Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

virtuemadman

Üye
Suan aktif 2 hesab oynuyorum gettextes ve reallymadman ve percinleme dedigimiz sol üstte aktif olan itemlerdir item harici ejderja ve mogulda verir aslinda cok basit gorev sadece pasif degilde aktif item alin bu kadar

barannn79

barannn79

Üye
Evet dostum android telefon aldim. Ekran kucuk zorlaniyorum androidde. barann79 ekle beni

Nexus 5 cihazımdan Maxicep Mobil kullanılarak gönderildi

virtuemadman

Üye
Gettextes ve Reallymadman yolladim istek
Bende note 3 aldim lumia elveda demedim ama onuda ara sira oynuyorum

mertekingen

Üye
Ve yine para yatıracam ne alayım

virtuemadman

Üye
Almana gerek yok ne istiyosan soyle bende var
Evistix oynamak isteyen 1 lvl yeni account verebilirim

mertekingen

Üye
Yok vazgeçtim zaten kesinlikle yatırmam evistix marithıs akartu deb anoiah karınca keçi kuirras vigelos var şimdi ne alayım fiyatı önemli değil
Virtue hainmert4 eklesene 2 hesabınada böyle bir kullanıcı adı yok diyo
Androidde oyuna girmiyor!!!

Nihatr05

Nihatr05

Üye
bazılarında giriyo bazılarında girmiyo cihazla ilgili bişey de değil anlamak güç bugün düzeltirler heralde

mertekingen

Üye
Aynen düzeldi zaten note 4 cihazla ilgili bişi yok 1 saat önce girmiştim ;)
Beyler Tank alcam ne alayım 12B Lut Hiran hangisi
Android kullanıcıları lütfen oyuna alım koduna hainmert4 yazar mısınız

ieu35

Üye
Arkadaslar elimde jomraa ve elf var. Elf ile basarili bir grafik sergilesem de jombra icin ayni istatistige kavusamadim.

Sizden ricam muhafiz ve dovuscu karekterler ici resimli bir klavuz yayimlamaniz.bu hususta sanirim ben dahil cogu kullanici zorlaniyor. Huner ve kitabe dizilislerini resimli olarak anlatabilecek birileri olursa cok sevinirim.
Mesela muhafiz grubunda jombra, dovuscu grubunda elf dahil uzun menzilli silahlar kullanan karekterler tercih ediyorum. Bunlar icin hangi kitabeleri kuanmaliyim , huner sayfasinda nelere puan vermeliyim.

mertekingen

Üye
Ben açıkçası 38 levelim ve herşeye veriyom ama sana tavsiyem Hero olarak uzaktan atan alırsan kesinlikle Arya al tam mid herosu.Ama Draeznor nerflenmez ise Şuan mükemmel .Nuttda mid herosu işte.Kitabe bence fighter için fısıldayan delici kutsanmış diriliş ve koruyucu bunlardan dene derim.BU ARADA ARCHİMTİROS 3 LEVELDE BOSS KESİYO ZORLANMADAN
OYUNA ALIM KODU hainmert4 Lütfen yazın

virtuemadman

Üye
Qui yuelan herosu olan varmi arkdaslar ?
Oyuna neden girilmiyo

mertekingen

Üye
Arkadaşlar Arya Draeznor dailiana veya herhangi biri olan biri valla çalmam birini alcam da kararsızım ...

mertekingen

Üye
Acridix aldım baya iyi

virtuemadman

Üye
Qui yuelan aldim ama erken sıkıldım cok kolay kesiyo debrone den daha iyi ve hizli kesiyo belkide ondan sikildim :)

mertekingen

Üye
Özle mi Öz değildir inş. Çünkü Melina bence daha iyidir

revulation1907

Üye
İçinde dailiana olupta denemk için verebilcek biri varmıya amma merak ettim

virtuemadman

Üye
Melina suan en iyi hero ama unutmayin onu satmak icin yaptilar öyle eski marithus ama qui yuelan hic oynanmadi okadar abarti cikmadi piyasaya uyandiriyim :)

mertekingen

Üye
Dailiana ve Kortav var nasıl oynanır virtue sen biliyosundur dailiana ustasıydın eskidende kortavdı sanırım nasıl yav
Melinayı saldırı hızın yüksekse kesiyon ya iyi oynarsan melina tırt.Senin adamını dondururken oda donarken sen kesebilirsin yani ama her zaman olmaz.Bide duman tacı işe yarar mı ya

virtuemadman

Üye
Kortav zor ama cok zevkli hero dailana tamamen suikastci herosu oda cok zevkli ikisinin birlesimi ise qui yuelan oda zevkliydi ama sikildim sana önerim dailana usta olursan kortavla yenilmez olursun ben bütün herolari oynadim hepsinden sikildim silmeye karar verebilirim bu aralar
Merak ettiginiz herolarin combo yada kombinasyonunu youtube yazarsaniz ögrenirsiniz buna tablet ve hünelerde dahil

mertekingen

Üye
Hoc jesstroyer kanalı baya iyi

Son düzenleme: