Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
şu ilk ekranda soldaki barı çok sevdim çok güzel duruyo :) ekran biraz daha açık mavi olsa daha mı iyi olurdu acaba :hmmm güzel olmuş ama ekranlar eline sağlık :oke:
en azından bi beğenen çıktı :D yoksa senin adını andım diye mecburiyetten mi beğendin :D valla ben beğendim açıkçası afiyet olsun :D
Duvar kagidi iyi ama ikonlarla beraber bogucu olmus :) senin kadar iyi ekran hazirlayamasamda boyle gidersen seni gecerim :D
bi daha kine görüşürüz :box
Kardeşim bende beğenmedim kusura bakma :D
valla baktım bi kere yapacak bişey yok :) bi dahakine görüşecez beğeniyonuzmu beğenmiyonuzmu :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, Bahadir_fb ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
en azından bi beğenen çıktı :D yoksa senin adını andım diye mecburiyetten mi beğendin :D valla ben beğendim açıkçası afiyet olsun :D
valla baktım bi kere yapacak bişey yok :) bi dahakine görüşecez beğeniyonuzmu beğenmiyonuzmu :D
Bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
adımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bende :D

najanaja

najanaja

Üye
adımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bende :D
e sana resim bul dedik bi resim gönderdin oda güzel durmadı :) ben sana bi şans verdim vermedin deme :) resim göndereydin senin verdiğin resimle ekleyecektim :) suç senin yani benin deil :Dyaw şu imzanı deiştir gördükçe daha da aşık oluyom ben buna :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bi ekranda ben ekliyim idare eder :) @najanaja

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
e sana resim bul dedik bi resim gönderdin oda güzel durmadı :) ben sana bi şans verdim vermedin deme :) resim göndereydin senin verdiğin resimle ekleyecektim :) suç senin yani benin deil :Dyaw şu imzanı deiştir gördükçe daha da aşık oluyom ben buna :D
suç bende özür dilerim :D sen daha iyilerine layıktın ben yapamadım :agla2: imzamı değiştirmem çok sevdim ben onu :D
Bi ekranda ben ekliyim idare eder :) @najanaja

bence şebeke çubuklarını yuvarlak ios sitili yap öyle daha güzel duruyodu :) alt bar hoşuma gitti ikonlar güzelmiş :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
suç bende özür dilerim :D sen daha iyilerine layıktın ben yapamadım :agla2: imzamı değiştirmem çok sevdim ben onu :D
bence şebeke çubuklarını yuvarlak ios sitili yap öyle daha güzel duruyodu :) alt bar hoşuma gitti ikonlar güzelmiş :oke:
Bunda pil buyuk oluyor hoşuma gitmiyor benimde :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve EmekHırsızı
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bunda pil buyuk oluyor hoşuma gitmiyor benimde :)

benimde hoşuma gitti şimdi :D tabi telefonda nasıl duruyor bilmiyorum eline alınca farklı olur :) helvetica fonta da hastayım ya benim e6 da onu kullanıyorum ama ekrana biraz büyük kaçıyo font

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
benimde hoşuma gitti şimdi :D tabi telefonda nasıl duruyor bilmiyorum eline alınca farklı olur :) helvetica fonta da hastayım ya benim e6 da onu kullanıyorum ama ekrana biraz büyük kaçıyo font

Aslinda guzel duruyorda ufak ikonlar hoşuma gidiyor :)
Yazi fontunuda hic degismiyorum degissemmi acaba :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Aslinda guzel duruyorda ufak ikonlar hoşuma gidiyor :)
Yazi fontunuda hic degismiyorum degissemmi acaba :hmmm
şu son attığın ekranda üst bardaki saatin fontunu dedim yoksa kısayollardaki yazı tipi helvetica değil sanırım :hmmm yazı tipini bi değiştirmeye başladın mı gerisi geliyo sürekli değiştiresi geliyo insanın yani ben öyleyim :D helveticada kaldım ama tutuyorum kendimi değişmemek için

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
virus19

virus19

Üye
Arkadaşlar üst barı iphone tarzı nasıl yapıyorsunuz? Xposed bir modu vardı silmişim bir daha bulamadım :)

Akıncı

Akıncı

Üye
Arkadaşlar üst barı iphone tarzı nasıl yapıyorsunuz? Xposed bir modu vardı silmişim bir daha bulamadım :)
Xposed la da yapılıyor bir tane program vardı adını hatırlayamadım

Üst Alt