Hoşgeldim Symbıan 3 cüler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldim Symbıan 3 cüler :)
Arkadaşlar bazılarınızın bildiği üzere dün 5800 ımı satmıştım.Ve C6-01 almak istiyordum.Bugün hemen gidip kendime siyah bir C6 aldım Şu anda normal symbıan güncelleştirilmemiş ne yazıkki.Bugün yarın annaya geçiş yapcam inşallah. Yararlı bilgilerinizi bekliyorum.Hayırlı forumlar

pRime.

Üye
güncelleştirmeden önce telefona herhangi bir uygulama yükleme

Tepkiler: V/RS
guncelleynce malesef silincekte o yuzden dostum

pRime.

Üye
guncelleynce malesef silincekte o yuzden dostum

silinmiyor orada kalıyor sadece uygulama gözükmeyecek.

----------Eklendi @ 19:15:00 ---------- Yazıldı @ 19:14:22 ----------

yükledim bile ama neden ?

ozaman sonradan yüklediklerini sil ya da format at çünkü güncellemeden sonra cihazda sorunlara neden oluyor.

----------Eklendi @ 19:16:16 ---------- Yazıldı @ 19:15:00 ----------

hack işi için buna bakabilirsin: http://www.maxicep.com/symbian-3-si...ari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

qsaw

Üye
Öncelikle hayırlı olsun fiyatına göre en iyi telefon olarak düşünüyorum.Helede ben telefonunu düşürebilen bir kişiyim şu ana kadar 5 - 6 kere düştü ama çizik bile yok iyi seçim

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda güncelliyorum güncellemeden sonra format gerekiyormu ?

qsaw

Üye
zaten güncellemeden sonra format yemiş gibi olur ama sorunlar olursa atman gereke bilir sorunlarını buraya yaz yeni konu açmana gerek yok biz yardım etmeye çalışırız

----------Eklendi @ 19:33:09 ---------- Yazıldı @ 19:32:37 ----------

birde bu hack ne oluyor yazılımın orjinalliğini bozuyormu ?

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

orjinalliğini bozduğunu sanmıyorum kimi bozuyo diyo kimi bozmuyo diyo ama hack uygulamaları yüklerkn saertifika hatası vermesini engelliyor

qsaw

Üye
İmzanı c6-01 yapsana

qsaw

Üye
Güncelleme ne alemde ?

spartuas

Üye
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza bilki ne c6-01 nede symbian 3 seni yanıltmayacak çok doğru seçim iyi kullanmalar tadını çıkart

Hack orjinalliği bozmaz sadece sertifika istemez

qsaw

Üye
Bol Bol gncelle kardeş biz elimizden geldiğince yardım ederiz ben şahsen gördükçe paylaşıyorum güncellemeleri

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun hepiniz anna ya geçiş yapmış bulunmaktayım bu arada

Hayırlı olsun haritaları mağazayı güncelle

ak42

Üye
güle güle kullan dostum siyah almakla iyi seçim :-) bende 5800 elden çıkartamadim bi satıym hemen yapısacam :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...