HTC 8X Kablosuz Şarj !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC 8X Kablosuz Şarj !

Verizonun 8X detaylandırmasında görünenlere göre 8X in kablosuz şarj özelliği olacak! Ancak bu özellik htc tarafından hiçbir tanıtımda belirtilmedi ve reklamı yapılmadı.. Ya 8x sadece verizona özel olarak böyle olacak ya da Nokia nın son zamanlardaki kablosuz şarj reklamlarından rahatsız olan htc cihazları bu şekilde yeniden üretecek ama cihazların satışına çok kısa süre içinde başlanacağını düşündüğümüz de bu ihtimal pek mantıklı gelmiyor,bekleyip görelim neler olacak..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Rekabet adına iyi olur :)

acuxx

acuxx

Üye
allah allah :hmmm

:tşk:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: n000k
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Muhtemelen Verizon'a özel üretilecek versiyonlara konulacaktır :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
verizona ozel olacak bu ozellik:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman çok da mühim değil :)

n000k

n000k

Üye
yinede 2. hırsızlık yani.. utanmasa lumia yı alıp herşeyiyle adını htc koycak.. bu yaptıkları hiç iyi değil..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ah HTC Ahh .. =]

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bunlar önemli değil ki önemli olan telfondaki özellikler kjablosuz şarjı şuan kullanmak gibi bi fikrim yok zaten

kulti

kulti

Üye
Arkadaşlar kablosuz şarj Nokia'nın tekelinde olan bir teknoloji değil, aksine Qi denen bir standart ve bir çok üreticinin kullandığı bir teknoloji. Link veremiyorum, Wikipedia'dan alıntı: Mobile device manufacturers that are working with the standard include HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung and Sony.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
burada bu konunun ilgi cekmesi htc'nin normalde tanittigi wp8 cihazlarda bu ozelligin olmamasi.

kulti

kulti

Üye
Elbette tanıtımda olmayan bir özelliğin sonradan türemesi insanı düşündürüyor ancak bu herhangi birilerinden kopya çektikleri anlamına gelmez. Benim vurgulamak istediğim nokta buydu.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
zaten fazla takilmaya gerek yok zira bu ozellik sadece bir operatore ait cihazlarda olucak.

kulti

kulti

Üye
O da çok dert değil. Zamanında yanılmıyorsam Energizer bazı telefonlar için jacket üretip kablosuz şarj özelliği getirmişti. Nitekim 820'de ki değişebilir arka kapak gibi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kablosus dediğimiz de zaten kısmende olsa kablolu luzumsuz bence

kulti

kulti

Üye
Açıkçası benim kullanacağım bir özellik olur, eğer ki 920'ye karar verirsem. Bilgisayarın başında zaman geçirirken yastığın üzerine koyup telefonu bir yandan kolayca şarj etmek de hoş geliyor kulağa.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tabi nokia'nin kablosuz şarj tanitiminda bahsettigi ince bir ayrintiyi hatirlatmak isterim. Zincir cafe,restoran gibi yerlerle anlaşmalar yapiyorlar. Mesela bir starbucks cafeye gittiniz veya mcdonalds,burgerking tarzi bir yere, oturdugunuz masada bu aparatlarin olmasi hoş bişey. Hem yemeginizi yiyip cayinizi kahvenizi iceceksiniz o arada da telefonunuz şarj olacak.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tabi nokia'nin kablosuz şarj tanitiminda bahsettigi ince bir ayrintiyi hatirlatmak isterim. Zincir cafe,restoran gibi yerlerle anlaşmalar yapiyorlar. Mesela bir starbucks cafeye gittiniz veya mcdonalds,burgerking tarzi bir yere, oturdugunuz masada bu aparatlarin olmasi hoş bişey. Hem yemeginizi yiyip cayinizi kahvenizi iceceksiniz o arada da telefonunuz şarj olacak.

Evet bu mantıklı daha önce düşünmemiştim

kulti

kulti

Üye
En son ne zaman bir burgercide oturup birşeyler yedim hatırlamasam da böyle anlaşmaların Türkiye'de de yapılması elbette süper olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt