Hotfile İle Para Kazanma [Upload Yap Para Kazan] (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

outofdark

outofdark

Üye
:tşk:

fefero

Üye
bakalım..

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Paylasım güzel tesekkurler..

tulkas

tulkas

Üye
Güzel paylaşım

'Patron

'Patron

Üye
sağol denemek lazım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
1.5$ Birikti Daha :d:

xxxgsmuratxxx

Üye
Bende bu işe yeni başladım ve herkes için bir rehber hazırladım burda her şeyi bulabilirsiniz aklınızda soru kalmasın.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Güzelmiş Denicem

xxmemoxx60

Üye
Paylaşım için teşekkürler kardeş yalnız para olayını biraz açıklasmışın nasıl alicaz paypal hakkında hiç bilgim yok mesela parayı T.C ziraat bankasından cekebilirmiyim postane ile filan.. Şimdiden teşekkürler

fatih_reis

fatih_reis

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler arkdaşlar

turabenes

Üye
paylasim icin tesekkurler.yalniz bir sorum olacak.hesapta biriken parayi cekmesem hep kalacakmi yoksa silinecek mi

turabenes

Üye
http//:hotfile.com/register.html?reff=5338717 bu linkten kayit olunabilir

err00r

Üye
arkadaş referansını vermiş:) biraz bahsedeyim hotfile'dan para kazanabilirsiniz fakat para paypal hesabınıza yatar. ben prenium hesap almak için kullanıyorum biriken parayı tekrar hotfile hesabı satın alıyorum. Dosya boyutları ve dereceniz son derece önemli birde referanstanda para kazanıyorsunuz tabikide.

seyit72

Üye
Refferer Link:
Referans linkim ile üye olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sizde arkadaşlarınıza veya sitelere kendi Referans linkinizi yayınlayabilirsiniz...

----------Eklendi @ 04:20:03 ---------- Yazıldı @ 04:13:22 ----------

Siz dosyalarınızı Hotfile'a Upload edin, birkaç forumda yayınlayın, para kazanmaya başlayın. Download sayımıda oldukça iyi...
Özellikleri;
+ Up/Down hızı yüksek.
+ 15$ Minimum ödeme.
+ Bol ödeme seçeneği.
+ Haftalık ödeme.
+ Remote upload.
+ 1000 download başı 15$'a kadar ücret.
Nasıl Rank (Rütbe) Yükseltebilirim?
Rank yükseltmek için yapmanız gerekenler:
1. Paylaşımlarınızın konusunu güncelleyebileceğiniz türden seçin,
Örnek: Bir dizinin tüm bölümleri. Yeni bölümleri günceleyebilirsiniz.
2. Paylaşmayacağınız dosyaları upload etmeyin. Her yüklenmeyen dosya rankınızı biraz daha düşürecektir. Eğer Download edilmeyen dosyalarınız varsa silin.

Ücretler her 1000 download için geçerlidir. 3-5 gün içinde bu sayıya ulaşabilirsiniz, yeter ki daha çok forum sitesinde paylaşım yapın.
1 ay gibi bir süre zarfında rankınız yükselecek ve asıl para o zaman gelmeye başlayacaktır. Hotfile.com paranızı her pazartesi ödeyecektir. Ödeme 15$ olunca Paypal ile yapılmaktadır.
REFERANS YAYINLAMA:
Benim fazla zamanım olmadığı için günde sadece 1 saatimi ayırabiliyorum en fazla 1-2 film upload edebiliyorum ve ortalama günde 0.50 dolar kazanıyorum. Siz, eğer zamanınız varsa daha fazla film,dizi vb şeyler upload ederek çok daha fazla kazanabilirsiniz. Yani çok dosya upload edip bunu gerekli sitelerde forumlarda paylaşırsanız dosyalarınız daha çok iner ve daha çok kazanırsınız. Her şey sizin elinizde...
Eğer sizde Referans linkinizi yayınlarsanız ve insanlar bu linkten giriş yaparak Upload yapar ise onların kazandığı paranın %20'sini Hotfile size bonus olarak vermektedir. Referans linklerinden üye olmanın size kaybettireceği hiçbir şey yok. Yani sizden para falan kesildiği yok.

Eğer üye olmak istiyor iseniz işte benim Referans linkim:

Refferer Link:

Referans linkim ile üye olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sizde arkadaşlarınıza veya sitelere kendi Referans linkinizi yayınlayabilirsiniz.
Evet arkadaşlar, umarım yardımcı olabilmişimdir. Şimdiden hepinize bol kazançlar.

Üst Alt