Herkesin yardımını bekliyorum (güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:ah

tezgelegemen

Üye
    Konu Sahibi
Güncelledim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cihazın sorunlu olmasına üzüldüm.

Duyuruyu buradan yapman hoş ama 2.el forumuna da yazmanı öneririm.(Şimdiden söyliyim oraya bakmadım,eğer yazdıysan bu satırları görmezden gelebilirsin :kıskıs: )

umutgidik

umutgidik

Üye
Lumia 820 - Türkcell kullanıyorum. Aynı sorun bende ve arkadaşımda da mevcut. 10 görüşmeden 6sında sesim karşıya ya hiç gitmiyor yada çok az gidiyor. Defalarca test ettik sonuç aynı

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bende lumia920 ve Avea kullanıyorum sadece rüzgarlı havalarda sıkıntı oluyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Rüzgar sorunu haricinde diğer dış sesleri büyük miktarda engelliyor.

Rüzgarda telefonun alt kısmını yer'e doğru döndürdüğümüzde o da biraz engellenmiş oluyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
NUD

NUD

Üye
920 vodafone hiçbir sorun yok tam tersine çok mükemmel gidiyor

IVI-Elia

Üye
Avea Lumia 920 sorun yok(biraz kalitesizdi) şimdi 128 kb Micro sim aldım 0 sorun

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla baska carem yoktu :)

- - - Eklendi - - -

Heee :D
Nasıl çıkarttın üstteki mikrofonu yahu:naughty: Valla benim hattım turkcell, mikro simkart ve genel olarak konuşmalarda karşı taraftan sesin gidip geliyor veya çok az geliyor diyen olmadı tabii kız arkadaşım ve yakın arkadaşlarımdan biri dışında :D Nedense o ikisiyle konuşurken onlar ve ben nerede olursak olalım hep sesin gidip geliyor seni duyamıyoruz diyorlar. Hadi kız arkadaşıma lamianın gıcıklığı alerjisi olabilir ama kankadan ne istiyorsun be cihaz :P::bilmm Şaka bir yana gerçekten can sıkıcı bir durum arkadaşlar ama Allah'tan çok sık yaşadığım bir problem değil. Yapılan açıklamaları tam olarak anlamadım ama sanırım yazılım güncellemesi ile çözülebilecek bir durum gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

Üst Alt