teskilatin konusma yeri orda hem muhabbet ediyoruz hem toplanip maca giriyoruzHangouts var da nedir baglantisi hangoutsla teskilatin?
Kardes nickim kashnaa ekliyorum şimdiKardes ben teskilat kuruyom nicklerinizi atinNick cage62 teskilat kurdum arkadaslik atin ekliyim.
Böyle bir kullanıcı yok diyo sen eklesene beni kashnaa nickim androidsen ekliyemem ben ios umKardes ben teskilat kuruyom nicklerinizi atinNick cage62 teskilat kurdum arkadaslik atin ekliyim.
Olmadı be neyse yapcak bişey yokAndroid kardesim
sen bilirsinKardes ben teskilat kuruyom nicklerinizi atinNick cage62 teskilat kurdum arkadaslik atin ekliyim.
20 kapasiteli 1774 rankp li bir guilde gelmeyebilirsinhangoutstan mesaj attigina emin misin? bana oyle bir mesaj gelmedi beobeo arkadasimizi aldim mesaj atti o seni zorla cagirmiyoruz Kardes ben simdi google hesabı acıyim hongots tan sana mesaj atiyim mi ?sen bilirsin20 kapasiteli 1774 rankp li bir guilde gelmeyebilirsinhangoutstan mesaj attigina emin misin? bana oyle bir mesaj gelmedi beobeo arkadasimizi aldim mesaj atti o seni zorla cagirmiyoruz
tirt demeye hakkin yok 1 yili askin suredir kurulu olan 30 tane turkun oldugu bir grup ne bekliyorsun anlamadim
ios taysan bizimle oynayamazsinKardes ben simdi google hesabı acıyim hongots tan sana mesaj atiyim mi ?
Yok mu arkadas IOS Guildi allahını seven guildee cagırsınios taysan bizimle oynayamazsin

link atsana kardesandroid oyun destek te ne isiniz var arkadasgit ios oyun kismina orda aradigini bulabilirsin

dostum şu paladinin kaymasındaki hasarı azaltacak item hades zırhımıdır. Birde paladin gibi kayan bi sihirbaz var bunlar kayan skil kullandığı vakit verdikleri hasar büyü hasarımıdır yoksa normal hasarmıdır. Büyü hasarıysa hades zırhı almayayım?android oyun destek te ne isiniz var arkadasgit ios oyun kismina orda aradigini bulabilirsin