Turkcell T50üstad bu nexus 5 mi ?

rootlu galiba ilk gördüğümde nexus 5 e cok benzetimTurkcell T50![]()

Aynen. Sayamicagim kadar modül ve özelleştirme var. İlk hali şuydu. Gerisini sen düşünrootlu galiba ilk gördüğümde nexus 5 e cok benzetim![]()

biliyorum üstad son bi sorum olcak alttaki modül navigation bar lolipopda bildirim cubugunu hangi modülle yaptın metarial statusbar mı gravity boxla yaptım uyumsuz oldudaAynen. Sayamicagim kadar modül ve özelleştirme var. İlk hali şuydu. Gerisini sen düşün
Alt tuşlar ve arayüzü HKTheme manager+HKmaterial ile yaptım. Diğer zimbirtilari gravitybox ve monster ui ile yaptım.biliyorum üstad son bi sorum olcak alttaki modül navigation bar lolipopda bildirim cubugunu hangi modülle yaptın metarial statusbar mı gravity boxla yaptım uyumsuz olduda
peki üstad kullandığın tüm modülleri ss ile atabilirmisin sana zahmet bize eziyet bende bi sigara içimAlt tuşlar ve arayüzü HKTheme manager+HKmaterial ile yaptım. Diğer zimbirtilari gravitybox ve monster ui ile yaptım.

peki üstad kullandığın tüm modülleri ss ile atabilirmisin sana zahmet bize eziyet bende bi sigara içim![]()

Daha albümü almadim ama en kısa sürede alicamalbum imzali mi![]()

Bu xposed çok iyiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir kaç ayarla tel lollipop oluyor![]()

üstad bende tüm tema modüllerini yükledim telefon kafayı yedi habire ekran kapanıp açılıyor felan ben lazım modülleri biliyorum sağol genede
Bir kaç ayarla tel lollipop oluyor![]()

Modüller genelde Samsung cihazlat üzerinde sorunsuz çalışır Diğer cihazlarda sorunlar oluşabilir yani yeni modül kullanırken bilgilerinizi yedeklemenizde fayda varüstad bende tüm tema modüllerini yükledim telefon kafayı yedi habire ekran kapanıp açılıyor felan ben lazım modülleri biliyorum sağol genede![]()

ben yedeklemeden felan anlamam umrumda değil yedekler direk rom atarım sıfırlarım yani umrumda değilModüller genelde Samsung cihazlat üzerinde sorunsuz çalışır Diğer cihazlarda sorunlar oluşabilir yani yeni modül kullanırken bilgilerinizi yedeklemenizde fayda var![]()
tekrar yüklerim gerek yok yedeklemeye bi hafıza kartında dosyalarım var o kadar 
Bazen önemli veriler olabiliyor cihazda o yönden söyledim belki manevi önemi olan dosyalarınız olabilirben yedeklemeden felan anlamam umrumda değil yedekler direk rom atarım sıfırlarım yani umrumda değiltekrar yüklerim gerek yok yedeklemeye bi hafıza kartında dosyalarım var o kadar
![]()
valla olmuyor nexus 5imi özledim ya bu telefon için recovery bile yok üstad yardımcı ol artık nasıl buna göre yapaiblirimBazen önemli veriler olabiliyor cihazda o yönden söyledim belki manevi önemi olan dosyalarınız olabilir![]()