Haber HP Elite X3 Windows 10 Mobile Telefon tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu cihazın lansmanı yapıldığında "2016 Eylül'de Türkiye'de satışa çıkacak" diye resmi basın bülteni yayınlanmıştı.
Bu gecikmenin nedeni MS nin sistemi yetiştirememiş olması olabilir mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: ceza87

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu gecikmenin nedeni MS nin sistemi yetiştirememiş olması olabilir mi acaba?
Yurt dışında söz verilen tarihlerde satışa sunuldu. Bence pazarı çok önemsemediler haklı olarak. Windows 10 Mobile için Türkiye'den daha yüksek potansiyeli olan ülkelere ağırlık verdiler diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
iPhone 7 Plus 32GB'ın yurtdışı fiyatı 769$ dolar iken Türkiye fiyatı yaklaşık 3900TL. HP Elite X3 yurtdışı fiyatı 799$ ise Türkiye fiyatını siz hesaplayın :)

0MG90

0MG90

Üye
Değmez o kadar fiyata.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
iPhone 7 Plus 32GB'ın yurtdışı fiyatı 769$ dolar iken Türkiye fiyatı yaklaşık 3900TL. HP Elite X3 yurtdışı fiyatı 799$ ise Türkiye fiyatını siz hesaplayın :)
Açıkçası agresif bir fiyat politikası izleyebilirler gibime geliyor. Bakalım ne olacak hep beraber göreceğiz. Umarım ip7 fiyatıyla piyasaya girmezler. Yoksa sonuç hüsran olur.

furyzer0

furyzer0

Üye
Açıkçası agresif bir fiyat politikası izleyebilirler gibime geliyor. Bakalım ne olacak hep beraber göreceğiz. Umarım ip7 fiyatıyla piyasaya girmezler. Yoksa sonuç hüsran olur.
Zaten bu telefonu sana, bana satma gibi bir niyetleri yok. Ama yine de ucuz olması herkes için daha iyi olur.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu telefon Operatörden faturaya 36 taksit telefon satın alıp internet paketi yapmayanlar için iyi bir telefon değil doğal olarak. En basitinden HP Workspace'in aylık abonelik ücreti 35$ olacakmış bilmem anlatabildim mi?:ehe

Cadillac34

Üye
Zaten alan yoktur. Dünya telefon çöplüğüne dönecek nerdeyse. Tıpkı uzaydaki uydu çöplüğü gibi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Türkiyede kaç tane satılcak merak ediyorum :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Zaten alan yoktur. Dünya telefon çöplüğüne dönecek nerdeyse. Tıpkı uzaydaki uydu çöplüğü gibi.
Bir kaç sene sonra doğal sınırına ulaşacak. Eski heyecanı da kalmadı. İlk çıktığında sıradan insanlara çok farklı bir şey gibi geliyordu ve donanımlar katlanarak artıyordu ama artık 3-4 senelik telefonlar hala yeterli performans veriyor. Pcler gibi olacak sonu bence.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Elbiseyi alıp birgün giyip ertesi gün çöpe atıyorsak ve israf oluyorsa, telefonlar için de durum aynı. Yeni özellik çıkıyor telefon değiştir, yeni oyun çıkıyor telefon değiştir, vs. vs.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve suyunsesi

Üst Alt