saki3d
Üye
@saki3d kardeş Her gün Dükkana Girip, Banka sekmesine tıklayın,
orda Ücretsiz al yazan yerde GİT'e tıklayın ve acılan videoları izleyin, bu şekilde günde 10~20 arası Runik kazanırsınız,
dükkan dediğin neresi ? ben magazaya tıklayınca runik satan veya runik altın takası yapılan pencere açılıyor banka sekmesi falan veya ücretsiz yazan bişey görmedim oyunda acemiyim biraz daha detaylı anlata bilirmisin sana zahmet
Daha açık yazabılır mısın? Ben yine beceremedim çünküBi kitabe var canın %20 nin altına düşerse bir kalkan seni koruyor onu kullanabilirsin eğer kitabe kullanmayı bilmiyorsan anlatıyım 1- dükkane girip kitabeni seç 2-kitabeni etkinleştirmek için gereken düzen ve kaos enerjisini yazıtlarla tamamla 3- kitabeyi kilitlryip kullanmaya başla iyi oyunlar
Ok video hazırlıyorumDaha açık yazabılır mısın? Ben yine beceremedim çünküo kitabeyı aldım içine yazıt koydum fakat sanırsam düzen ve kaos enerjılerı olayını beceremedım yardımcı olursan sevınırımArkadaşlar hala cevap alamadım yardım lutfen.
Çok teşekkürler dostum,emeğine sağlıkOk video hazırlıyorum
Video hazır;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bişey daha sormak istiyorum,bu koruma kitabesinin soğuma suresını gorebılıyomuyuz ne zaman sıfırlanabıldıgınıOk video hazırlıyorum
Video hazır;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki tşk ederim dostum yardımların içinMalesef bildigim kadariyla goremiyoruz
Rica Ederim.Peki tşk ederim dostum yardımların için
HoCClub bizim teşkilatin adı Şu an için sadece Türk arkadaşlarımızdan oluşuyor,Ben dün para biriktirerek lebmont aldım ödül avcısı görünümünü aldım teşkilatınız varsa sizin söyleyin bu teşkilatında kimse oyuna girmiyor teşkilata davet ederseniz. Gelirim 30 level olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?