Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc 8s mi? nokia lumia 620 mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ıscantherIrun
Üye
Konu Sahibi
htc 8s mi? nokia lumia 620 mi?
Sizce hangisi arkadaslar ikiside benzer ozelliklere sahip daha once xperia u ile l620 yi karsilastirmistim am xperia u yu eledim simdi de karsima bu telefon cikti. Sizin yardimlarinizi bekliyorum.
windman1981
Üye
Nokia 620 derim. WP8 için HTC8x ile Nokia920/820 konusunda kararsız kalıp ben de ilk HTC aldım. Sonra eşime Lumia820 alınca aradaki farkı fazlası ile gördüm. Ve değiştirdim. Yazılım uygulama destek açısından Nokia'yı hiç düşünmeden tercih et.
man20
Üye
620 daha ağır basıyor bence.
papakudioflu
Emekli Yönetici
tasarım konusunda tercih senin fakat onun dışında yazılım destek,batarya performansı,kamera gibi konularda lumia620 daha önde bir de fiyat avantajı da lumiadan yana.
drangela61
Üye
Lumia 620 almanı tavsiye ederim..tabii biraz daha para biriktirip 820 alabiliyorsan çok daha iyi diğer türlü 620 seni memnun edecektir..
StaLKeR-190E
Üye
WP de Nokia 1 Adım Daha Önde Diğer Telefonlara göre Bence 620 Ama 8s de Gayet Güzel Hani
ardacumhur
Üye
Kesinlikle 620.Nokia uygulamaları(Bilen göz,Haritalar,Müzik+) ve Nokia'nın SEGA gibi şirketlerle anlaşmaları sonucu Lumia serisine özel olarak sunulan oyunları sayesinde yazılımsal farkı açabilirsin.
Donanım olarak ta kesin bir şey söylemek istemem ancak Nokia Lumia ile yarı yolda kalmazsın
gkcll
Üye
nokia nın sunduğu hizmetler için bile lumia 620 zaten geçen bir inceleme video su izledim 620 8si hız konusunda testteletinde yarıda bıraktığı nı söyledi inceleme yi yapan kişi
bir de vodafone de oynadım 8s in ekranı parlaklığı dokunma hissi biraz vasat gibi geldi
dokunmatik olarak belki o cihaz da sorun olabilir ama ekran canlılığı vasat
nokia nın ayracalıkları sayesinde bir de htc zaten diğer işletim sistemi ile de yoğun luk için de wp8 cihazları na destek bile meçhul
ama nokia nın canı bağrı wp8 o yüzden bu bile artı
erdgnblt
Üye
Diğer arkadaşlara katıldığım gibi;
Tasarımı htc diyenler olur ama bana 620 daha güzel gibi geldi. Kapak olayı kapak olmuş
620 nin dokunmatiğini sevdim 8s i elime alınca çıt kırıldım ahanda düştüm gibi hisler veriyor.
Sanırım htc de artık Apple gibi marka satmaya doğru ilerliyor
Diğer arkadaşlara katıldığım gibi;
Tasarımı htc diyenler olur ama bana 620 daha güzel gibi geldi. Kapak olayı kapak olmuş
620 nin dokunmatiğini sevdim 8s i elime alınca çıt kırıldım ahanda düştüm gibi hisler veriyor.
Sanırım htc de artık Apple gibi marka satmaya doğru ilerliyor