. Sitelerden bulabilirsin.
Bilgisayara .apk dosyalarını yukler karta atarsınız.
Ne tür program lazımsa muzik-video-gerekli vb..ismini Öğrenin gerisi Kolay

__black__

__black__

Üye
bende htc desire aldım yarın gelecek bakalım nasıl bişey çok merak ediyorum

prince of hell

prince of hell

Üye
telefon çok güzel ama şarjı cidden az gidiyo yada 5800 dan sonra bana öyle geldi birde telefon cidden fazla ısınıyo azcık yüklenince yinede i phone dan daha iyi bir tercih hele 2.3 gingerbread gelince tam olucak

bu arada ibostar dediğin programlar vodafone yazılımında çalışmıyor bizim rom kontratsız satılan desire lardan farklı

windtalkers34i

windtalkers34i

Üye
:aha:arkadaşlar SAM 4.0 APK VE APPLANET APK diye google de aratıp onları yükleyin market ihdiyacınız kalmasın..
yada applanet
adresinden..
sam 4.0

direk indirip tele atın sonra binlerce uygulama yükleyin androidn tadına varın..:aha:

prince of hell

prince of hell

Üye
hocam teşekkür ederim paylaşım için ama nekadar iyi olursa olsun orjinalinin yerini tutmaz :) bence

__black__

__black__

Üye
peki arkadaşlar hafıza kartına nasıl atacaz indirdiğimiz uygulamaları

tuncagatay

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalara girip uygulama yönet diyorsun indirilenlerden istediğin uyg. girip sd karta taşı diyorsun

__black__

__black__

Üye
öyle yaptım ama bazıları taşınmıyor tel. hafızasında yer kalmadı bunun başka bi yöntemi yokmu..

eberkol

Üye
Dostum Menü>ayarlar>telefon hakkında>sistem yazılımı güncellemelerine gir oradan güncelleme kontrolu yap cihazının verisyonunu 2.2 ye yğkselt bu dediğimi ben vodafonedan aldığım(türkiyeden) cihazda yaptım sonra ayarlar>uygulamalar>yüklü uygulamalar a girin uygulamanın üstüne basın oradan eğer uygulama yada oyun hafıza kartına taşına biliyorsa sd karta taşı butonhu yanar yok taşınmıyorsa sd karta taşı butonu sönük haldedir kolay gelsin. Bu arada slide me gayet iyi bir uygulama orj markete çok yakın binlerce uygulama oyun mevcut içerisinde.

__black__

__black__

Üye
2,2 ye yükselttim zaten ama bazı uygulamalar taşınmıyor bunun direk hafıza kartına atacak bi yöntemi yokmu indirmek istediğim uygulamaları hafızada yer yok diye indirmiyor

tuncagatay

Üye
    Konu Sahibi
ewt taşınmıyor bnde onu fark ettm ama ndnini bilmiyorum telefonu pc ye bagladıgında htc sync den deilde kart a atarsan uygulamaları ölede oluyor sanırm

davids41

Üye
arkadaşlar benim sorunum daha büyük.Bilgisayara bir türlü usb aygıtını kuramadım.Aygıt bulundu diyor ama yüklemede sorun çıkarıyor.Yardımcı olabilirmisiniz rica etsem.

__black__

__black__

Üye
htc sync ye bağladığım zamanda kafasına göre atıyor ordada direk hafıza kartına at diye bişey yok bu nasıl bişey anlamadım

mkara1967

Üye
arkadaslar desire telefonuma uygulama yukluyorum ancak telefon hafızası azalıyor uyarısı cıkıyor. uygulamaları yonet menusunden SD karta atmak istiyorum ama oluyor. SD karta atmak için telefona komut vermek gerekiyormuş ve bu islem de Android SDK denilen bi program ile yapılıyormuş ancak bu programı hiç bi yerden indirilmiyor... yardım lütfen:(

yasinkabaci

Üye
kardeşim eline saglık süpersin sonunda bi market bulabildim sayende

burokoli

Üye
beyler çözüm ney anlamadım hala sd karta taşıyamıyoruz herşeyi ???

karakan9

Üye
cihaz vodafonedan alındığı zaman orjinal market uygulaması yüklenebiliyor.diğer yerlerden alınanlarda market çalışmıyor.Uygulamaların sd karta taşınması olayı ise yeni çıkan 2.3 versiyonla mümkün olabileceğini öğrendim.Yalnız desire için 2.3 daha yayınlanmadı ve yaklaşık bir ayı bulabilir.

bertman

Üye
arkadaşlar bende htc desire yeni aldım ancak imac kullandıdığım için harici bellek olarak görüyorum telefonu. hangi klasöre atmam gerekiyor .apk uzatılarını

Üst Alt