10.04.2013 Tarihli HTC Windows 8S İkinci El Satılık

Sponsorlu Bağlantılar

sekozzy

Üye
    Konu Sahibi
10.04.2013 Tarihli HTC Windows 8S İkinci El Satılık
Arkadaşlar 10.04.2013 tarihinde inegöl/bursa evkurdan aldığım HTC Windows 8S telefonunu kullanamadığım için satmak yada samsung galaxy s3 mini ile takas etmek istiyorum. Turkcell bayisinden aldığım ekran koruyucu jelatin ve kılıfı da yanında gönderilecektir. Telefonda çizik var mı o var mı bu var mı diye merak etmenize yada endişe duymanıza gerek yok telefon tertemiz pırıl pırıl. satmak isteme nedenim telefona ısınamamış olmamdır. Düşünülen satış fiyatı: 800 TL'dir.

Telefonun resimlerini forumda aktif bir kullanıcı olmadığım için ekleyemiyormuşum. Bu nedenle resimleri ve faturayı görmek isteyenler pm atabilir yada mesaj bırakabilir. Kendilerine en kısa sürede resimler gönderilecektir.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
nokia 701 düşünürmüsün ?

sekozzy

Üye
    Konu Sahibi
takas düşündüğüm tek telefon samsung s3 mini onunda aradaki fiyat farkını göze almak koşuluyla elbette.

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonun normal satis fiyati nedir

sekozzy

Üye
    Konu Sahibi
sıfır fiyatı 850 - 950 tl arası değişmektedir. ben telefonuma 800 tl istiyorum.

mutmut

Üye
benim 800 tl varda elli lira borç alıp sıfırrını alıcam.

- - - Eklendi - - -

benim 800 tl varda elli lira borç alıp sıfırrını alıcam.

sekozzy

Üye
    Konu Sahibi
konuyla alakası nedir mutmut?

amacın ürünün fiyatını mı düşürmek yoksa çamur at izi kalsın politikası mı?

yukarıdaki türden sebeplerle konuya mesaj yazmak forum kurallarına aykırı. kimse sana bu telefonu al diye yalvarmadı. cebinde kaç lira olduğunu da sormadı. ürünü almak isteyen mesaj bırakır. sormak istediğini sorar cevabı verilir. alıcı olmayan gereksiz mesaj yazmaz bu forumda...

ilan sayfası 2. başlıktaki "ilanlara hayırlı işler gibi yorumlar yazmak yasaktır bu vb yorumlar silinecektir" konuyu oku sonra forum kurallarını oku ondan sonra forumu kullan arkadaş...