Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

virtuemadman

Üye
Bu oyunda oyun ici guncelleme kaldirildi tekrar sil yukle yapman lazim ne yazikki

mertekingen

Üye
Bişey gelmedi ya.Arya ve Draeznor zaten pro adamlar. ..
Bişey gelmedi ya.Arya ve Draeznor zaten pro adamlar. ..
Abi gteşkilat sıralamasında sinksaald 2.siyiz ordan bulabilirsin :)

virtuemadman

Üye
Herkeze güncelleme gelmez beyler oyunu silin tekrar yükleyin

mertekingen

Üye
Güncelledikte bişi gelmedi indirim heldi bazı herolara ve kostlere

Misafir

Ya NUTT fln olan car istiyom NUTT almayi düşünüp veya kemik Avcısı veya Yıldırım yani pro adam Arion

mertekingen

Üye
Bende 37 hero var şuan 12B Kortav ve Laurelaida prolaşmayı denicem

virtuemadman

Üye
Laurelaida var bende bayada iyiyyimdir he :)

mertekingen

Üye
Abi çevirmişsiniz maçı :) ben problem çıktı o yüzden yoksa afk kalmazdım çok prosun ya

virtuemadman

Üye
Aldim o maci :)

mertekingen

Üye
Söledi

Misafir

Bi çar verswniz pro ltfn

Cazara01

Üye
Herkese merhabalar turk teskilatimiz var mi acaba? Daha levelim 25 ama windows phonedan geciyorum ve orda 40 lv carim var. Arkadaslarinla oynamak daha keyifli cunku:)

Misafir

Bende seninle kasayim mi bende sanasifremi versem beraber kassak adam alcm denemk istiom

virtuemadman

Üye
Guild SalioRs yada cihatozkan yazarsaniz ulaşabilirsiniz ben erdem woodspecker54 banada burdan yada gettextes yada Sentinel967

mertekingen

Üye
Draeznoru olmayanlar bi süre almasın bug yüzünden zor ve yyakından vuruyo .... 5 kişide oldu zaten bendede ama sizde olmayabilir
Yok la alın da son maç fena feedledim :(( normalde böyle değilim vallaha abi de 0/10 :/

virtuemadman

Üye
Oyanmistik kardeşim hatırlıyorum

myth26

Üye
Dre deki bug uzun zamndir var delme ustasi skili kulln ve sure bitmine yakin saldiriya denk getrirsen ne kadr saldir smgesine bassanda saldirmiyor .

virtuemadman

Üye
Herkes teşkilatımiza davetlidir SalioRs yada lider kimliğiyle arayin yerine cihatozkan yazin oyun ici item kombinasyon kitabe huner gibi sorusu olan sorabilir hangi heroya hangi kitabe yada huner dağıtımni nasil yapilmali hepsini cevaplicam benim oyundaki ismim :woodspecker54

mertekingen

Üye
Nerde cevaplican
O best feedden sonra bende davetlimiyim??
Akartuya ne kasim