İnternetten Reklam İzleyerek Para Kazanmak (PTC Siteleri İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Clixsense

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Reklam İzleyerek Para Kazanmak (PTC Siteleri İle)
Merhaba arkadaşlar.Konu başlığından da anladığınız gibi internetten para kazanmak istiyorsanız doğru konuyu okuyorsunuz.Bende birçoğunuz gibi öğrenciyim ve yaz tatilinde vaktim bol olunca internetten para kazanabilmek için bu siteyi keşfettim.Sizinde yani Maxicep üyelerininde kazanabilmesi için bu konuyu hazırladım.Öncelikle Clixsense nedir ile başlayalım.
Clixsense.com 2007 yılından bu yana online olan internetten para kazanma sitesidir.PTC dünyasında en eski sitelerden birisi ClixSense'dir. Güvenilirlik konusunda kendisini kanıtlamış bir site. Direct ref bularak ve premium hesap satın alarak çok rahat biçimde aylık 90-100$ civarında kazanabilirsiniz.
Ödemeleri paypal ile alabileceğiniz, hesaplarınıza sıkıntısız ödeme yapan gerçekten yüksek kaliteli bir ptc sitesi.Hesabınızda biriken para standart(ücretsiz)üyeliklerde 8$ olduğunda, premium (Ücretli) üyeliklerde ise 6$ olduğunda ödeme isteyebiliyorsunuz.(premium üyelikler yıllık olarak satın alınıyor ve sadece 17$)

Clixsense ile internetten para kazanmak

Clixsense Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Fakat onbinlerce Türk üyesi bulunmaktadır.Sistemin çalışma prensibi tıklama ve reklam izleme üzerine kurulu. Clixsense.com' a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece gelen reklamları tıklayıp açmak ve kazancınızı arttırmak için referanslarınızın olması. Clixsense'de oyun oynayarak,reklam tıklayarak,referanslarınızın reklam tıklamalarından ,üyelik yükseltmelerinden,alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon kazanarak,Task denilen görevler ve Ofters denilen anket seçenekleri ile çeşitli yollarla para kazanabilirsiniz.Clixsense'de her türlü alternatif para kazanma teknikleri var ve diğer PTC sitelerinden en büyük farkı da bu.

1) Sitede açılan reklamları tıklayarak,
2) Standart üyelik: 1.Seviyeden tanıdıklarınızı davet ederek,1.seviye alt üyelerinizin reklam tıklamalarından,üyelik yükseltmelerinden,
3) Premium üyelik: 1.seviye alt üyelerinizin de alt üye yapmaları ile 8.basamağa kadar alt üyelerin reklam tıklamalarından,üyelik yükseltmelerinden,reklam satın aldıklarında komisyonlarla para kazanabilirsiniz.
4) Clixsense de bulunan ClixGrid oyununu oynayarak günde 5$ a kadar kazanma şansınız var.Normal üyeliklere her gün 25 hak,Premium üyeliklere ise 50 hak verilir.
5) Premium hesap aldığınız takdirde 1. dereceden davet edeceğiniz her üye premium üyeliğe yükselir ise 2$ komisyon, 2.3.4.5.6.7.8 dereceden alt üyelerinizin premium hesap alması halinde 1$ komisyon size verilir.(Premium üyelik yıllık sadece 17$.)
6) Premium üyelikte alt üyelerinizin Clixsense üzerinden satın aldıkları her reklamın komisyonu size de yansır.
7) Son olarak Surveys kısmında gelen anketleri doldurarak 0,80 ile 4 $ arasında bir para kazanabilirsiniz.
Başta da söylediğim gibi bende birçoğunuz gibi öğrenciyim ve bana bir katkınız olsun isterseniz bu benim referanslı üyelik linkim :
Referansım olmadan üye olmak isterseniz de Sign up kısmından üye olabilirsiniz. (Clixsense adresi : )
Şimdiden referansımla üye olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım :tşk:.
 


Üst Alt