Ben kararimi degistirdim cok iyi karakter herlese tavsiye ederimal işte beni dinlemedin![]()
duzgun kastiginda iyi oluyo 
bugun gelen update den sonra dailiana bufflandi.oyuzden olabilir.Ben kararimi degistirdim cok iyi karakter herlese tavsiye ederimduzgun kastiginda iyi oluyo
![]()
hangi class için?Hangi yazıtları kullanmalıyım sizce bilen var mı
Büyücühangi class için?
bende bişey sorayım. Anuir karekterine karşı bişey yapamıuoruz. Karşısındakini dondurup sp sini kendine çekip öldürüyor. Kagaxla bile 4.skili kullanma fayda etmiyor aunir e. Ne yapmak lazım o karektere çözemedimGuild meselesini kime soruyorsun bilmiyorum da,yine üstüme alınıp cevaplayayım.guildde yer sıkıntısı var.guildi tecrübeli oyunculardan oluşturuyoruz.Bana yazmadıysan kusura bakma![]()
baslarda guclu oluyor o hero.sonlarda pek etkili değil.bol gank ile halledebilinen bir herobende bişey sorayım. Anuir karekterine karşı bişey yapamıuoruz. Karşısındakini dondurup sp sini kendine çekip öldürüyor. Kagaxla bile 4.skili kullanma fayda etmiyor aunir e. Ne yapmak lazım o karektere çözemedim
anuir mana kalkanı açarsa 2.skili canını götürmeyecektirAnuire Debroone tek yeter bir 2.skille dal anında pert.Windows Phonede arkadaş arıyorum 40 Level Nuutt-Migrove-Debrone kullanırım genelde.
aa çok pardon anioah ile anuir karıstırdım yanlıs yorum yapıyorum pardonDeb vs Anuir de anuir alır hiç tartışmaya bile gerek yokanuir mana kalkanı açarsa 2.skili canını götürmeyecektir![]()
Yeni başlayanlar için karakter tavsiyelerim şunlardır.Guervus-khlint-Kagax-Taş Yumruk Bu arada oyuna ilk başladığınızda marketten 2 tane 500 lük silahtan alın Büyücüyseniz asa warriorsanız silahtar sabrı.Muhafız kasıyorsanız İlk O ateş saçan pelerine kasın.Takviye karakterlerde ise mesela khlint,2 li 500 lük asa alın full mage dizin khlinte Khlint aslında çok sağlam bir karakter... Ama çoğu kişi kullanmıyor çok ilginç
Dev
Kardeşim anuir o Ölum opucugumudur nedir 1.skill dondurananuir mana kalkanı açarsa 2.skili canını götürmeyecektir
aa çok pardon anioah ile anuir karıstırdım yanlıs yorum yapıyorum pardonDeb vs Anuir de anuir alır hiç tartışmaya bile gerek yokhele deb e gelen nerf ten sonra
o yakından yapıyor 10 metre öteden donduramıyor debroone ile seri olucaksın uzaktan ilk 3.skilli ile yakınlaşıcaksın ve hemen 2.skill yerleştiriceksin Bu arada debroone ilk o 2. Skill master olur.Ve itemleride ilk başlangıç 2 li 500 lük sonra 2300 lük kılıç Demir kılıç idi galiba anuir ondan sonra o 1. Skilli atsa bile canı çok azdır 2 vurursan ölür Anuirle 20 ws attıysam 19 unu kazanmışımdır o 1 de takım arkadaşı ışınlanmıştı 
oyunu geçen seneden beri oynuyorum anioah tan iyi kule tanklayabilen hero yok.trende bile çok rahat full build anuir kasarsam beni hiçbir deb kesemez.deb canımı 10a indirse bile tek skille neredeyse fullerim.cd de oldugu icin 2-3snde 1 basiyorum o skiliBu oyunu wpde ramazandan beri oynuyorum önceden de androidde oynamışlığım vardı.Şunu söyliyeyim anioah kadar gereksiz bir karakter yokYeni başlayanlar için karakter tavsiyelerim şunlardır.Guervus-khlint-Kagax-Taş Yumruk Bu arada oyuna ilk başladığınızda marketten 2 tane 500 lük silahtan alın Büyücüyseniz asa warriorsanız silahtar sabrı.Muhafız kasıyorsanız İlk O ateş saçan pelerine kasın.Takviye karakterlerde ise mesela khlint,2 li 500 lük asa alın fu ll mage dizin khlinte Khlint aslında çok sağlam bir karakter... Ama çoğu kişi kullanmıyor çok ilginç
Dev Kardeşim anuir o Ölum opucugumudur nedir 1.skill donduran
o yakından yapıyor 10 metre öteden donduramıyor debroone ile seri olucaksın uzaktan ilk 3.skilli ile yakınlaşıcaksın ve hemen 2.skill yerleştiriceksin Bu arada debroone ilk o 2. Skill master olur.Ve itemleride ilk başlangıç 2 li 500 lük sonra 2300 lük kılıç Demir kılıç idi galiba anuir ondan sonra o 1. Skilli atsa bile canı çok azdır 2 vurursan ölür Anuirle 20 ws attıysam 19 unu kazanmışımdır o 1 de takım arkadaşı ışınlanmıştı
![]()
bide debe gelen nerften sonra deb bicme skilini atarken anuir le tutuluyordu sanirim.son olarak her anuir oyunu pek bilmiyor.benimle dene bi ara Sende debi tanımıyorsun kardeş gel sana debi tanıtayımoyunu geçen seneden beri oynuyorum anioah tan iyi kule tanklayabilen hero yok.trende bile çok rahat fu ll build anuir kasarsam beni hiçbir deb kesemez.deb canımı 10a indirse bile tek skille neredeyse fullerim.cd de oldugu icin 2-3snde 1 basiyorum o skilibide debe gelen nerften sonra deb bicme skilini atarken anuir le tutuluyordu sanirim.son olarak her anuir oyunu pek bilmiyor.benimle dene bi ara
![]()
canın 10a inse fullense bile mutlaka kaçarım.Can basar ilk Lvl2Fireball atar sonra 2.skilli basarım (1Duz vuruş 1de 2. Skill ile canın 10 kalmaz kardeş anında ölür anca hp skilli basarsan yaşarsın). Androiddemiydin sen ? Bi ara tablet alayımda androidede geleyim bari