Arkadaşlar size en iyi "Kum Gezgini" buildini söyleyeyim,en iyi derken bana göre çok iyi
.Tam bir öldürme makinesi oluyorum.Fakat 1v1 de,yani 1v2 öldürme ihtimaliniz %75.
Özet:
Kum gezginine kasılacak en iyi itemler kritik itemleridir.3.Skilinden gelen pasifi ile harika bir kombinasyon oluyor.
Başlangıç itemleriniz "Sihirdarın sabrı" ve 450 lik eldiven vardı k.byın unuttum adını :P birde can kazanı "50" lik olan
İlk olarak seviye 3.skilimizi açıyoruz 2.olarak ise 1.skili.level 3 olunca ormana gidin ve 3.skile verin gene.ormandan 6 olmadan gang(destek) gitmenizi önermem fakat genede etkili olma ihtimaliniz var.Gelelim sonrasına 6 lv oldunuz.Baseye döndünüz ilk olarak 1500 lük mızraktan alacaksınız ve her para kaşısınızda ondan alacaksınız.Sonrada 3200 lük hançer var onunla tüm envanteri doldurun.Kasma tarzınız böyle olacak.
Gang(destek) nasıl atılır:Evet kum gezgini iyi bir jungler olabilir.Özellikle ultiniz sayesinde.Eğer 5v5 oynuyorsanız herhangi bir çalıya girin laneye(koridora) yakın.Orada bir süre bekleyin taaki kuleye saldırana kadar.Ve arkasından çıkın ilk atacağınız skill 1.skiliniz olsun(tükürük) kritik şansınızı arttırıyor.Ardından hemen 2.skilinizi atıyorsunuz ve hemen ardından ultinizi,ne oldugunu anlamadan yarı canda kalacak,ardından pasifiniz ve ultiniz sayesinde tek yapacagınız düz saldırmak olacak.Göreceksinizki bir anda ölmüş.Fakat sizinde canınız inmiş olabilir,paniktende olsa insan 1-2 skill atabilir.
Zırhım çok düşük ? neredeyse 1 skille öleceğim:Evet bu en büyük problemlerden biri aşırı dikkat gerektirir.Zırh olarak benim tercihim "Hades Zırhı" dır.Hem size can ve zırh sağlar hemde saldırgana size vurdukça hasar verir.
Ben 1v2 dede almak istiyorum ?:Evet tabii ki olabilir,hades zırhı çıktıktan sonra genede tatmin olmadıysanız birazda yetenek gücü(büyü) deneyin.Ben hiç denemedim.Sadece 2.skilinizi güçlendirebilir.Hades zırhı ve gerisi 3200 lük hançerden olursa çok rahat alırsınız.
Tanklara karşı ne yapabilirim ?:Aldığınız hançerde zırh delme oranıda vardır (sanırım vardı) yani sıkıntı yok tankada rahat girebilirsiniz fakat dikkatlı olun.Büyü direnci kasanlarıda zaten takmayın siz AD(attack damage) kasıyor olacaksınız.
Bir teşekkür etseniz yeter

Bu arada 3600 lük

(hançer)