Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
yok artık naptın sende :) zaten sırf bahadır aklıma soktu diye bundan sonra yine ota böceğe devam :D
Bunlara bakmak zaten bana artik haram bu aksam bilecige kiz istemeye gidiyoruz [emoji17]

najanaja

najanaja

Üye
Bunlara bakmak zaten bana artik haram bu aksam bilecige kiz istemeye gidiyoruz [emoji17]
vay başını bağlıyoruz ha :) iyide bu surat ne böyle istemiyonmu zorlanmı everiyolar seni :) artı nedir bu acelecilik anlamış değilim, daha kaç yaşındasın illa evlenecem dion :) benden tavsiye eğer bilmediğimiz sorunlar yoksa acele etme bikaç sene daha bekle en azından okulunu bitir.

SHS

SHS

Üye

Akıncı

Akıncı

Üye
Yuvarlak icon paketlerinden en geniş desteği olan hangisidir?

Akıncı

Akıncı

Üye

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., SonOsmanL1 ve TheOldBros
TheOldBros

TheOldBros

Üye

Hos duruyor , icon pack adi nedir acaba hocam ?

• Beğen
Tepkiler: SonOsmanL1
NEXUS

NEXUS

Üye
İcon pack ismi nedir :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Güzel icon pack önerisi olan varmı :)

• Beğen
Tepkiler: TheOldBros
najanaja

najanaja

Üye
Her ekrana resimleri farklı olarak nasıl ayarladın dostum :)
yok kardeş launcher la alakası yok ben go kullanıyorum arkadaşın biri buzz da oluyo demiş onu bilmem de markette multipicture var o proyla yaptım :oke:

• Beğen
Tepkiler: virus19 ve Bahadir_fb
najanaja

najanaja

Üye
buda senin için :oke: @sLeepLe

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
najanaja

najanaja

Üye
Iç karartıcı olmuş dostum ekrana bakarken uykum geldi :p
hadi ordan :D gayet güzel abartısız sabahtan beri duvarkağıdı arıyom bu ikonlar için :D en iyi mavi üstünde duruyo :) öle olduğunu bileydim gece paylaşırdım sayemde erken yatardınız :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
sLeepLe

sLeepLe

Üye
buda senin için :oke: @sLeepLe

şu ilk ekranda soldaki barı çok sevdim çok güzel duruyo :) ekran biraz daha açık mavi olsa daha mı iyi olurdu acaba :hmmm güzel olmuş ama ekranlar eline sağlık :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
hadi ordan :D gayet güzel abartısız sabahtan beri duvarkağıdı arıyom bu ikonlar için :D en iyi mavi üstünde duruyo :) öle olduğunu bileydim gece paylaşırdım sayemde erken yatardınız :D

Duvar kagidi iyi ama ikonlarla beraber bogucu olmus :) senin kadar iyi ekran hazirlayamasamda boyle gidersen seni gecerim :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt