Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Ekranda kalabalığı pek sevmem :P

• Beğen
Tepkiler: Invoke

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye

LattAsdfasdf

Üye

S3 mini (I8200Q)

0MG90

0MG90

Üye

najanaja

najanaja

Üye
Gönlüm el vermedi buda senin için :D biraz ayıp etmiş olcam ama değişik widget falan kalmadı elimde 2 ekran yeter dimi :D @-Akıncı

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Gönlüm el vermedi buda senin için :D biraz ayıp etmiş olcam ama değişik widget falan kalmadı elimde 2 ekran yeter dimi :D @-Akıncı

Bir iki tane widget için kendin skin duzenlesene hep symbianami yapcan android insan degilmi ? :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, najanaja ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye

En güzelleri bu olmuş :spr değişik bir düzenin var çözemedim:ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Bir iki tane widget için kendin skin duzenlesene hep symbianami yapcan android insan degilmi ? :D
deil :D yok kalsın biliyon o işlere bi girdim mi sonu yok hastalık gibi bulaşıyo bana :D hem az buçuk huyumu öğrenmişindir çok özenerek yaparım önce kendim beğenmeliyim yaptıklarımı bi widget için bile çok uğraşacam biliyom :) şu ekran paylaşımları için zaten yüklemediğim widget ikon pack duvar kağıdı kalmadı tel doldu valla :) hatta öğlen baya bi temizlik yaptım telde çoğu şeyi sildim attım :)
En güzelleri bu olmuş :spr değişik bir düzenin var çözemedim:ehe
şaka maka gerçekten 2 ekran ama en güzeli oldu duvarkağıdı ikonlarla çok hoş durdu bence de en güzeli seninki oldu :D ne gibi çözemediğin noktayı söyle açıklığa kavuşturalım :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Bahadir_fb
FeLonieS

FeLonieS

Üye

Lg g2 (cm 11 snapshot m9)

Akıncı

Akıncı

Üye
deil :D yok kalsın biliyon o işlere bi girdim mi sonu yok hastalık gibi bulaşıyo bana :D hem az buçuk huyumu öğrenmişindir çok özenerek yaparım önce kendim beğenmeliyim yaptıklarımı bi widget için bile çok uğraşacam biliyom :) şu ekran paylaşımları için zaten yüklemediğim widget ikon pack duvar kağıdı kalmadı tel doldu valla :) hatta öğlen baya bi temizlik yaptım telde çoğu şeyi sildim attım :)
şaka maka gerçekten 2 ekran ama en güzeli oldu duvarkağıdı ikonlarla çok hoş durdu bence de en güzeli seninki oldu :D ne gibi çözemediğin noktayı söyle açıklığa kavuşturalım :)
Düzenin bir değişik :hmmm

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Joker

Joker

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Cyanogenmod?