Herkes yatağında ne güzel uyuyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkes yatağında ne güzel uyuyor...
Saat 05.10 ben 1 dk bile uyumadım. Geceden bu yana matematik çalışıyorum. Sadece hakettiğimi almak için. Sınavlarım 28-16 yarınki vizeden 45 almam lazım ki finalde umudum olsun.

Kafam dağıldı artık ama uyumayacam yaklaşık 1 saat sonra yola çıkıcam. Siz uykuya devam edin bende matematiğe devam ediyorum. :agla

elmyra

Üye
Ahmet umarım hakettiğini alırsın sınavlarda başarılar dilerim tahmin ederim ki okul site gerçekten kolay değil ama calışmadan hiç bir sey olmuyor ki

sen simdi her zaman ki şımarık uslubuma bakıp belkii öenmsemiyecen ama bende üç işte birden calışıyorum ne yaparsak gençlığimizde yapacaz :oke::oke::oke::oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arzu burası sanal ortam birbirimize takılacaz tabiki. Beni bazen sinir etsende böyle şeyler olmadan telefon öner falan geçer mi burda hayat :)

100'lük kağıt verdim. Kitapki çözümlerle birebir aynı çözdğm hatta fazlası var eksiği yok ama 60 veya 70 verecek diye düşünüyorum :@

mservank

mservank

Üye
100 lük kağıt verdiysen inş alırsın
günümüz eğitim sisteminde şartları çok zor ağır ya 2 işin üstesindn zor geliniyo valla

keremerson

keremerson

Üye
İnşallah hak ettiğini alırsın ahmetcim ;):)

weyselaysel

weyselaysel

Üye
İNŞALLAH... MATEMATİK DERSİNİ ÇOK SEVERİM VE HİÇ ANLAMAM FİNALDE SALLAMIŞTIM VE 77 GELMİŞ :d:d:d

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
50'lik kağıt verdim 28 aldım, 60'lık kağıt verdim 16 aldım. Bu son şansımdı 50 üzerinde almam lazım yoksa finalde de çok kasmam gerekirdi.

Gerçi kasmakla alakası yok 70 yaşında bunağın yazacağı 2 sayıya bakıyoruz. Hakkımız veya değil ama hakkımızı alamadığımız kesin :(

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada tam 32 saattir uyumadım. :)

researcher

Üye
van uniye girdiinden beri iice koptu.....

ukalalık etmek istemiyorum ama demitim ya....universite adamı sıfır almay alıstrır....hemde hic bisi olmamıs gibi sonrasında gider kantinde cayını icersin .......

bunlar tatil gunleri 3. 4. senende anlarsın...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
50'lik kağıt verdim 28 aldım, 60'lık kağıt verdim 16 aldım. Bu son şansımdı 50 üzerinde almam lazım yoksa finalde de çok kasmam gerekirdi.

Gerçi kasmakla alakası yok 70 yaşında bunağın yazacağı 2 sayıya bakıyoruz. Hakkımız veya değil ama hakkımızı alamadığımız kesin :(

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada tam 32 saattir uyumadım. :)

nasıl ayakta duruyosun :bilmem:

researcher

Üye
universite dilidir bu.....salladım aldım demek alcak gonulluluktur...yada calıstıgını belli etmemk icin falan...bakarsın soru sorarlar not isterler falan... :)

elmyra

Üye
yinede salllamakla olmuyor Ahmet çalışıyor umarım hakettiği istediği notu alır alırsada onunla beraber hepimiz cok seviniriz

bu arada biliyorum sinir ettiğimi bilerek yapıyorum ama napim her zamanda ciddi olunmuyor ki gerçekte cok ciddi bir insanım sanalda biraz dagıtmak benimde hakkım değil mii :islik:islik:islik:islik:islik:islik

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uykudan şimdi kalktım. 6-7 Saate yakın uyumuşum. Ama o kadar rahat uyudum ki sonuçlarda açıklansa daha da rahatlayacam. Çünkü kaç geleceğini şu kağıdımla bile kestiremiyorum. :)

elmyra

Üye
insallah istediğinden cok daha iyisi gelir
sınav geçince sırtından büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorsun demi :oke::oke::oke::oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Umarım istediğin puanı alırsın Ahmet. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Allah yardımcın olsun dualarım seninle kardeşm...Sonucu mutlaka bizi bildir olur mu:) allah rast getirsin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben sabah okula gitmedim az sonra gidecem fakat arkadaşlar 75 aldığımı söylüyor. Gidince öğreniriz :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
hah, uyuyacam tabii... Ahmet efendi uyumuyor diye yasmı tutayım:ehe.. (çatla-patla):kop:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
işallah istediğin puanı almşındır

not:sayısal derslerden nefret ediyorum artık
bölüm=kimya

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
75 almışım. :)

sublieutenant ben patlarsam çok pis patlarım ama dikkat et sanada sıçramasın. Zararlı çıkarsın :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt