htc desire android market

Sponsorlu Bağlantılar

wolfturk

wolfturk

Üye
beyler çözüm ney anlamadım hala sd karta taşıyamıyoruz herşeyi ???

Kardeş uygulamaları SD Karta taşımak için öncelikle 2.2 ye güncellemek gerek telefonu. bu aşamada tek tek kontrol etmektense movetosd yada app2sd diye programlar var. app2sd türkçe çince karışımı birşey, movetosd türkçe güz<el bı uygulama, bu ıkısı uygulama kurarken eger sd karta taşınabılıyorsa sesli olarak uyarı verıyor kullanışlı oluyor ben kullanıyorum bır aydır desire'da. tavsıye ederım.

arkadaslar desire telefonuma uygulama yukluyorum ancak telefon hafızası azalıyor uyarısı cıkıyor. uygulamaları yonet menusunden SD karta atmak istiyorum ama oluyor. SD karta atmak için telefona komut vermek gerekiyormuş ve bu islem de Android SDK denilen bi program ile yapılıyormuş ancak bu programı hiç bi yerden indirilmiyor... yardım lütfen:(

HocamSD Karta tasımak için yukarıda soyledıklerımı uygulayabılırsı, daha kolay olur bence. Ama yınede ben sana Andorid SDK'nın linkini wereyim, eger tum uygulamaları taşıyabılırsen sdk sayesınde burada da paylaşırsan mutlu oluruz. desire'ın özelliklerini daha kapsamlı olarak kullanabılırız bu şekilde bizde :)

hepgele

Üye
ya bu htc desire nasıl oyun yükleniyor hafıza kartına ulaşılamıyor yardımcı olurmusunuz ha delefonu wadofen aldım...

mancukya

Üye
adb ile orjinal marketi yükleyip debride (Telofon bilgisi ülke bilgisi seylerde degisiklik yaparak markete kavusmak) edebilirsiniz ayrica nette dns degisikligi icinde gerekli aciklamar var (Türkiyeden Google market erisimde yasak varsa)
Gene ayni sekilde root edip clockworkmod recovery ile bir rom yükleyebilirsiniz bazi romlarda olmayan google uygulamalari icinde Adb komutu ile atmak yada ayni sekilde rom ile gelen dosyalari clockworkmod recovery flashlamaniz lazim.
Aradikdan sonra market olayi asla sorun degil.

MR_KAOS

Üye
arkadaslar bende htc desire kullanıyorum 5 aydır her yonuyle guzel telefon ıhtıyacınızı fazlası ıle karsılar market sorunu ıcın en guzel cozum custom rom yuklemenız dir

seniz-desire

Üye
Arkadaşlar, dün desire aldım. Market yok tabii... Telefonu 2.2'ye yükselttim ama hala uygulama yükleyemiyorum. USB'den telefonun içine atıyorum direk ama uygulama yönetiminde görünmüyor sonra dosya. özellikle icine koymam gereken bir dosya mı var? iphone'dan kaçıp HTC aldım ama sudan çıkmış balığa döndüm. Yardım lütfeeen :ağlarım:

bertman

Üye
ben mac kullandığım için htc sync yok ama bluetooth la bilgisayardan attığım her programı kolayca kurabiliyorum zaten soruyor yükleyeyim veya kurayım mı diye

thelostmojito

Üye
Android market nasıl guncelleniyor bilen var mi ? Monster jobs türkçe bir site olmasina rağmen ücretsiz Android market uygulamasını indire basınca markette item not found. Uyarısı alıyorum. Acaba guncellemem mi gerekiyor ?

eser27

Üye
Meraba bizde ayni sıkintidayiz

Üst Alt