Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Dediginiz gibi pvpde cok para gelio ama galiba ben oynayamiyorum 0/7 nedir abi yhaa

Arkadaşlar bi kotun eksik bende bu melet nasil çıkar yahu 2000 kusur tane canlanma runugim oldu ord doğrusu nick kral_arthur81

BEYLER BİRİ YARDIM ETSİN ALTIN YAZIT YAPTIM VE NE İSE YARIYO BILMIYOM PARAM BOSA GITMIS OLMASIN NOLUR SOLEYINNN

boşa gitmedi altın yazıt 5 enerji sağlsdığı için 11/5 enerji isteyen kitabelerde çok işine yarar
süper bi taktik buldum marithusu 1 günde alabilicem
Tecrübeli olanlar LUT HİRAN mı 12-B mi acil

Bence marithus abartı hero kagax gibi skilleri bişeye yaramıyo nerdeyse aynı ama çok vuruyo ve defans var onda oynadım merak eden varsa android hesabımda var verebilirim goldfur kortav onlarda var
O altın biletten başka çıkmıyo

Arkadaşlar para kasmanın en iyi yolu sınır carpismasinda pvp oynamak.Hem oyun kısa sürüyor hemde iyi amblem verigor.dişinizi sıkın 2 günde rahat 5000 kasarsınız

haklısın ben kasıyorum orda iyi de daha zor
ben hile yapcam olmuyo yoksa
hileyle marithusu birkaç günde alırım
marithusla nooblar 20 kill alır pvpde

Hile varsa bizede soyle alalım heroları bune bizde runikle herolar ablemle hero alamıyon

Bende iki cihaz var biri samsung es 3 diğeri lumia 1020

Beyler androidde 40 lvldim telefon değiştigim için baştan oynuyorum şuan 39 lvlim . Ekleyin beraber oynuyalim isim Gallardo6161 ios kiz arkaşımla beraber oynuyorum oda 39 ios Kullanicini adi Ecemmzeynep bekliyoruz herkesi seviyeli düzgün oyun için

Paramı kasmak için 1v1 yapalım diyosun ?

amblem için seri 1v1 girsek bi bakalım kaç vercek
anioahı alınca buyucu yazıtı falan lazım işte bi 55 - 60k amblem kassak yeter
bugun ilk defa oyun başlamadan iki kule kaybettik 5v5de , 5tane 1lvl adam yıktı bizim kuleleri daha maç başlamadan .

Haha hepsi toplu hp 2 garanti tank vardır
Buyucu yaziti ne yaw sana sp hasadı ve soguma suresi lazim

erefern tankdı başta güldüm kesemezler die bi baktım iki kule kesip town attılar zaten oyun bittiginde 3lvldim biçogu minyon yüzü goremedi bile
sp sömürme , büyü saldırısı , buyu savunması delme bide bp yenileme lazım bnm buyucum oyle alelade bi buyucu deil

Kanka bp veren kitabe var onuda almak zorundasın

Son düzenleme: