İsteklerinizle ilgileneceğim. Kısa dillere sahip uygulamalar en kısa sürede çevirilip yayınlanacaktır. Uzun dile sahip uygulamalar elimdeki ceviriler bitince onlara geçilecektir
Teey Ne Zaman Bir İstekte Bulunmuştum Fakat Bir Türlü Türkçesine Kavuşamadım Sanırım Ya Türkçeleştirilmiyor Ya da Arkadaş Fazla Yoğun Neyse Artık Kısmet Değilmiş
Teey Ne Zaman Bir İstekte Bulunmuştum Fakat Bir Türlü Türkçesine Kavuşamadım Sanırım Ya Türkçeleştirilmiyor Ya da Arkadaş Fazla Yoğun Neyse Artık Kısmet Değilmiş
Sıradaki çeviri zaten onda... Elimden geldiğince herkesin isteği ile ilgileniyorum ve ana başlıkta da belirtmiştim; isteklerinizin size ulaşabilmesi için sabırlı olmanız lazım çünkü bu konu tek bana aittir...
slm arkadaşım ben appsgeyser programdan uygulama yaptim yaptim bu uygulama telegrama bağlı bi uygulama ama sayende telegramı türkçeye çevirdim ama kendi yaptiğim uygulama olmuyo yardımcı olurmusun rica etsem teşekkürler..
slm arkadaşım ben appsgeyser programdan uygulama yaptim yaptim bu uygulama telegrama bağlı bi uygulama ama sayende telegramı türkçeye çevirdim ama kendi yaptiğim uygulama olmuyo yardımcı olurmusun rica etsem teşekkürler..
Kardeş İşlerini Hayranlıkla Takip Ediyorum Ellerine Sağlık Hapside Sorunsuz Çalışıyor Senden Rica Etsem ATOM LAUNCHER'ı Çevirebilirmisin Şimdiden Teşekkürler