ya hocam benim görüntüler ve videolar dosayısını desteklemiyor bak kardeş dosya içindekileri değil dosyayı desteklemiyor ayrıntılarda normak olarak resimlerin ve kliplerin hafızası duruyor ama ne bilgisayarda açılıyor ne telefonda nasıl olur acaba
iki ihtimal var ya mikrofon bozulmuştur yada kapak ta oturmuyodur üst kapağın sağ alt köşesine bastırarak konuşmayı dene olmassa mikrofonu değiştir benimde 5300 vardı aynı sorun bendede vardı
--------------- Ekleme ---------------
bu arada dosyaların geç açılmasından şikayetçi olanlar durum hafıza kartıyla alakası yok doluluk vede klasör içindeki dosya sayısıyla alakalı mesela bütün müzik dosyalarını aynı klasöre atarsanız hafıza kartınız 256 mb olsa bile kasar bunun yerine müzik dosyalarını klasörlendirin bu hem telefonun kasılmasını azaltıcak hemde aradığınız parçayı daha kolay bulmanızı sağlıyacaktır aynı sorun bendede vardı ordan biliyorum içinde 500 tane oyun olan klasörü öylece tele attı makina 5 dk klasörü açamadı
ses hoparlörden gelmiyor.kulaklık kısmına aktarıyor.bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.birde ekranım hafiften soluk bazense kararık acaba sürgülü olduğu için fleks denilen kabloda mı problem var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
slm benimde tele ne olduysa anlamadım... arada kapnıp açılıyo kafasına göre takılyo şimdide hesap makinesi yok oldu ortadan nasıl hallede biliriz bunu...
S.a arkadasşLaR herkese bnm bir sorunum war 5300express'dee yaa ben telefoncuda çalışoyrdum telefonu açtım yan yürütme ve oynatma tuşları basmıoduu ucundaki tuşlar kırırmıştı bende lehimle degiştirdim yenisi taktım ama bu seferde sadece ortadaki yürütme tuşu basıodu yani oda olmamıştı sonrada kızak tarafının üstündekii sagsol ve orta tuş basmadıı neden :S aciLLLL yaRdımm plSSSSS
benim telefonumun da şebeke sorunu var.herkesin tel.i çekerken benimki çekmiyo.telefoncu bi tanıdığım çekmediği zaman sim kartı çıkar tekrar tak çeker demişti ama öyle de olmuyo.acaba tamire göndersem düzelir mi???
kardeş benim 5300 da mikrofon çalışmıyo biri aradığın da yada biri ni aradığımda ses karşıya gitmiyor kapakda değiştirmedim mikrofon olduğu yerde duruyor biryardım etseniz iyi olur