Simgeleri falan çok iyi hocam rom mu yoksa launcher falan mı bu?![]()

seni unutmuşumBende beğendimgerçekten
ekip tamam şimdi herkes beğendi 
aosp takılıyoruzEkranda kalabalığı pek sevmem :P
:hemserimEkranda kalabalığı pek sevmem :P
hava widgeti iyiymisBir iki tane widget için kendin skin duzenlesene hep symbianami yapcan android insan degilmi ?Gönlüm el vermedi buda senin içinbiraz ayıp etmiş olcam ama değişik widget falan kalmadı elimde 2 ekran yeter dimi
@-Akıncı

En güzelleri bu olmuşGönlüm el vermedi buda senin içinbiraz ayıp etmiş olcam ama değişik widget falan kalmadı elimde 2 ekran yeter dimi
@-Akıncı
değişik bir düzenin var çözemedim
deilBir iki tane widget için kendin skin duzenlesene hep symbianami yapcan android insan degilmi ?![]()
yok kalsın biliyon o işlere bi girdim mi sonu yok hastalık gibi bulaşıyo bana
hem az buçuk huyumu öğrenmişindir çok özenerek yaparım önce kendim beğenmeliyim yaptıklarımı bi widget için bile çok uğraşacam biliyom
şu ekran paylaşımları için zaten yüklemediğim widget ikon pack duvar kağıdı kalmadı tel doldu valla
hatta öğlen baya bi temizlik yaptım telde çoğu şeyi sildim attım
şaka maka gerçekten 2 ekran ama en güzeli oldu duvarkağıdı ikonlarla çok hoş durdu bence de en güzeli seninki olduEn güzelleri bu olmuşdeğişik bir düzenin var çözemedim
![]()
ne gibi çözemediğin noktayı söyle açıklığa kavuşturalım 
Düzenin bir değişikdeilyok kalsın biliyon o işlere bi girdim mi sonu yok hastalık gibi bulaşıyo bana
hem az buçuk huyumu öğrenmişindir çok özenerek yaparım önce kendim beğenmeliyim yaptıklarımı bi widget için bile çok uğraşacam biliyom
şu ekran paylaşımları için zaten yüklemediğim widget ikon pack duvar kağıdı kalmadı tel doldu valla
hatta öğlen baya bi temizlik yaptım telde çoğu şeyi sildim attım
şaka maka gerçekten 2 ekran ama en güzeli oldu duvarkağıdı ikonlarla çok hoş durdu bence de en güzeli seninki oldune gibi çözemediğin noktayı söyle açıklığa kavuşturalım
![]()

ben biraz garibimdirDüzenin bir değişik![]()

862 mail diyor beni geç mişsin![]()

Hocam kilit ekranı duvar kağıdı alabilir miyim?