Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

dubsteinn

dubsteinn

Üye
al işte beni dinlemedin :)

qarexi

Üye
Sa beyler ben google play store da indirirken 492 hatasi aliyorum yardm edebilecek var mi ? Onceden oynuyordum guncelleme geldi guncelle dedim 492 hatasi aldm oyunu sildim yukle dedim 492 hatasi aldm yardm edebilecek?Benide ekler misin kards nickkim qarexi android gzl oynarm da 492 hatasi aliyorum yardm

qarexi

Üye
Bu arada telefonum samsung galaxy s2 yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

alvi

Üye
Hangi yazıtları kullanmalıyım sizce bilen var mı

largan

Üye
Oyunda adım prokiller41 15lwlim piramitlerin Reisi adlı karakteri kullanıyorum guilde alırmısın ?Günlük ödülden cıktı cok iyi

dubsteinn

dubsteinn

Üye
Guild meselesini kime soruyorsun bilmiyorum da,yine üstüme alınıp cevaplayayım.guildde yer sıkıntısı var.guildi tecrübeli oyunculardan oluşturuyoruz.Bana yazmadıysan kusura bakma :)

• Beğen
Tepkiler: largan

largan

Üye
Baska bildigim güzel türk guildi varmı?

barannn79

barannn79

Üye
Guild meselesini kime soruyorsun bilmiyorum da,yine üstüme alınıp cevaplayayım.guildde yer sıkıntısı var.guildi tecrübeli oyunculardan oluşturuyoruz.Bana yazmadıysan kusura bakma :)
bende bişey sorayım. Anuir karekterine karşı bişey yapamıuoruz. Karşısındakini dondurup sp sini kendine çekip öldürüyor. Kagaxla bile 4.skili kullanma fayda etmiyor aunir e. Ne yapmak lazım o karektere çözemedim

dubsteinn

dubsteinn

Üye
bende bişey sorayım. Anuir karekterine karşı bişey yapamıuoruz. Karşısındakini dondurup sp sini kendine çekip öldürüyor. Kagaxla bile 4.skili kullanma fayda etmiyor aunir e. Ne yapmak lazım o karektere çözemedim
baslarda guclu oluyor o hero.sonlarda pek etkili değil.bol gank ile halledebilinen bir hero

KutayErim

Üye
Anuire Debroone tek yeter bir 2.skille dal anında pert.Windows Phonede arkadaş arıyorum 40 Level Nuutt-Migrove-Debrone kullanırım genelde.

dubsteinn

dubsteinn

Üye
Anuire Debroone tek yeter bir 2.skille dal anında pert.Windows Phonede arkadaş arıyorum 40 Level Nuutt-Migrove-Debrone kullanırım genelde.
anuir mana kalkanı açarsa 2.skili canını götürmeyecektir ;)
aa çok pardon anioah ile anuir karıstırdım yanlıs yorum yapıyorum pardonDeb vs Anuir de anuir alır hiç tartışmaya bile gerek yok ;) hele deb e gelen nerf ten sonra

KutayErim

Üye
Bu oyunu wpde ramazandan beri oynuyorum önceden de androidde oynamışlığım vardı.Şunu söyliyeyim anioah kadar gereksiz bir karakter yok :D Yeni başlayanlar için karakter tavsiyelerim şunlardır.Guervus-khlint-Kagax-Taş Yumruk Bu arada oyuna ilk başladığınızda marketten 2 tane 500 lük silahtan alın Büyücüyseniz asa warriorsanız silahtar sabrı.Muhafız kasıyorsanız İlk O ateş saçan pelerine kasın.Takviye karakterlerde ise mesela khlint,2 li 500 lük asa alın full mage dizin khlinte Khlint aslında çok sağlam bir karakter... Ama çoğu kişi kullanmıyor çok ilginç :DDev
aa çok pardon anioah ile anuir karıstırdım yanlıs yorum yapıyorum pardonDeb vs Anuir de anuir alır hiç tartışmaya bile gerek yok ;) hele deb e gelen nerf ten sonra
Kardeşim anuir o Ölum opucugumudur nedir 1.skill donduran :D o yakından yapıyor 10 metre öteden donduramıyor debroone ile seri olucaksın uzaktan ilk 3.skilli ile yakınlaşıcaksın ve hemen 2.skill yerleştiriceksin Bu arada debroone ilk o 2. Skill master olur.Ve itemleride ilk başlangıç 2 li 500 lük sonra 2300 lük kılıç Demir kılıç idi galiba anuir ondan sonra o 1. Skilli atsa bile canı çok azdır 2 vurursan ölür Anuirle 20 ws attıysam 19 unu kazanmışımdır o 1 de takım arkadaşı ışınlanmıştı :D

Son düzenleme:
dubsteinn

dubsteinn

Üye
Bu oyunu wpde ramazandan beri oynuyorum önceden de androidde oynamışlığım vardı.Şunu söyliyeyim anioah kadar gereksiz bir karakter yok :D Yeni başlayanlar için karakter tavsiyelerim şunlardır.Guervus-khlint-Kagax-Taş Yumruk Bu arada oyuna ilk başladığınızda marketten 2 tane 500 lük silahtan alın Büyücüyseniz asa warriorsanız silahtar sabrı.Muhafız kasıyorsanız İlk O ateş saçan pelerine kasın.Takviye karakterlerde ise mesela khlint,2 li 500 lük asa alın fu ll mage dizin khlinte Khlint aslında çok sağlam bir karakter... Ama çoğu kişi kullanmıyor çok ilginç :DDev Kardeşim anuir o Ölum opucugumudur nedir 1.skill donduran :D o yakından yapıyor 10 metre öteden donduramıyor debroone ile seri olucaksın uzaktan ilk 3.skilli ile yakınlaşıcaksın ve hemen 2.skill yerleştiriceksin Bu arada debroone ilk o 2. Skill master olur.Ve itemleride ilk başlangıç 2 li 500 lük sonra 2300 lük kılıç Demir kılıç idi galiba anuir ondan sonra o 1. Skilli atsa bile canı çok azdır 2 vurursan ölür Anuirle 20 ws attıysam 19 unu kazanmışımdır o 1 de takım arkadaşı ışınlanmıştı :D
oyunu geçen seneden beri oynuyorum anioah tan iyi kule tanklayabilen hero yok.trende bile çok rahat full build anuir kasarsam beni hiçbir deb kesemez.deb canımı 10a indirse bile tek skille neredeyse fullerim.cd de oldugu icin 2-3snde 1 basiyorum o skili :) bide debe gelen nerften sonra deb bicme skilini atarken anuir le tutuluyordu sanirim.son olarak her anuir oyunu pek bilmiyor.benimle dene bi ara ;)

KutayErim

Üye
oyunu geçen seneden beri oynuyorum anioah tan iyi kule tanklayabilen hero yok.trende bile çok rahat fu ll build anuir kasarsam beni hiçbir deb kesemez.deb canımı 10a indirse bile tek skille neredeyse fullerim.cd de oldugu icin 2-3snde 1 basiyorum o skili :) bide debe gelen nerften sonra deb bicme skilini atarken anuir le tutuluyordu sanirim.son olarak her anuir oyunu pek bilmiyor.benimle dene bi ara ;)
Sende debi tanımıyorsun kardeş gel sana debi tanıtayım :D canın 10a inse fullense bile mutlaka kaçarım.Can basar ilk Lvl2Fireball atar sonra 2.skilli basarım (1Duz vuruş 1de 2. Skill ile canın 10 kalmaz kardeş anında ölür anca hp skilli basarsan yaşarsın). Androiddemiydin sen ? Bi ara tablet alayımda androidede geleyim bari :D

Son düzenleme:
dubsteinn

dubsteinn

Üye
şu debi kral sananları anlamıyorum yaa ;)
deb i tanıtacakmış bana gülesim geldi anuir mage olarak duman tacı alma poyansiyeline sahip herolardan birisi.deb in skillini önleyeceğim duman tacı ile sen bana vurdukca ben öpeceğim ^^ canım dolacak.bildiğin tırt mageler ile karıştırma beni.androide gelirsen beklerim.dubsteinn eklersin laflarınıda yediririm sanaçok güzel hikayeler anlatıyorsun bu arada tebrik ediyorum seni :)

yigidozz

Üye
Arkadaşlar oyuna birkaç gün önce başladım,13.seviyeyim.Genellikle sihirbaz ağırlıklı kullanıyorum bana kitabe vs neler yapmam gerekir önerebilecek var mı?