HTC Perfume, Qualcomm ve Mediatek İşlemciye Sahip İki Versiyonla Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
HTC Perfume, Qualcomm ve Mediatek İşlemciye Sahip İki Versiyonla Gelecek
Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, yeni akıllı telefonu HTC Perfume kod adlı cihazını farklı işlemcilere sahip iki varyantla sunacak.



Mobil cihaz sektörü ve teknoloji tutkunları, yaklaşık bir ay sonra İspanya’nın Barselona kentinde kapılarını açmaya hazırlanan Mobil Dünya Kongresi 2016 ( MWC 2016) etkinliğine odaklanmış durumda. 2016 yılının en iyi okul cihazlarının tanıtımına sahne olması beklenen MWC 2016 dışında Tayvanlı üretici HTC’nin yapacağı duyurular da merakla bekleniyor.

HTC One M10, MWC 2016 yerine Mart’ta ayrı bir etkinlikle duyurulabilir

Son günlerde Google için 2016 yılında üreteceği Nexus akıllı telefon haberleri ile sık sık gündeme gelen Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC’nin yeni akıllı telefonu HTC Perfume, Qualcomm Snapdragon 820 ve MediaTek yonga setlerini sahip iki farklı versiyona sahip olacak. Bu iddia, özellikle HTC hakkında verdiği güvenilir bilgilerle tanınan LlabTooFeR adlı twitter kullanıcısına ait.



HTC cihazlar için geliştiridiği ROM’lar sayesinde tanınan ve web sitesi geliştiricisi olan LlabTooFeR, HTC Perfume akıllı telefon hakkında önemli bilgiler paylaştı. HTC Perfume’un yazılım ve işletim sistemi bilgilerini yayınlayan LlabTooFeR, ayrıca HTC’nin bu yeni akıllı telefonunun Snapdragon 820 ve MediaTek olmak üzere farklı işlemcilere sahip iki farklı versiyonda geleceğini açıkladı.



HTC Perfume Snapdragon 820 yonga setine ile gelecek olan versiyon Avrupa ve Amerika pazarlarında satışa sunulacak. MediaTek yonga setine sahip versiyon ise özellikle Çin ve Güney – Batı Asya pazarlarında satışa sunulacak. LlabTooFeR’ın verdiği bilgiye göre HTC Perfume, Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi ve HTC Sense 8.0 ara yüzü ile tanıtılacak satışa sunulacak. HTC Perfume’deki MediaTek işlemcinin ise Snapdragon 820 yonga setine rakip olan MediaTek Helio X20 olacağını tahmin ediyoruz.

HTC Perfume kod adlı cihazın pazarlama ismi hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat bugün ortaya çıkan bilgilere göre HTC, MWC 2016 Mobil Dünya Kongresi’nden sonra Mart ayında bir tanıtım etkinliği düzenleyecek ve burada yeni amiral gemisi HTC One M10’u tanıtacak.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...iye-sahip-iki-versiyonla-gelecek-h215739.html
 


Üst Alt