Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

rawkid

rawkid

Üye

• Beğen
Tepkiler: vaterfa

hikmet366

hikmet366

Üye

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
üstad bu nexus 5 mi ?

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Aynen. Sayamicagim kadar modül ve özelleştirme var. İlk hali şuydu. Gerisini sen düşün :D

biliyorum üstad son bi sorum olcak alttaki modül navigation bar lolipopda bildirim cubugunu hangi modülle yaptın metarial statusbar mı gravity boxla yaptım uyumsuz olduda

rawkid

rawkid

Üye
biliyorum üstad son bi sorum olcak alttaki modül navigation bar lolipopda bildirim cubugunu hangi modülle yaptın metarial statusbar mı gravity boxla yaptım uyumsuz olduda
Alt tuşlar ve arayüzü HKTheme manager+HKmaterial ile yaptım. Diğer zimbirtilari gravitybox ve monster ui ile yaptım.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Alt tuşlar ve arayüzü HKTheme manager+HKmaterial ile yaptım. Diğer zimbirtilari gravitybox ve monster ui ile yaptım.
peki üstad kullandığın tüm modülleri ss ile atabilirmisin sana zahmet bize eziyet bende bi sigara içim :)

vaterfa

vaterfa

Üye
album imzali mi :)

rawkid

rawkid

Üye
peki üstad kullandığın tüm modülleri ss ile atabilirmisin sana zahmet bize eziyet bende bi sigara içim :)

Bir kaç ayarla tel lollipop oluyor :)

Luck Star

Luck Star

Üye

• Beğen
Tepkiler: Arda TANIR
hikmet366

hikmet366

Üye

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
üstad bende tüm tema modüllerini yükledim telefon kafayı yedi habire ekran kapanıp açılıyor felan ben lazım modülleri biliyorum sağol genede :)
Modüller genelde Samsung cihazlat üzerinde sorunsuz çalışır Diğer cihazlarda sorunlar oluşabilir yani yeni modül kullanırken bilgilerinizi yedeklemenizde fayda var :)

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Modüller genelde Samsung cihazlat üzerinde sorunsuz çalışır Diğer cihazlarda sorunlar oluşabilir yani yeni modül kullanırken bilgilerinizi yedeklemenizde fayda var :)
ben yedeklemeden felan anlamam umrumda değil yedekler direk rom atarım sıfırlarım yani umrumda değil :D tekrar yüklerim gerek yok yedeklemeye bi hafıza kartında dosyalarım var o kadar :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ben yedeklemeden felan anlamam umrumda değil yedekler direk rom atarım sıfırlarım yani umrumda değil :D tekrar yüklerim gerek yok yedeklemeye bi hafıza kartında dosyalarım var o kadar :D
Bazen önemli veriler olabiliyor cihazda o yönden söyledim belki manevi önemi olan dosyalarınız olabilir ;)

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Bazen önemli veriler olabiliyor cihazda o yönden söyledim belki manevi önemi olan dosyalarınız olabilir ;)
valla olmuyor nexus 5imi özledim ya bu telefon için recovery bile yok üstad yardımcı ol artık nasıl buna göre yapaiblirim :D

Üst Alt