Herkes yatağında ne güzel uyuyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
ooooo OOO o zaman bu cok güzel bir haber ahmet im:) ne ısmarlıyorsun:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 hafta ban yer misin?

Hemen ısmarlayayım :)

:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Canın sağolsun be ahmet im:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah arzu.

Finalde hedef 68 almak. O zaman C+ getirebiliyorum. 88 alırsam B geliyor. Ama ona umudum yok 100'lük kağıtla (kesinlikle hatasızdı) 75 aldıysam 88 almak zaten mümkün değildir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sende DD düşür ortalama ile şartlı geç:) kredisi yüksek muhtemelen oo etkiyor işte:(

elmyra

Üye
İnşallah arzu.

Finalde hedef 68 almak. O zaman C+ getirebiliyorum. 88 alırsam B geliyor. Ama ona umudum yok 100'lük kağıtla (kesinlikle hatasızdı) 75 aldıysam 88 almak zaten mümkün değildir.

bence o kadar umutsuz olma sonucta cok düşükten yükselttin eminim buda gözardı edilmeyecektir

researcher

Üye
İnşallah arzu.

van sınıf ortalamasına gore verilmiyormu harf notu....baraj sistemi mi uyguluyolar yoksam...?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğri falan yok. Her şey sabit. Sınıf ortalamasının da bir önemi yok.
40 alan geçer bu kadar basit.

40 D
45 D+
50 C
60 C+
70 B
75 B+
80 A
85 A+ şeklinde oluyor not sistemi.

Çan eğrisi, ortalama vs hiç bir şey yok. 50 alırsan direk geçiyorsun. 40-50 arasında şartlı geçiyorsun. Ben 60 getirmek istiyorum işte o yüzden 68 almalıyım.

88 ise hayal ötesi bir durum. ;)

Nazy

Nazy

Üye
Sen hala uyumadın anlaşılan mesajı kaç gün önce yazdın....
Bide Kilo alamıyorum diyosun
Hayırlısıyla Öğrencilik hayatını Başarıyla bitrirsin inşallah
Ozaman Bol Bol Kilo Alırsın

elmyra

Üye
ahmet tamam ciddi ve sinirli bir insansın ama bu kadar karamsar olmana gerekte yok yani bak o bahsettiğin düşük notlardan sonra 75 i alabiliyorsan 88 i de alırsın hiçte hayal değil yani

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok ilginç bir sistem 2 sene üniversite okudum böyle birşey görmedim...Bizde geçme notu 70di.. 50 ile DD en fazla oda.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok ilginç bir sistem 2 sene üniversite okudum böyle birşey görmedim...Bizde geçme notu 70di.. 50 ile DD en fazla oda.

Bizim özel üniversite olduğu için 70 yapsan 4 burslu geçer 1-2 de özel ancak geçer. Marmara da bile 50 yaw geçme notu sen nerde okudun?

Arzu ama 100'lük kağıt verdim sıfır hata buna adım gibi eminim kitaptan kontrol ettim cevapları birebir aynı hatta fazlam var eksiğim yok.

Nazy o gün 7 saat uyudum. ;)

elmyra

Üye
Arzu ama 100'lük kağıt verdim sıfır hata buna adım gibi eminim kitaptan kontrol ettim cevapları birebir aynı hatta fazlam var eksiğim yok.

bana söylücene hocana söylesene bak seni napıyor :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

"Hocam ben kağıdımı kontrol etmek istiyorum":box:box:box:box:box

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
adana cukurova universitesinde okudum:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bana söylücene hocana söylesene bak seni napıyor :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

"Hocam ben kağıdımı kontrol etmek istiyorum":box:box:box:box:box

Bir arkadaşımız ilk sınavdan 60 aldı. Devlet üniversitesinden geldi ve orada matematikçiyle tartışmış 3 senedir bırakıyormuş tek bir ders için bizim okula geldi ve bu dersi verirse mezun olacak.

2. vizeden 12 aldı. Ki bu imkansız bir şey hepimiz biliyoruz. Aynı benim 16 almam gibi bir şey. ve benim 75 aldığım sınavdan 25 aldı.

2. vize sonrası hocaya çıkıp hocam ben kağıdıma güveniyorum 70'ten aşağı not çıkarsa 0 verin, eğer sizde yorumunuza güveniyorsanız tekrar okuyun kağıdımı demiş. Ve hoca odasından kovmuş.

Arasının iyi olduğu bir hocaya anlattı durumu hoca finali bekle şimdi şikayet edersen finalde takar hepten kalırsın demiş.

Bizim hoca psiko yani. 3 soruyu doğru çözüpte 16 alıyorsam 100'lük kağıttan 75 almam gayet doğal. :)

elmyra

Üye
tamam işte tam söylediğim gibi

"hocam ben kağıdımı kontrol etmek istiyorum " dersin hocada iki tane :box:box:box:box:boxcakıverirr

saka bir tarafa maalesef lisede olduğu gibi değil hiçbirşey hersey malesefki hocaların elinde :bann::bann::bann:

researcher

Üye
Bir arkadaşımız ilk sınavdan 60 aldı. Devlet üniversitesinden geldi ve orada matematikçiyle tartışmış 3 senedir bırakıyormuş tek bir ders için bizim okula geldi ve bu dersi verirse mezun olacak.

2. vizeden 12 aldı. Ki bu imkansız bir şey hepimiz biliyoruz. Aynı benim 16 almam gibi bir şey. ve benim 75 aldığım sınavdan 25 aldı.

2. vize sonrası hocaya çıkıp hocam ben kağıdıma güveniyorum 70'ten aşağı not çıkarsa 0 verin, eğer sizde yorumunuza güveniyorsanız tekrar okuyun kağıdımı demiş. Ve hoca odasından kovmuş.

Arasının iyi olduğu bir hocaya anlattı durumu hoca finali bekle şimdi şikayet edersen finalde takar hepten kalırsın demiş.

Bizim hoca psiko yani. 3 soruyu doğru çözüpte 16 alıyorsam 100'lük kağıttan 75 almam gayet doğal. :)

ya nasıl...... universite de kagıtlara baktırmam da ne demek........ millet kendini bisi zanneder oldu......

Bizde eskiden kagıtlara su gun ve su saatte kagıtlara bakılabilir die notların altonda mutlaka yazılurdı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt