KutayErim
Üye
Debe kral diyen kimşu debi kral sananları anlamıyorum yaa
deb i tanıtacakmış bana gülesim geldi anuir mage olarak duman tacı alma poyansiyeline sahip herolardan birisi.deb in skillini önleyeceğim duman tacı ile sen bana vurdukca ben öpeceğim ^^ canım dolacak.bildiğin tırt mageler ile karıştırma beni.androide gelirsen beklerim.dubsteinn eklersin laflarınıda yediririm sanaçok güzel hikayeler anlatıyorsun bu arada tebrik ediyorum seni![]()
lakin sen anuiri çok büyütüyorsun 2300 lük kılıç alırsam 2.skill Master ise ne öpücüğün kalır nede zartın kalır.Oyundaki mesafelere bak o öpücüğü kaç mesafeden atıyor debin 2. Skillini hangi mesafeden atıyor Dibime gelmen lazım o skilli atman için Debin 2.Skillinin mesafesine bak bide öyle konuş sen opucuk atana kadar penta atar deb. Gelicem zaten androide amma acemiler varmış
Adam anuirle deb alırım diyor Hey Allahım akıl fikir ver
Bende sandıgın fighterlardan değilim bana kuirras ver ortalığı dağıtayım nuutt ver penta atayım sand walker ver oyunu taşıyayım.Bu arada anlattığım hikayeleri wpye gel bi arada oradan anlatmaya devam edeyim
Sen orda herhangi bir karaktere amblem kasarken biz eventle runik kasıyoduk Gunduzumu sabahıma katıyordum sen burda anuirle debi alırım diyorsun bana şu anioahmıdır nedir üstte çok gereksiz demiştim onla bile anuiri alırım.Kralını getir anuirin deble ws atsınlar 20 oyunun en az 15 ini deb alır herhangi bir gameplay bulursam atıcam sana .
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.