velimert
Üye
CEWAPBINIZ YOKMU....arkadaşlar bendede 5300 var kapağında toz var heralde diğer 5300 larla karşılaştırıyorum benimkinin kapağı çok kötü nasıl temizlerim...
Bende güvenlik kodumu unuttum bi sitede var ordan denedim olmuyo telefoncuya gitmeden halledilir mi acil cvp ltfn
ya kardeş sesim benim 5300 cep telefonum var ama biri beni aradığında yada ben onları aradığımda sesim karsıya gitmiyo bi yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürLEr
çok güzel bi telefon tek kötü yanı şarjı bana şarjı 1 gün gidiyor fazla kurcalamadıgım halde arkadaşım solemişti nokianın mikro batarya diye bi batarya modeli varmış 5300 a uyumlu gerçekten bole bişe varmı varsada kaç saat bekleme süresi var yanıtlarsanız sevinirim
benimde var bi 5300 müzik calar girince 5 dakka sonra aciliyo sinir oluyorum yaw telefonu atasim geliyo
benim tek sorunum ses olayı gelen aramalarda zil sesinde olmasına rağmen arttırarak çalıyor ilkten azar azar ses gelior sonra yüksek çıkıyor her türlü denedim ama sorunu çözemedim yardım ederseniz çok sevinirm
5300 için office programı bulabilirmisiniz ?
arkadaşlar bendede 5300 var kapağında toz var heralde diğer 5300 larla karşılaştırıyorum benimkinin kapağı çok kötü nasıl temizlerim...
qardeş benim 5300 da eskiden yüklü olan .jar oyunlar çalışıo ama yeni yüklediklerimi tel çalıştırmıo sorun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?