H0lligan
Üye
-
Konu Sahibi
-
katılıyorum mobil sürümde sayfa yüklendikten sonra çıkan o sayfayı engelleyen kaydırdıkça takip eden reklam çok kötü özellikle düşük seviye cihazlarda çok yavaşlama vb. problemlere neden oluyor kapatılamıyor sitenin kullanılmasına engel oluyor örneğin samsung galaxy y youngta bu roblemleri yaşıyorum @Ozanreklam olmasın demiyorum reklam elbette olucak da bu şekilde olmaz
ayrıca demin itibari ile siyasi içerikli reklam çıkdı abi bi el atsanız ya şu reklam işine @Ozan
sitenin kullanımını engelleyecek şekilde reklam yerlestirmemek onların elinde uygunsuz içerikli reklam çıkıyorsada bunu şikayet etme hakları varReklamlar adminlerin elinde degilki google sunuyor reklamlari?
o popup window nasıl geldi sence google amca mı verdi onu siteye ?Reklamlar adminlerin elinde degilki google sunuyor reklamlari?
Adaway başarılı mı?PC de Adblock telefonda Adaway vazgeçilmez uygulamalarım. Hiç bir sitenin reklamını çekmek istemiyorum.
Adaway başarılı mı?
Cihazım rootlu ve deneyeceğim. Ben de sıkıldım çünkü.Çok uzun süredir kullanıyorum ve çok başarılı. Yalnız root gerektiriyor. Sırf bunun için cihaz root edilir oradan buradan fışkıran reklamlardan nefret ediyorum.
yapmayın arkadaşlar o reklam lar olmasa şuan bu site olmazdı emeğe saygısızlık bu sadecde eskiden site böyle değildi şuan sorun olarak görüyorduk yazdık eminim halledilecekdir bu tarz yollara başvurmak çare değil 2 taraf içinde mantıklı olan yapılmalı
düşün site kurdun emek verdin yıllarca en iyisi oldun alanın da ve bir gün herkes adway kullanmaya başladı ne yapıcaksın ?
zorla kullandırılmıyor ki reklam konusunda katılıyorum zaten konunun amacı da o
ama bu adway konusunda katılmıyorum reklam hoş değilse siteyle yada uygulama ile iletişime geç yanıt alamazsanda zorunda değilsin kaliteli iş istiyorsan da eğer kendi siteni/uygulamanı kullanıcaksın senin şuan yaptığın işin kaymağını yalayıp kalanı ne olursa olsun diye bırakmak ve buda hiç hoş değil hizmeti alıyorsan karşılığını vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?