Galaxy Note I - Galaxy S3 ( Fiyat farkı olmadan takas mantıklı mı? Yapmalı mıyım?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note I - Galaxy S3 ( Fiyat farkı olmadan takas mantıklı mı? Yapmalı mıyım?)
Arkadaşlar bende Galaxy Note 1 var çok memnunum. Galaxy s3 sahibi bir arkadaşım boyutundan ve rahatlığından dolayı benim cihaza hasta ve fiyat farkı istemeden takas istiyor. Sizce yapmalı mıyım? Cihazdan çok memnunum ama bir yanda da s3 var gerek hız gerek güncelleme bakımından. s pen gibi özellikleri bırakmaya değer mi bu s3.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bence değer s-pen güzel ama fiyat farkı almadan sana S3 veriyor her zaman gelmez değerlendirmeni tavsiye ederim :oke:

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Bence değer s-pen güzel ama fiyat farkı almadan sana S3 veriyor her zaman gelmez değerlendirmeni tavsiye ederim :oke:

Note'a Jelly Bean geldikten sonra pişman olmaktan korkuyorum

badmus

badmus

Üye
O zaman zaman tanısın sana arkadaşın. Bak bakalım JellyBean'a Ona gore karar verirsin :oke:

Bana kalırsa degiştir. Rahat edersin. :oke:

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Bana kalırsa değiştirme hocam. Zaten Note'a da TouchWiz 5 geldi ve S3'den pek bir farkı kalmadı. NFC falan zaten pek gerekli bir özellik olmadığını düşünüyorum. Sırf S-Pen için Note II alacağım bence de vazgeçme :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ama s3teki gpu bildiğim kadarıyla notede yok s3 hoşuna gidiyorsa değiştir bence dünyanın sonu değilya :D

Artles

Artles

Üye
S-Pen'i neredeyse hiç kullanmayan ben miyim yav :D Azcık anlatın hele neler yaparken kullanıyorsunuz biz acemilerde öğrenelim :D

codblackops2

codblackops2

Üye
gpu aynı note 1 , 2 galaxy s2, s3de.hepsinde mali400 var.can alıcı nokta , note 1.4 ghz çift çekirdek . S3 1.4 ghz çift çekirdek :)

- - - Eklendi - - -

pardon s3 1.4 ghz dört çekirdek olacaktı :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
valla değiştiricem gibi bu gidişle. arayüz pek önemli değiş benim için ne kullanırsam kullanayım TSF Shell kullanıyorum arayüzde. tam değiştiricem elim varmıyor şu an iki cihazda bende karar aşamasındayım. yine de jelly beanin note a gelmesini bekliycem sanırım premium suite ile değişik bi kaç özellik gelebilir belki yine

TheMadness

TheMadness

Üye
Değiştir bence ama c-pen tam bir rezalet olmuş. Parmakla yaz daha iyi. Almıştım bir daha kullanmadım :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ben olsam değiştirirdim. Note lar çok büyük.

hasanistan

hasanistan

Üye
s3 kat kat iyi şuan sıfır note 2 lerin fiyatı bile s3 e kavuşamıyor:oke:

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Kesinlikle değiştir eger güncellemeyi kafaya takıyorsan galaxy s3 ün galaxy note dan daha fazla güncelleme alacagı şüphesiz

blacktalon

blacktalon

Üye
bence değiştir zaten sıkılırsan elden çabuk çıkarır ve note 2 alabilirsin ticari düşün :)

furkey

Üye
sorman hata hemen arkadaşına git de takası yap :)

legolas29

legolas29

Üye
Yani gpu su ayni ama 2 kat hizli ayrica s3 teki sensorler note1 de yok galiba hem s3 daha iyi degis bi yamuğu yoksa kesin değis ayrica kalemi de berbat bence arkadas yeni almis baktim bence hic guzel degil sen degistir hacı

kaan7765

kaan7765

Üye
Kardeş bnce değiştirme yarın öbur gün zaten güncelleme gelcek note sistem özelliklerinde zaten fazla bi fark yok bnce değiştirme hata yaparsın

keys1903

keys1903

Üye
dusunmek bıle hata s3 daha ıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt