75 almışım.
sublieutenant ben patlarsam çok pis patlarım ama dikkat et sanada sıçramasın. Zararlı çıkarsın![]()

75 almışım.![]()
İnşallah arzu.
Finalde hedef 68 almak. O zaman C+ getirebiliyorum. 88 alırsam B geliyor. Ama ona umudum yok 100'lük kağıtla (kesinlikle hatasızdı) 75 aldıysam 88 almak zaten mümkün değildir.
İnşallah arzu.
Finalde hedef 68 almak. O zaman C+ getirebiliyorum. 88 alırsam B geliyor. Ama ona umudum yok 100'lük kağıtla (kesinlikle hatasızdı) 75 aldıysam 88 almak zaten mümkün değildir.
van sınıf ortalamasına gore verilmiyormu harf notu....baraj sistemi mi uyguluyolar yoksam...?
Çok ilginç bir sistem 2 sene üniversite okudum böyle birşey görmedim...Bizde geçme notu 70di.. 50 ile DD en fazla oda.
Arzu ama 100'lük kağıt verdim sıfır hata buna adım gibi eminim kitaptan kontrol ettim cevapları birebir aynı hatta fazlam var eksiğim yok.

bana söylücene hocana söylesene bak seni napıyor
"Hocam ben kağıdımı kontrol etmek istiyorum"![]()

Bir arkadaşımız ilk sınavdan 60 aldı. Devlet üniversitesinden geldi ve orada matematikçiyle tartışmış 3 senedir bırakıyormuş tek bir ders için bizim okula geldi ve bu dersi verirse mezun olacak.
2. vizeden 12 aldı. Ki bu imkansız bir şey hepimiz biliyoruz. Aynı benim 16 almam gibi bir şey. ve benim 75 aldığım sınavdan 25 aldı.
2. vize sonrası hocaya çıkıp hocam ben kağıdıma güveniyorum 70'ten aşağı not çıkarsa 0 verin, eğer sizde yorumunuza güveniyorsanız tekrar okuyun kağıdımı demiş. Ve hoca odasından kovmuş.
Arasının iyi olduğu bir hocaya anlattı durumu hoca finali bekle şimdi şikayet edersen finalde takar hepten kalırsın demiş.
Bizim hoca psiko yani. 3 soruyu doğru çözüpte 16 alıyorsam 100'lük kağıttan 75 almam gayet doğal.![]()