Akıncı
Üye
Kardeşim bende beğenmedim kusura bakmabuda senin için@sLeepLe

Kardeşim bende beğenmedim kusura bakmabuda senin için@sLeepLe

en azından bi beğenen çıktışu ilk ekranda soldaki barı çok sevdim çok güzel duruyoekran biraz daha açık mavi olsa daha mı iyi olurdu acaba
güzel olmuş ama ekranlar eline sağlık
![]()
yoksa senin adını andım diye mecburiyetten mi beğendin
valla ben beğendim açıkçası afiyet olsun
bi daha kine görüşürüzDuvar kagidi iyi ama ikonlarla beraber bogucu olmussenin kadar iyi ekran hazirlayamasamda boyle gidersen seni gecerim
![]()
valla baktım bi kere yapacak bişey yokKardeşim bende beğenmedim kusura bakma![]()
bi dahakine görüşecez beğeniyonuzmu beğenmiyonuzmu 
Bakalımen azından bi beğenen çıktıyoksa senin adını andım diye mecburiyetten mi beğendin
bi daha kine görüşürüz
valla baktım bi kere yapacak bişey yokbi dahakine görüşecez beğeniyonuzmu beğenmiyonuzmu
![]()

adımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bendeen azından bi beğenen çıktıyoksa senin adını andım diye mecburiyetten mi beğendin
bi daha kine görüşürüz
valla baktım bi kere yapacak bişey yokbi dahakine görüşecez beğeniyonuzmu beğenmiyonuzmu
![]()

e sana resim bul dedik bi resim gönderdin oda güzel durmadıadımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bende![]()
ben sana bi şans verdim vermedin deme
resim göndereydin senin verdiğin resimle ekleyecektim
suç senin yani benin deil
yaw şu imzanı deiştir gördükçe daha da aşık oluyom ben buna 
@najanaja suç bende özür dilerime sana resim bul dedik bi resim gönderdin oda güzel durmadıben sana bi şans verdim vermedin deme
resim göndereydin senin verdiğin resimle ekleyecektim
suç senin yani benin deil
yaw şu imzanı deiştir gördükçe daha da aşık oluyom ben buna
![]()
sen daha iyilerine layıktın ben yapamadım
imzamı değiştirmem çok sevdim ben onu
bence şebeke çubuklarını yuvarlak ios sitili yap öyle daha güzel duruyoduBi ekranda ben ekliyim idare eder@najanaja
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alt bar hoşuma gitti ikonlar güzelmiş 
Bunda pil buyuk oluyor hoşuma gitmiyor benimdesuç bende özür dilerimsen daha iyilerine layıktın ben yapamadım
imzamı değiştirmem çok sevdim ben onu
bence şebeke çubuklarını yuvarlak ios sitili yap öyle daha güzel duruyodualt bar hoşuma gitti ikonlar güzelmiş
![]()

vay yakiyosun yineBunda pil buyuk oluyor hoşuma gitmiyor benimde

benimde hoşuma gitti şimdiBunda pil buyuk oluyor hoşuma gitmiyor benimde
tabi telefonda nasıl duruyor bilmiyorum eline alınca farklı olur
helvetica fonta da hastayım ya benim e6 da onu kullanıyorum ama ekrana biraz büyük kaçıyo fontbenimde hoşuma gitti şimditabi telefonda nasıl duruyor bilmiyorum eline alınca farklı olur
helvetica fonta da hastayım ya benim e6 da onu kullanıyorum ama ekrana biraz büyük kaçıyo font

şu son attığın ekranda üst bardaki saatin fontunu dedim yoksa kısayollardaki yazı tipi helvetica değil sanırımAslinda guzel duruyorda ufak ikonlar hoşuma gidiyor
Yazi fontunuda hic degismiyorum degissemmi acaba![]()
yazı tipini bi değiştirmeye başladın mı gerisi geliyo sürekli değiştiresi geliyo insanın yani ben öyleyim
helveticada kaldım ama tutuyorum kendimi değişmemek içinXposed la da yapılıyor bir tane program vardı adını hatırlayamadımArkadaşlar üst barı iphone tarzı nasıl yapıyorsunuz? Xposed bir modu vardı silmişim bir daha bulamadım![]()
Bende hatırlayamıyorumXposed la da yapılıyor bir tane program vardı adını hatırlayamadım

Bende hatırlayamıyorum![]()
Xposed la da yapılıyor bir tane program vardı adını hatırlayamadım
O mod olması lazım benim dediğim ios 7 status bartinted status bar olabilir mi?
Yok hocam o üst barın rengini her uygulama için uyumlu hale getiriyor.tinted status bar olabilir mi?
Link eklerim birazdanYok hocam o üst barın rengini her uygulama için uyumlu hale getiriyor.
iphone style statusbar v1.08 - MaxiCepYok hocam o üst barın rengini her uygulama için uyumlu hale getiriyor.