Hotfile İle Para Kazanma [Upload Yap Para Kazan] (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

coşcoş

Üye
Benden size hediye hotfile umanı seti bu kıyğımı unutmayın

habirde unutmadan söyleyeyim forumlara otomatik post atan multi poster programınıda ekliyorum arkadaşlar

tnmc

Üye
peki biz ödemeyi nasıl alıcaz onuda anlatırmısınız.,
Üyeliğimi yaptım ben.

csilker

Üye
upload ettiğim 50ye yakın dosya var bunlar karışık olarak indiriliyorsa ve 1000i geçtiyse para hak ediyormuyum
yoksa
her upload ettiğim dosya kendi çapındamı değerlendiriliyor ???

yani x dosyasını upload ettim. bu dosya 1000kere indirildi apra alırsın.
yoksa
x,y,z, felan dosyalarını upload ettim bunlar toplamda 300 tane biri 500 tane biri 400 tane biri download edildi.
toplamda 1200 downloada ulaşmış olurum. PARA KAZANIR MIYIM ?

ertooth

ertooth

Üye
çok kolay olmazsa gerek 1000 defa indirileçek 1 dolar veya 2 dolar çok az başka yolu varmı daha kolay para kazanmanın
mesela google kazançları diye bir kitap almamızı istiyorlar ne kadar doğru bilen varmı.Bu kişiler üç kağıtçımı arkadaşlar...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
bende yaklaşık 2-3 hafta önce üye oldum... pcdeki bütün programları ve oyunları yavaş yavaş upload ediyorum her ihtimale karşı ve onlarında yeri geldiğinde download linklerini paylaşacağım...

Hacı Gaffur

Üye
peki biz ödemeyi nasıl alıcaz onuda anlatırmısınız.,
Üyeliğimi yaptım ben.

Paypal aracılığıyla paranı tahsil edeceksin.

Bende bu sisteme üyeyim aylık 40 dolar garanti kazanıyorum.

Paranoya

Paranoya

Üye
sağolaısn.

redmullet

redmullet

Üye
sağol kardeş

fatih_reis

fatih_reis

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkdaşLar iyi Günlerde Kullanın =)

maxirabit

maxirabit

Üye
Ölme eşşeğim ölme.

crazyferit

crazyferit

Üye
çok güzel program fakat ne kadar bir ücret talebi var kaç dolar ?

svsl

Üye
bağlantıya tıklayarak üye olup kazanmaya başlayabilirsiniz

babayaro21

babayaro21

Üye
kardeş bn üye olcamda Confirmaton code die bişi sordu bu ne demek hangi kodu yazacaz anlamadım

tusunami2009

Üye
ya arkadaşlar bende yeniyim hotfile üye oldum yanlız site ekleme olayına kafam takıldı yani kendi sitemmi olacak yoksa bildigim herkesin girdigi bir site ismi verebiliyommu telif hakkı var biliyomusunuz bi ustadımız anlatsın kısacası üye olduk uploadda ettik upload adreslerini siteyemi eklicez nedir bu olay allah rızası için bilen yazsın

kobot

Üye
nasılmı? tek tıklama ile 100 lerce foruma saniyeler icinde konu acarak:

download ile para kazanan arkadaslar için 10 kat kazanç arttırcgından veriyorum heryerde bulamazsınız...
tek tıkla 100 lerce foruma paylasımınızı gonderıp kat kat daha fazla kısının paylsımınızı gormesı artık cok kolay resımlı ve vıdeolu anlatımda ıcınde bu fırsatı kacırmak ıstemeyenlere...
referansım ile uye olursanız gereken herturlu yardımı ve bu program bılgısını verecegım..

referanslı üyelik:

normal üyelik:

estomb

Üye
güzel paylaşım hocam emegine saglık

lamal

Üye

Bir referans linkide benden bol kazançlar..

kalennder

Üye
Hotfile ile para kazanmayı uzmanından en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorsanız konuyla ilgili yazıma ulaşabilirsiniz.

crazywolf_19

crazywolf_19

Üye
arkadaşlar ben yüklüyorum şü an baya bi upload yaptım 90gb kadar falan bir aylık bir çalışma bir şeyi merak ediyorum iki ayrı yerden upload yapabilirmiyim yani mesela hem ben upload yapıcım hemde arkadaşım benim kullanıcı adım ve şifremle benim hesabıma upload yapacak ban yermiyiz acaba yoksa buna bi şeydemiyolarmı

cilgingokay

merhaba arkadaşlar bu olaya katılmak istiyorum ama bir kaç sorum olacak ilk olarak bi dosyanın mı 1000 tane indrilmesi gerekiyo yoksa 5 dosyanın toplam 1000 tane mi indirilmesi gerekiyo ?birde diyelim benm bi dosyam 700 tane indirildi bana hiçbir yararı olmucak mı onun ??

Üst Alt