Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
adımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bende :D
Aslında bi tne vardı denizin ortasında bi hatun vardı mavi güzel tondaydı sırf hatulu olmasın diye onu koymadım :-) eğer bunu bulmasaydım mecbur onu koyacaktım :-) gece kafam biraz iyiydi erken kopmuşum :-D sabahta erken yola çıkcaktık zaten. Kuşadasına gittik şimdi girdim eve.
Bi ekranda ben ekliyim idare eder :) @najanaja

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vay güzel olmuş ama duvarkağıdını beğenmedim :-D 2. eklediğinde resim güzel ama. Bide şu şebeke yazısını kaldır ordan nokia da kaldırcaz diye aramadığımız yol kalmıyodu şimdi de orda görünsün diye mi uraşıyon :-D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Aslında bi tne vardı denizin ortasında bi hatun vardı mavi güzel tondaydı sırf hatulu olmasın diye onu koymadım :-) eğer bunu bulmasaydım mecbur onu koyacaktım :-) gece kafam biraz iyiydi erken kopmuşum :-D sabahta erken yola çıkcaktık zaten. Kuşadasına gittik şimdi girdim eve.
Vay güzel olmuş ama duvarkağıdını beğenmedim :-D 2. eklediğinde resim güzel ama. Bide şu şebeke yazısını kaldır ordan nokia da kaldırcaz diye aramadığımız yol kalmıyodu şimdi de orda görünsün diye mi uraşıyon :-D
Yazıyı gormeyince cekmiyomus gibi geliyor böyle iyi :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe
SHS

SHS

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: FeLonieS
najanaja

najanaja

Üye
e hadi buda kendim için olsun :D nick ime uygun olsun diye bu duvarkağıdını kullandım :) @Bahadir_fb @sLeepLe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, sLeepLe, Bahadir_fb ve 1 kişi daha
Anil-D

Anil-D

Üye

Stock Takilim dedim

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve najanaja
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
e hadi buda kendim için olsun :D nick ime uygun olsun diye bu duvarkağıdını kullandım :) @Bahadir_fb @sLeepLe

Bak bu guzel olmus daha uyumlu widgetlerde guzel, sağdan ikinci ekranda alttakini atsana bana :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye

ben beğendim valla herşey uyumlu olmuş duvarkağıdıda bi hoş duruyo eline sağlık :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt