hikmet366
Üye
TamamDil dosyası uzun. Senden önceki çeviri isteği ne zaman biterse o zaman geçeceğim. Küçük dil dosyalarına sahip uygulamalara öncelik tanındığı için bu erkenden yayınlandı
TamamDil dosyası uzun. Senden önceki çeviri isteği ne zaman biterse o zaman geçeceğim. Küçük dil dosyalarına sahip uygulamalara öncelik tanındığı için bu erkenden yayınlandı
1.3.9 sürümü ile uygulama Türkçe olmuşhakan kardeşim lollipop call uygulama küçük ve fu ll hiçbir yerde Türkçesi yok.boş bir anında el atarsan sevinirim.kolay gelsinKod:http://www.dosya.tc/server39/vjmyVu/LCv1.3byDeaDKiSs.zip.html
2000 satırdan fazla. ne zaman biter birşey diyemem ve elimde 2 çeviri var. onlarda uzun dil dosyasına sahipler...Kardeş Çalışmaların İçin Tekrar Teşekkürler Sayende Uygulamaları Sıkıntı Yaşamadan Kullanıyoruz
LBE Security Master 5.3.7306 Türkçe - MaxiCep Linkte Lbe Security Adlı Proğram Var Konuda da Belirtildiği Gibi Yarım Türkçe Sevabına Bir El Atsan da Kullansak
1.3.9 sürümü ile uygulama Türkçe olmuş
benim verdiğim ücretli olan.nette bulamadım.google playde free ve ücretli 2 tane uygulaması var.
İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsin: Camera360 Ultimate V.6.0.5 [HG Türkçe] - MaxiCepHaqan kardeşim Camera360 Ultimate v6.0.5 uygulamasını tükçeleştirir misin ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dil dosyaları tamamen classdex adlı bir dosyada. Çevirsem bile Türkçe karakterleri kullanamayacağım. Onun için güncellemeyi kullanınhakan kardeşim lollipop call uygulama küçük ve fu ll hiçbir yerde Türkçesi yok.boş bir anında el atarsan sevinirim.kolay gelsinKod:http://www.dosya.tc/server39/vjmyVu/LCv1.3byDeaDKiSs.zip.html
sağolasın.teşekkür ederim.İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsin: Camera360 Ultimate V.6.0.5 [HG Türkçe] - MaxiCep
Dil dosyaları tamamen classdex adlı bir dosyada. Çevirsem bile Türkçe karakterleri kullanamayacağım. Onun için güncellemeyi kullanın
Kardeşim Bunun Aciliyeti Yok Ne Zaman OlursaZaman Bulunca Bir El At Yeter1.3.9 sürümü ile uygulama Türkçe olmuş
2000 satırdan fazla. ne zaman biter birşey diyemem ve elimde 2 çeviri var. onlarda uzun dil dosyasına sahipler...
300 satırmışKardeşim Bunun Aciliyeti Yok Ne Zaman OlursaZaman Bulunca Bir El At Yeter
İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsin: https://www.maxicep.com/forum/konu/mobizen-your-android-anywhere-v-2-14-0-1-hg-turkce.938116/Hakan google play versem olurmu program rootsuz ekran video cekio
Şimdiden güle güle kullanınteşekkürler.benimde çeviri sonucunu takip ettiğim bir uygulamaydı.

En kısa sürede ilgileneceğimMerhaba
Uygulama adı : POCKET
Marketuygulama linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama sürümü : 5.7.4
Uygulamanın apk linkleri :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama hakkında : E-posta kutularınız, internette gezinirken ilginizi çeken, ama o anda göz atmaya fırsat bulamadığınız makale, fotoğraf ve videoların linklerini kendinize gönderdiğiniz e-postalarla mı dolu? Cevabınız evet ise, artık çözümü var; POCKET! Çevrim dışı bile kaydettiğiniz makale ve yazıları okuyabilirsiniz
Uygulama ile ilgili daha açıklayıcı yazı linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı Türkçeleştirirseniz beni çok ama çok sevindirirsiniz. En çok kullandığım uygulama.
İyi çalışmalar
Tamamdır. En kısa surede halledeceğimMerhaba Hakan habit browser adli uygulama yarim yamalak Turkce'leştirilmiş senren ricam tam Türkçe ye cevirirmisin.
Uygulama adı = Habit browser
Versiyonu= 1.1.52
Google play linkini bir türlü tele.kopyala yapistir yapamadım. (Habit browserin ayarları ile oynadigimdan olsa gerek)
Habit browserin cevirisiyle ilgilenirmisin. Simdiden Teşekkürler .
İsteğin yayınlandı. Onaylandığı zaman görebilirsin: https://www.maxicep.com/forum/konu/habit-browser-v-1-1-52-hg-turkce.938262/Merhaba Hakan habit browser adli uygulama yarim yamalak Turkce'leştirilmiş senren ricam tam Türkçe ye cevirirmisin.
Uygulama adı = Habit browser
Versiyonu= 1.1.52
Google play linkini bir türlü tele.kopyala yapistir yapamadım. (Habit browserin ayarları ile oynadigimdan olsa gerek)
Habit browserin cevirisiyle ilgilenirmisin. Simdiden Teşekkürler .
En kısa sürede ilgilenmeye çalışacağımHaqan kardeşim Mirror Image Photo Editor Pro v1.0.7 uygulamasını türkçeleştirir misin?
Google play link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsin: https://www.maxicep.com/forum/konu/mirror-image-photo-editor-pro-v-1-0-7-hg-turkce.938290/Haqan kardeşim Mirror Image Photo Editor Pro v1.0.7 uygulamasını türkçeleştirir misin?
Google play link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulama için daha öncedende istek oldu. Uygulamayı parçalayıp topladığım zaman sistem tanımıyor. O yüzden isteğinizi çevirimeyeceğimhakan kardeşim market linki ve pro apk veriyorum.tam Türkçe değil el atarsan çok makbule geçecek.
bilmiyordum.teşekkür ederim.Bu uygulama için daha öncedende istek oldu. Uygulamayı parçalayıp topladığım zaman sistem tanımıyor. O yüzden isteğinizi çevirimeyeceğim