Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

virtuemadman

Üye
Sende davetlisin zamanla kendini gelistirceksin ben sana ögretirim ilk pelerini alicaksin sonra defans delme devamini görmedim sur veriyolar hep biliyosun beni bu taktik dailana kotun qui yuelan kortav geçerlidir

Son düzenleme:

mertekingen

Üye
hainmert4
Ya Note 4 kullanıyom hep son sekem tuşuna basıyorum yanlışıkla ölüyorum varmı böle bişi ya.Abi kortav zor ya onu bıraktım ama dailiana oynicam daha zevkli en azından bence.Şuan Arya Draeznor lebmont reegada iyiyim/Akartuda ilk pelerin alıyorum sonra at anuir melina falan varsa duman tacı alıyorum sonra bağnaz falan öyle diziyorum 1 tane atak ama tankımız varsa yayı alıyorum sonra ilahi kılıç vs. Diziyorum
Abi senle oynamak çok güzel çünkü PvP hep nooblar bilerek feederlayanlar dalgasına oynayanlar falan var çok sıkıldım ya neyse Allahtan 2 3 adam akıllı arkadaş varda.Birde Ben fighterların dizilişini biliyorum az çok ama mageleri pek bilmiyorum mesela ne alim?

Qastroo

Qastroo

Üye
Beyler, ben 40 levelim ve 15 kahramanım var şu anda. Uzun zamandır bu oyunu oynuyorum. Ayasofya teşkilatına katılmak için istek yolladım ama kabul edilmedi sanırım. Ayasofya teşkilatı ile alakası olan varsa beni teşkilata davet ederse sevinirim. Ayasofya gerçekten iyi bir teşkilat. Sıralamada hep bulunmakta. Oyundaki adım: qastroo

mertekingen

Üye
Evet gerçekten iyi bir teşkilatız.Başvurularla tabiki yöneticiler ilgileniyor...

ylnz_krt

Üye
Benim kardsim teskilataki kisilerr kufur etmisti o yuzden ben alinmiyorum dikkatli ol bence :)
Equlliea ya pvp de hangi itemelri almak gerekir

mertekingen

Üye
Evet balıkla 1 vs 1de kesmediğim adam yok sadece balık kesmekte zorlanıyorum.Nuutt ile midde kesiyorum melinayı ya.Dailiana Alışmaya başlıyorum.Laurelaida aynı şekilde iyi gidiyo ama kitabe mage dizcem şimdi

mertekingen

Üye
Ylnz_krt tam bir ksci adamı kesiyorum tam son vuruş equellia ile ulti atıyo.Kuirras ultisi bitsin diye bekliyorum tam dalıyorum ölcek equellia yine ks :(

Qastroo

Qastroo

Üye
Beyler, bu aralar Kortav almayı düşünüyorum. Sizce nasıl kahraman? Kaçışları falan hoşuma gitti. Debronee mi, Kortav mı?

mertekingen

Üye
Virtue iyi bilir :P Bana kalırsa Kortav başta tırt ama zaten jungle herosu sonra kaçışları kolay oluyo bide yenilmezsin kullanabilirsen ama ben kullanamıyorum müttefikin üstündede uygulanıyo öyle.Debronee para verme hep haftalıkta farkındaysan... Savaer almıştım güçsüz diye oynamıyodumki bi bakim dedim hoşuma gitti ...

mertekingen

Üye
Qastroo senin youtube kanalın varmı oyun tube diye

İSULDUR44

Üye
TEŞKİLATA BENİDE ALSANIZA PEK ANLAMIYORUM OYUNDAN EN AZINDAN YARDIMCI OLURSUNUZ BİRAZ NİCK:isuldur

mertekingen

Üye
Hocdan bıktım ya gül gibi vainglory varken :)

virtuemadman

Üye
Teşkilat alımları başlamıştır SalioRs yada oyuncu kimliğine cihatozkan yazmaniz yeter

Seymen61AS

Üye
Evistix mi Debronee mi dersiniz?
Sizce hangisini alayım?

virtuemadman

Üye
Debrone gayet kolay ve basit ve hizli hero

Seymen61AS

Üye
Debronee aldım.Ardından lüks çekilişte evistix çıktı sizce evistixle nasıl itemler tercih ediyim nasıl oynıyayım?

Seymen61AS

Üye
40lvl'im 23 karakterim var ismim byfrodo61 klan arıyorum

virtuemadman

Üye
Yas kac seymen

Seymen61AS

Üye
16