Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Beta 3ten berı kullanıyorum zaten guzeldı bundan sonrası daha guzel olur inşallah
Cumaya kadar test edeceğim. Şuana kadar hiç bir sorun ve çalışmayan hiç bir yer yok. inşallah git gide dahada geliştirip S3 içinde güzel bir rom olacak

• Beğen
Tepkiler: ferhatcee ve harunharunbursa

funny_halil

Üye
@haqanguven hocam öncelikle TÜRK geliştiriciler olması bizden de birileri yapabiliyor olması sevindirici durum...Bi kaç soeu soracaktım hocam
1..Stabillite ve şarj durumu nasıl ?
2. Bi kaç gün sonra donmaya çökmeye falan başlıyor mu hocam ?

Hocam akıcı bi performans ama şarjı beklemede falan iyi giden bi rom mu ya da romunuz hakkında neler dersiniz ?
Şimdiden teşekkür ederim hocam ....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@haqanguven hocam öncelikle TÜRK geliştiriciler olması bizden de birileri yapabiliyor olması sevindirici durum...Bi kaç soeu soracaktım hocam
1..Stabillite ve şarj durumu nasıl ?
2. Bi kaç gün sonra donmaya çökmeye falan başlıyor mu hocam ?

Hocam akıcı bi performans ama şarjı beklemede falan iyi giden bi rom mu ya da romunuz hakkında neler dersiniz ?
Şimdiden teşekkür ederim hocam ....
Yorumun için teşekkürler. Yarın çıkacak olan güncelleme ile herşey gayet iyi şekilde çalışan bir rom olacak. Kasma, çökme filan hiç yaşamadım. Şarj olayı kullanıcadan kullanıcıya degiştiği için test ederek bakmalısın.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Yorumun için teşekkürler. Yarın çıkacak olan güncelleme ile herşey gayet iyi şekilde çalışan bir rom olacak. Kasma, çökme filan hiç yaşamadım. Şarj olayı kullanıcadan kullanıcıya degiştiği için test ederek bakmalısın.
aynen ben uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bi ara hergün başka bir rom yüklüyordum en son bu romu keşfettim keyifle kullanıyorum. zaten miui romu çok seviyorum buda gayet stabil olduğu için sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen ben uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bi ara hergün başka bir rom yüklüyordum en son bu romu keşfettim keyifle kullanıyorum. zaten miui romu çok seviyorum buda gayet stabil olduğu için sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.
Yorumun ve ilgin için teşekkürler :)
Güncelleme Bilgileri (26.06.2015)

Hava durumu widget görünümü sorunu düzeltildi
Klavye güncellendi
Konum bulma genişletildi
MiuiVideo son sürüme güncellendi
Pil tasarruf bölümü çalışmaması düzeltildi
Samsung ifadeler eklendi
Türkçe dil paketi güncellendi
Varsayılan görünümler düzenlendi
Yüzde işaretleri düzeltildi (Şarj eski görünüm: 35% Yeni görünüm: %35)
Widgetler düzenlendi
Wifi çekim gücü arttırıldı

turancen

turancen

Üye
Güncelleme ne zaman yayınlanacak kardeş :)
26.6.2015 romu yayınlanmış :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme bağlantısı ana başlıktadır :)

• Beğen
Tepkiler: turancen
turancen

turancen

Üye
Teşekkürler, back to noot da şimdi 40 saattir telefonu kapatmadım stabilize çok iyi :D bakalım bu romda nasıl olacak

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Şu an için bir sıkıntı görünmüyor. Teşekkürler... haqanguven

turancen

turancen

Üye
Şu anda bu romdan yazıyorum rom cok hizli lakin root nasıl yapacagım söyler mısın kardeş

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
geliştirici seçeneklerine gir orada.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Şu anda bu romdan yazıyorum rom cok hizli lakin root nasıl yapacagım söyler mısın kardeş
ana ekranda güvenlik diye bir uygulama var ona gir izinlere gir kök erişimine gir hangi uygulamaya istiyorsan ona root yetkisi ver
ana ekranda güvenlik diye bir uygulama var ona gir izinlere gir kök erişimine gir hangi uygulamaya istiyorsan ona root yetkisi ver

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
evet oradanda yapılabiliyor

turancen

turancen

Üye
Çok teşekkürler buldum
Olmadı titanium backup rot yetkisi ekranında kalıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt