Htc 8s im ile galaxy s3 miniyle takas yapmalimiyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delece23

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8s im ile galaxy s3 miniyle takas yapmalimiyim ?
merhaba arkadaşlar HTC windows 8s adlı bir telefonum var ve bir arkadaşımda da galaxy s3 mini var ve takas yapalımmı dedi bende windows dan ve HTC ye bir türlü ısınamadım dosya yöneticisi olmaması beni çok pişman etti dışardan uygulama yükleyememem beni çok pişman etti acaba değişmelimiyim yoksa windowsu beklemelimiyim ve hangi tlefon kaliteli sizce ?

IVI-Elia

Üye
Yakında güzel güncellemeler ile wp çok daha iyi bir seviyeye gelecek.Ancak tabiki ihtiyaçlar doğrultusunda cihaz seçmek gerekir.Pişman olduysanız ikinizde cihazları deneyin memnunsanız değişin bence.Ben WP'dan memnunum ancak tabiki herkesin ihtiyaçları ve zevkleri farklı.

PureFood

PureFood

Üye
SIII Mini'nin alacağı son güncelleme 4.2.2 olacak, eğer işletim sisteminin desteğinin daha uzun vadeli olmasını istiyorsan mutlaka değişmemelisin.

evarietyw

evarietyw

Üye
Benimde htc 8s im var iphone 4 ile takas teklifi geldi etmedim. Tabi herkesin kendi seçimi :) ayrıca s3 mini bin 8s den kaliteli ve şık olduğunu kesinlikle düşünmüyorum :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Android'e geçenler -her ne kadar özgür ve mağazası geniş bir sistem olsa da- bir süre sonra telefonun "motoru boğulmuş araba gibi" çalışmasından yakınıp pişman oluyorlar. Windows Phone'un şu an pek çok önemli eksiği var ama yıl sonuna kadar gerekli sabrı gösterirseniz, pek çoğu giderilecektir diye düşünüyorum. Tabi yine karar sizin.

komando04

komando04

Üye
htcde bende ısınamam,ama Nokia olsaydı kesinlikle değişmezdim kardeşim kendin nilirsin

- - - Eklendi - - -

htcde bende ısınamam,ama Nokia olsaydı kesinlikle değişmezdim kardeşim kendin nilirsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anladıgım kadarıyla wp'deki en buyuk pişmanliginiz illegal uygulama yükleyememe. Eger sebep buysa bence degiştirin. Androidde uygulama yukleme konusunda sınırlama yok.

bayprado

Üye
Android'e geçenler -her ne kadar özgür ve mağazası geniş bir sistem olsa da- bir süre sonra telefonun "motoru boğulmuş araba gibi" çalışmasından yakınıp pişman oluyorlar. Windows Phone'un şu an pek çok önemli eksiği var ama yıl sonuna kadar gerekli sabrı gösterirseniz, pek çoğu giderilecektir diye düşünüyorum. Tabi yine karar sizin.

Merhaba;
bir süre sonra telefonun "motoru boğulmuş araba gibi" çalışmasından yakınıp pişman oluyorlar.derken hiç bir uygulama kurmadan mı böyle yoksa uygulama kurduktan sonramı "motoru boğulmuş araba gibi" oluyor burasını biraz açabilirmisiniz bir çok kullanıcı fikir sahibi olur.

evarietyw

evarietyw

Üye
bende android kullandım uygulama yükle veya yükleme telefondan asla ilk aldığındaki performansı alamıyorsun sürekli Bi yavaşlama oluyor

pirenuri

pirenuri

Üye
Yerinde olsam değiştirirdim. Güzel telefon s3 Mini

Türe

Türe

Üye
Şahsen etmezdim. 8S çok daha hızlı bir cihaz. Ve tasarım olarak da daha iyi.

delece23

Üye
    Konu Sahibi
evet yorumlara bakılırsa gerçekten birazdaha beklemem gerektiğini anladım ve zatende vazgeçmiştim cihazımın kaliteli oldugunu anladım herkesin cevapları içn teşekkür ederim iyi çalışmalar

acoustic

acoustic

Üye
Android bir cihaz ile Htc 8s i kıyaslama bile yapmıyorum saymakla bitmeyen artıları var ve daha da kullanışlı hale getiriliyorlar.
Ben bu telefonu almadan önce samsung alacaktım fakat satıcı bayan bu cihaz farklı ve harika dedi aldıktan ve kullandıktan sonra tercihimin doğru olduğunu anladım.
Ben olsam iyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Bence değiştirme....

tapatalk

tapatalk

Üye
Android bir cihaz ile Htc 8s i kıyaslama bile yapmıyorum saymakla bitmeyen artıları var ve daha da kullanışlı hale getiriliyorlar.
Ben bu telefonu almadan önce samsung alacaktım fakat satıcı bayan bu cihaz farklı ve harika dedi aldıktan ve kullandıktan sonra tercihimin doğru olduğunu anladım.
Ben olsam iyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Bence değiştirme....
telefon entry uyumu

vacca

Üye
s3 mini saçmabir cihaz, ace 2 nin amoled ekranlısı gibi birşey bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadsşımız kararını vermiş üstüne söylenecek sözler kimseye fayda getirmez aksine kararı veren kişiye saygısızlık olur.:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt