LBE Security Master 5.3.7306 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
LBE Security Master 5.3.7306 Türkçe
LBE Güvenlik uygulamasının 5.3.7306 versiyonu otomatik Türkçe cevirisi oto translate olduğu için ufak tefek hatalar vardır. Bu versiyonun Çince Almanca ve Polonya cevirileri vardır. Çeviri hataları olsada diğer dillerde Kullanmakta sıkıntı yaşayan arkdaşlar bu çevirili halini kullanabilirler.
Çeviriyi Kendim için yaptım Arayan Bulamayan arkadaşlar için paylaşmak istedim. O yüzden Çeviri Hataları yüzünden yorumları kabul etmiyorum.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, lo0ss_2, AKDELİKAN ve 1 kişi daha

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler
Görselde eklermisiniz

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi

lo0ss_2

Üye
mukemmel bi uygulama ya her özellik mevcut Allah razı olsun. rootsuz reklam kaldırıcı sd karttan telefona taşıma vs herşey mevcut.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Emeğin için teşekkürler...

KayraBey

KayraBey

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Gördüğünüz Buglar Olursa Söyleyin 4000 satır cevirmezi oldukça zahmetli bazı buglar var

doganoglu66

doganoglu66

Üye
uygulama guzel,benim telefon rootlu oldugu halde reklamlari kaldirmadi....

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Bazı reklam kodlarını uygulamanın ana program dilinin kodlarının içine gömüyorlar o zaman hangi programi kullanırsanız kullanın kaldırması zor oluyor

• Beğen
Tepkiler: doganoglu66
silvanlı fatih

silvanlı fatih

Üye
Usta neden 2 tane indirme linki vermişsin.
Hangisini indirelim :)

lo0ss_2

Üye
arkadaşlar reklamları kaldırmak için kök işlemini uygulamanın içinden aktif etmeniz gerekir aksi halde reklamlar aynen durur engellesenizde. kökü aktif edin sonra reklamları bloklayın bakın nasıl gidiyo reklamlar...

doganoglu66

doganoglu66

Üye
arkadaşlar reklamları kaldırmak için kök işlemini uygulamanın içinden aktif etmeniz gerekir aksi halde reklamlar aynen durur engellesenizde. kökü aktif edin sonra reklamları bloklayın bakın nasıl gidiyo reklamlar...
hocam benim telefon rootlu uygulamayı kurdum çalıştır dediğimde root izni istedi verdim bunu haricinde başka bi ayar daha mı yapmamız lazım ?

Son düzenleme:
yozgatpc

yozgatpc

Üye
teşekkürler :lamer:

mürteza16

mürteza16

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: zer kalov
semih01sem