Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

beobeo

Üye
Mesaj attım bekliyorum

cage62

Üye
Kardesim tirt hani mail attik kac saatir donen yok. Ben full oyuncuyum bama teskilat ismi soylesene

KASHNAAA

Üye
Cümleten selamun aleyküm hayırlı geceler degerli arkadaslar abiler kardesler sonunda aktif bi forum buldum diğer forumlar cok eskiydi oyunda pek yeni sayılmam levelin suan 26 daha önceden LOL oynadıgım için bu oyunda tecrübe sahibi sayılırım oyunda nerdeyse cok ama cok nadir türke rastlıyorum yabancı guildlere girip cıkmaktan sıkıldım sadece guildde bulunuyorum hiç guild macına girmedim istiyorumki bi türk guildinde oynamak,guild macı yapmak oyunu daha zevkli oynamak.sohbet muhabbet samimi bir ortam cok güzel olur davetinizi bekliyorum teşekkürler iyi oyunlar

cage62

Üye
Kardes ben teskilat kuruyom nicklerinizi atinNick cage62 teskilat kurdum arkadaslik atin ekliyim.

cage62

Üye
Android kardesim

KutayErim

Üye
Hangi swdesin yani ios-wp-android ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cage62

Üye
Android.

dubsteinn

dubsteinn

Üye
Kardes ben teskilat kuruyom nicklerinizi atinNick cage62 teskilat kurdum arkadaslik atin ekliyim.
sen bilirsin :) 20 kapasiteli 1774 rankp li bir guilde gelmeyebilirsinhangoutstan mesaj attigina emin misin? bana oyle bir mesaj gelmedi beobeo arkadasimizi aldim mesaj atti o seni zorla cagirmiyoruz ;) tirt demeye hakkin yok 1 yili askin suredir kurulu olan 30 tane turkun oldugu bir grup ne bekliyorsun anlamadim

KASHNAAA

Üye
sen bilirsin :) 20 kapasiteli 1774 rankp li bir guilde gelmeyebilirsinhangoutstan mesaj attigina emin misin? bana oyle bir mesaj gelmedi beobeo arkadasimizi aldim mesaj atti o seni zorla cagirmiyoruz ;) tirt demeye hakkin yok 1 yili askin suredir kurulu olan 30 tane turkun oldugu bir grup ne bekliyorsun anlamadim
Kardes ben simdi google hesabı acıyim hongots tan sana mesaj atiyim mi ?

dubsteinn

dubsteinn

Üye
android oyun destek kisminda wp den iostan arkadaslar var bu kadarmi seviliyoruz :D

dubsteinn

dubsteinn

Üye
android oyun destek te ne isiniz var arkadas :D git ios oyun kismina orda aradigini bulabilirsin

girayhab

Üye
Merhaba arkadaslar android platformundaki hesabimi satiyorum ilgilenenler benimle iletisime gecebilir 40 level butunn herolari alindi bir cok skini acik 15 adet kitabesi var 2 skill sayfasi ve butun klasslarin skilleri acik pvp 3v3 de 1750 puanim var gumus ligdeyim fiyat 300tl olarak dusunuyorum telefon numaram 0553 606 06 09 whatsappdan yazabilirsiniz veya arayabilirsiniz iyi oyunlar

barannn79

barannn79

Üye
android oyun destek te ne isiniz var arkadas :D git ios oyun kismina orda aradigini bulabilirsin
dostum şu paladinin kaymasındaki hasarı azaltacak item hades zırhımıdır. Birde paladin gibi kayan bi sihirbaz var bunlar kayan skil kullandığı vakit verdikleri hasar büyü hasarımıdır yoksa normal hasarmıdır. Büyü hasarıysa hades zırhı almayayım?

Son düzenleme:
dubsteinn

dubsteinn

Üye
her class in dmg si classina göredir