Teşekkür ederim

No data prosunun adi nedir abi ?Bi ekranda ben ekliyim idare eder@najanaja
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Data counter widget v2.0.1 + Pro Key v1.0.2 - MaxiCepNo data prosunun adi nedir abi ?
Aslında bi tne vardı denizin ortasında bi hatun vardı mavi güzel tondaydı sırf hatulu olmasın diye onu koymadım :-) eğer bunu bulmasaydım mecbur onu koyacaktım :-) gece kafam biraz iyiydi erken kopmuşum :-D sabahta erken yola çıkcaktık zaten. Kuşadasına gittik şimdi girdim eve.adımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bende![]()
Vay güzel olmuş ama duvarkağıdını beğenmedim :-D 2. eklediğinde resim güzel ama. Bide şu şebeke yazısını kaldır ordan nokia da kaldırcaz diye aramadığımız yol kalmıyodu şimdi de orda görünsün diye mi uraşıyon :-DBi ekranda ben ekliyim idare eder@najanaja
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazıyı gormeyince cekmiyomus gibi geliyor böyle iyiAslında bi tne vardı denizin ortasında bi hatun vardı mavi güzel tondaydı sırf hatulu olmasın diye onu koymadım :-) eğer bunu bulmasaydım mecbur onu koyacaktım :-) gece kafam biraz iyiydi erken kopmuşum :-D sabahta erken yola çıkcaktık zaten. Kuşadasına gittik şimdi girdim eve.
Vay güzel olmuş ama duvarkağıdını beğenmedim :-D 2. eklediğinde resim güzel ama. Bide şu şebeke yazısını kaldır ordan nokia da kaldırcaz diye aramadığımız yol kalmıyodu şimdi de orda görünsün diye mi uraşıyon :-D

benim kafadansın sende nokiada kaldırıyorum ama çekmiyo sanıyorum bendeYazıyı gormeyince cekmiyomus gibi geliyor böyle iyi![]()

güzelde kopra bozdu biraze hadi buda kendim için olsunnick ime uygun olsun diye bu duvarkağıdını kullandım
@Bahadir_fb @sLeepLe
niye bence çok hoş durdu ekrana uyum sağladıgüzelde kopra bozdu biraz
iyi etmişinde benim resmi beğenmiyon sen kendi resmine bak önce
Stock Takilim dedim
çok bozuk net bi resim deil bunun daha canlı versiyonları vardı niye onları kullanmadın bunun çözünürlük çok kötü 
Bak bu guzel olmus daha uyumlu widgetlerde guzel, sağdan ikinci ekranda alttakini atsana banae hadi buda kendim için olsunnick ime uygun olsun diye bu duvarkağıdını kullandım
@Bahadir_fb @sLeepLe

aynen tam bi uyum olduBak bu guzel olmus daha uyumlu widgetlerde guzel, sağdan ikinci ekranda alttakini atsana bana![]()
kendi paylaştığın şeyimi istiyon 
Sende degisik geldi gözüme

ben beğendim valla herşey uyumlu olmuş duvarkağıdıda bi hoş duruyo eline sağlıke hadi buda kendim için olsunnick ime uygun olsun diye bu duvarkağıdını kullandım
@Bahadir_fb @sLeepLe

en sonunda herkese beğendirdikben beğendim valla herşey uyumlu olmuş duvarkağıdıda bi hoş duruyo eline sağlık![]()
teşekkür ederim kardeşim.Bende beğendimen sonunda herkese beğendirdikteşekkür ederim kardeşim.
gerçektenSimgeleri falan çok iyi hocam rom mu yoksa launcher falan mı bu?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız